Hai să testăm puritatea uleiurilor esențiale – Un ghid despre standardele de calitate Seed to Seal® ale Young Living

0 29/06/2022 - Folosind uleiuri esențiale, Standarde și siguranță, ULEIURI ESENȚIALE

Când vine vorba de uleiurile esențiale de la Young Living, puține lucruri sunt atât de importante precum calitatea și puritatea. Pe măsură ce popularitatea unui ulei esențial crește, mult mai mulți oameni își doresc să-i testeze puritate, din confortul casei lor. În acest blog, îți vom oferi câteva sugestii despre cum să testezi cu succes puritatea uleiurilor esențiale. În același timp, îți vom explica câteva excepții de la regulă. De asemenea, îți vom spune povestea din spatele standardelor pentru calitate, Seed to Seal® ale Young Living. Deci, ce mai aștepți?

Seed to Seal logo® cu lanuri de lavandă

De ce este important ca uleiurile esențiale să fie pure?

Când vine vorba de puritatea uleiurilor esențiale, nu toate uleiurile sunt create în mod egal. Unele sunt realizate prin adăugarea de substanțe sintetice, impurități, materiale de umplutură ieftine sau prin utilizarea unor practici de producție neetice. Toate acestea pot contribui la realizarea unui ulei necalitativ și care nu este sigur. Ca să te asiguri că produsele pe care le cumperi sunt formulate cu ingrediente calitative, îți sugeram să iei legătura cu Brand Partners, să participi la evenimente sau să ne urmărești pe platformele de socializare pentru a afla mai multe despre firma noastră.

Cum se asigură Young Living că uleiurile lor esențiale sunt de calitate superioară?

Young Living este hotărâtă să stabilească și să mențină standardul suprem în industria uleiurilor esențiale și a produselor aferente. Oferim cu mândrie o gamă extinsă de uleiuri esențiale și produse pe bază de plante, infuzate cu uleiuri esențiale, care reprezintă tot ce e mai bun din natură. Toate acestea, cu ajutorul standardelor programului nostru pentru calitate Seed to Seal®.  Seed to Seal, cu cei trei piloni ai săi- Aprovizionare, Știință și Standarde- este angajamentul nostru pentru o calitate. Pilonul `Aprovizionare` se asigură că Young Living se aprovizionează cu produse doar de la ferme corporative atent verificate, ferme partenere și furnizori certificați Seed to Seal, surse pe care le testează intensiv. `Știința` garantează că se folosesc metode de ultimă generație pentru a dezvolta produse noi, precum și pentru a asigura calitatea superioară a tuturor produselor noastre. Într-un final, ‘Standardele’ ne înconjoară determinarea de a ne desfășura activitatea în mod responsabil- de la aprovizionarea durabilă cu plante, la sprijinirea comunităților locale și la respectarea legislației pentru mediu și a altor legi.

Aprovizionare, Știință și Standarde cu o femeie muncind într-un câmp

Cum poți testa puritatea uleiurilor esențiale acasă?

Dacă te întrebai cum să testezi puritatea uleiurilor esențiale, există câteva modalități simple. Poți testa uleiurile pe o hârtie, tot ceea ce ai nevoie este o foaie de hârtie și uleiurile tale esențiale preferate. Cu toate acestea, noi recomandăm să-ți acoperi suprafața de lucru cu hârtie cerată sau o folie, pentru a-ți proteja suprafața de lucru de orice picătură de ulei care poate trece prin hârtie. Pentru a testa, pune o picătură de ulei pe hârtie și las-o să se usuce complet, ceea ce va dura între 30 și 45 de minute. Dacă uleiul uscat este înconjurat de un cerc de ulei și grăsimi, înseamnă că acel ulei a fost diluat cu o altă substanță și este mai puțin pur. Dacă foaia este complet uscată și nu este unsuroasă la atingere, înseamnă că acel ulei este pur și de calitate superioară.

Există excepții de la regulă când vine vorba de puritatea uleiurilor esențiale?

Când testăm calitatea unui ulei esențial, există câteva excepții de la testul cu hârtia. De exemplu, uleiurile citrice de la Young Living sunt distilate utilizând o tehnică de presare la rece. Pe parcursul acestui proces, o cantitate mică de ceară rămâne dizolvată în ulei. Întrucât aceasta nu poate fi îndepărtată fără a altera în mod chimic uleiul, este lăsată pentru a asigura cel mai înalt grad de puritate. Ate uleiuri, precum ce de fenicul (Fennel), ar putea `pica` testul din cauza uleiurilor grase din formula lor. De asemenea, și amestecurile, precum Valor® ar putea lăsa reziduri, deoarece au fost diluate cu un ulei de bază. Pentru că aceste excepții pot fi foarte complexe, mai mult ca niciodată, demonstrează de ce este vital să alegi, de la început, o firmă cu uleiuri esențiale de calitate.

Dacă te gândeai să investești în uleiuri esențiale și vrei să te asiguri că achiziționezi produse de calitate superioară, citește despre standardele noastre Seed to Seal aici.

Uleiurile esențiale Lavender, Fennel și Valor® cu o foaie de hârtie și pipete

Ai încercat vreodată să testezi puritatea uleiurilor esențiale acasă? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

2 Comentarii

 • Vera 10/07/2022 - 6:04 PM Răspuns

  Buna ziua am o întrebare vreau sa elimin lichid din corp ce ulei mă consili .. și soțul are probleme cu creșterea părului ce îmi cosili ..mersi

  • Christina 11/07/2022 - 9:40 AM Răspuns

   Bună acolo, bună întrebare! 🙂 Uleiurile noastre trebuie să fie utilizate numai în scopuri aromatice și cosmetice. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare, vă recomandăm să contactați un profesionist în sănătate.

  Scrie un răspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  * Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.