Illóolajok és megerősítések: 5 pozitív párosítás

0 04/01/2023 - ILLÓOLAJOK, Mindfulness, WELLNESS, YL termékek, YOUNG LIVING

Az új év mindannyiunk életében új fejezetet jelent, és lehetőséget ad arra, hogy célokat és elhatározásokat tűzzünk ki a következő évre. Megértjük azonban, hogy sokaknak az elmúlt két év bizonytalansága miatt a célok ijesztőnek és talán elérhetetlennek tűnnek. Mi itt a Young Livingnél hiszünk abban, hogy az önbizalom a kulcsa annak, hogy 2023 sikeres és teljes értékű év legyen; és a belső önbizalom erősítésének egyik legjobb módja a napi pozitív megerősítések gyakorlása az illóolajok segítségével.

Mik azok a megerősítések?

Egyszerűen fogalmazva, a megerősítések rövid, pozitív kijelentések, amelyeket hangosan vagy fejben ismételgethetsz, hogy segítsenek leküzdeni a negatív gondolatokat, és helyette az önbecsülést erősítsék. Arról van szó, hogy az önbizalomhiányos és félelemmel teli gondolkodásmódból a magabiztosság, a cselekvés és a célok megvalósítására való felhatalmazás irányába mozdulj el. Végül is minden lehetséges, ha hiszel benne!

Hogyan segíthetnek az illóolajok a megerősítésekben?

Köztudott, hogy az illat, az érzelem és az emlékezet szorosan összefügg. Azáltal, hogy egy illóolaj egyedi illatát egy megerősítéshez társítjuk, elérjük, hogy minden alkalommal, amikor belélegezzük az illatot, az adott pozitív gondolatok erősödnek meg. Minden alkalommal, amikor új megerősítést vezetsz be az életedbe, válassz hozzá illóolajat vagy keveréket. Miközben minden nap kimondod a megerősítő szavakat, alkalmazd az olajat helyileg, vagy egyszerűen csak lélegezd be az illatot közvetlenül az üvegből. Engedd, hogy a gyönyörű illatok inspiráljanak és motiváljanak céljaid elérésére.

Íme 5 illóolaj és megerősítés párosítása

Tedd 2023-at életed legjobb fejezetévé ezzel az 5 illóolajkeverékkel és a pozitív megerősítésekkel, amelyek arra ösztönöznek, hogy te legyél önmagad legjobb barátja!

Gratitude

A következő megerősítéssel párosítható: “Hálás vagyok, hogy minden egyes tapasztalattal önmagam jobb változatává válok”.

Kép a Gratitude illóolajkeverékkel

 

A Young Living Gratitude egyesíti a koriander, a mirha és az ylang-ylang megújító illatát, amely ezzel a bátorító megerősítéssel párosulva segít a földelésben és a pozitívumokra való összpontosításban, hogy javítsa a közérzetet és megvilágosítsa az általános tudatállapotot.

Abundance

Ezzel a megerősítéssel párosítható: Mindent el tudok érni, amire a tudatommal fókuszálok”.

Kép Abundance illóolajkeverékkel.

 

A tömjén, a fahéj és a narancs egzotikus kombinációjával, valamint a gyömbér és a szegfűszeg friss jegyeivel, az Abundance energizáló és felemelő illata ehhez az inspiráló megerősítéshez kapcsolódva segít átalakítani a gondolkodásmódodat a bőség tudatállapota felé. Ha elhiszed, hogy méltó vagy a sikerre, az érzelmeid és a viselkedésed megváltozik, és végső soron bátorságod nyersz, hogy elérd a céljaidat.

Joy

A következő megerősítéssel párosítható:  “Megérdemlem a boldogsággal és örömmel teli életet és méltó vagyok rá”.

Kép Joy illóolajkeverék

 

Ez a párosítás az önszeretettel kapcsolatos Cseppents néhány csepp Joy keveréket az esti fürdődbe, és lélegezd be a 10 csodaolaj édes keverékét, miközben ezt a pozitív kijelentést ismételgeted. Amikor az együttérzést önmagad felé fordítod, elkezdesz bízni magadban, megszabadulsz az összehasonlítgatástól, rugalmasságot építesz, és képessé teszed magad arra, hogy álmaidat valóra váltsd.

Acceptance

A következő megerősítéssel párosítható:  “Minden kudarc erősebbé és okosabbá tesz”.

Kép Acceptance illóolajkeverék

 

Ha a kudarctól való félelem akadályoz meg abban, hogy új célokat és törekvéseket tűzz ki maga elé, akkor ez a neked való megerősítés. Küzdd le a félelmet azzal, hogy elfogadod, hogy a kudarc a sikerhez vezető út szükséges része. Párosítsd ezt a megerősítést az Acceptance illatával, amely az édes mandula, az ylang-ylang, a neroli és a bergamott csábító fúziója, és egy lépéssel közelebb kerülsz az önelfogadáshoz.

Highest Potential

Ezzel a megerősítéssel párosítható: “Képes vagyok a nagyság elérésére”.

Kép Highest Potential illóolajkeverék

 

Az egyetlen korlát az, amit mi magunk állítunk magunknak. Ébredj örömmel és kezdd jól a napot! Ha a Highest Potential-t a dekoltázsodra cseppented, ez az élénkítő illat, amely jázminnal, fahéjjal és okoteával készült, képes az önbizalom érzésének megerősítésére. Használd ezzel az erőteljes megerősítéssel együtt, hogy feloldd az önbizalomhiányos érzéseket, így megvalósíthatod tényleges lehetőségeidet és elérheted az álmaidat.

Lájkold ezt a blogbejegyzést, és mondd el nekünk kommentben, hogy milyen megerősítéseket használsz napi rendszerességgel.

 

Share

No comments

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.