Ritualuri pentru solstițiu de vară cu Young Living

0 20/06/2022 - Conștientizare, Toate postările, ULEIURI ESENȚIALE

Aici la Young Living, ne plac serile lungi, înmiresmate, zilele de plajă pline de soare și grătarele din curte pe care vara le aduce. Cu solstițiu de vară apropiindu-se, suntem foarte entuziasmați să-ți prezentăm ritualurile noastre preferate de a folosi uleiurile esențiale pe lângă razele soarelui – citește mai departe pentru a afla mai multe!

Ce este solstițiu de vară?

Solstițiu de vară pică în fiecare an în jurul zilei de 21 iunie în emisfera nordică și în/sau în jurul zilei de 22 decembrie în emisfera sudică. Solstițiu marchează începutul verii și este cea mai lungă zi din an, în ceea ce privește lumina soarelui, facând din aceasta ziua perfectă pentru a sărbători lunile cu soare care urmează să vină odată cu ritualurile de solstițiu.

Uleiurile noastre preferate pentru solstițiu de vară

Când vine vorba de îngrijirea personală, vara este cel mai potrivit anotimp pentru puțin mai multă grijă și atenție. De aceea ne place să utilizăm uleiuri esențiale precum cel de portocale (Orange), mușcate (Geranium), mentă de grădină (Peppermint) și lemn de cedru (Cedarwood) pe parcursul lunilor de vară. De la rutinele de vară foarte hidratante, infuzate cu citrice, până la roll-on-urile noastre proaspete și răcoritoare, aceste uleiuri versatile pot fi folosite într-o varietate de moduri pentru a stimula sărbătorirea solstițiului. În această perioadă de spiritualitate și conexiune, este foarte important să ai grijă de tine, să-ți setezi țeluri noi și să-ți iei puțin timp pentru tine, pentru a reflecta. Așa că, încearcă uleiurile esențiale precum cel de tămâie (Frankincense) și mușețel german (German Chamomile) pentru a-ți calma simțurile în timp ce creezi un mediu liniștitor.

Uleiurile esențiale Cedarwood, Geranium, Orange și Peppermint la apus.

Sugestii de top pentru solstițiu de vara aceasta

Când vine vorba de ritualuri de care să te bucuri pe parcursul solstițiului de vară, fiecare dintre noi are preferințele sale proprii referitoare la modul în care să sărbătorească energia vibrantă asociată cu acest eveniment spiritual. Fie că e prin meditație, a scrie în jurnal sau pur și simplu făcând ceva ce îți place, uleiurile esențiale de la Young Living pot acompania ritualurile tale pentru solstițiu de vară și îți pot învălui simțurile în arome frumoase pe toată durata evenimentului. Am enumerat doar o parte din ritualurile noastre favorite, mai jos:

Ritual de baie pentru solstițiu de vară

Pentru o experiență de baie potrivită pentru solstițiu, care îți va lăsa simțurile complet răsfățate, încearcă să adaugi 6-8 picături de ulei esențial Palo Santo împreună cu sărurile Epsom în baia ta de seară! Scoarța de Palo Santo (lemn sfânt) este arsă în America de Sud pentru a elimina energiile negative, iar acest ulei cu note de lămâie oferă o aromă de regenerare atunci când este inhalat. Pentru a acompania momentul băii și pentru a crea o stare magică, încearcă să adaugi câteva lumânări în baie sau du-ți experiența la următorul nivel cu niște petale de flori aromatice.

Uleiul esențial Palo Santo și sărurile Epsom

Iubire de sine și meditație

Să-ți rezervi puțin timp pentru meditație – un remediu antic care face minuni pentru stresul modern și care contribuie la dezvoltarea puterii, clarității și stabilității minții — este o modalitate fantastică de a sărbători solstițiu de vară. Dacă voiai să te apuci de meditație, încearcă să aplici o aromă relaxantă pe punctele tale de puls, cum ar fi cea de lavandă (Lavender) sau Neroli și elevează-ți experiența ținând în mână cristalele tale preferate. Așează-te într-un loc liniștit, îmbrăcat/ă cu haine comode și ia-ți puțin timp pentru a-ți repeta mantrele de iubire de sine.

Scrie în jurnal

Când vine vorba de ritualurile pentru solstițiu de vară, aici la Young Living, ne place să scriem în jurnal. În ziua în care razele soarelui pot fi apreciate cel mai mult, ieșim afară cu uleiuri esențiale revigorante precum cel de arbore de ceai Tea Tree, paciuli (Patchouli)  și lămâie (Lemon), pentru a ne gândi la sentimentele pe care ni le provoacă începutul verii. Ai putea scrie despre cele mai frumoase momente ale anului de până acum, în timp ce soarele se înalță pe cer sau să te gândești la ce ai vrea să renunți, în timp ce îți setezi țeluri noi.

Uleiurile esențiale Tea Tree, Lemon și Patchouli cu un jurnal într-o grădină de vară.

Cum plănuiești să utilizezi uleiurile esențiale pe parcursul solstițiului de vară? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

This post is also available in: Engleză Germană Cehă Holandês Finlandeză Suedeză Lituaniană Rusă Spaniolă Franceză Italiană Poloneză Portugheză (Portugalia) Croată Ungară

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.