Etherische oliën en affirmaties: vijf positieve combinaties

0 04/01/2023 - ETHERISCHE OLIËN, Mindfulness, WELLNESS, YL-producten, YOUNG LIVING

Een nieuw jaar is een nieuw hoofdstuk in het leven en de kans om nieuwe doelen en voornemens te bedenken en stellen. We begrijpen dat voor veel mensen de onzekerheid van de afgelopen twee jaar ervoor gezorgd heeft dat het stellen en behalen van doelen ontmoedigend en misschien wel onhaalbaar lijkt. Young Living gelooft dat zelfvertrouwen het geheim is achter een succesvol en bevredigend 2023. Een van de beste manieren om innerlijk zelfvertrouwen te vergroten is door positieve affirmaties en etherische oliën toe te voegen aan het dagelijks leven.

Wat zijn affirmaties?

Affirmaties zijn korte, positieve uitspraken die je kunt herhalen en hardop of in je hoofd kunt zeggen om negatieve gedachten te overwinnen en een gevoel van eigenwaarde aan te wakkeren.  Het gaat om het veranderen van je mentaliteit. Het gaat om het omzetten van zelftwijfel en vrees in zelfvertrouwen en de kracht om actie te ondernemen en doelen te bereiken. Want alles is mogelijk als je er maar in gelooft!

Hoe kunnen etherische oliën affirmaties ondersteunen?

Het is algemeen bekend dat geur, emotie en geheugen nauw met elkaar verbonden zijn. Als je de unieke geur van een etherische olie met een affirmatie associeert, kun je elke keer als je die geur inademt deze specifieke positieve gedachten versterken. Kies bij elke nieuwe affirmatie een etherische olie of melange die erbij past. Breng dagelijks de olie aan op de huid of ruik rechtstreeks aan het flesje terwijl je de bevestigende woorden uitspreekt. Laat je door de prachtige geuren inspireren en motiveren om je doelen te bereiken.

Vijf combinaties van etherische olie en affirmaties

Maak van 2023 het beste hoofdstuk ooit met deze vijf etherische oliemelanges en positieve affirmaties. Zij zullen je aanmoedigen om je eigen cheerleader te zijn!

Gratitude

Past bij deze affirmatie: “Ik ben dankbaar dat ik met elke ervaring een betere versie van mezelf word.“.

Afbeelding van etherische oliemelange Gratitude

 

Gratitude bevat de vernieuwende geur van koriander, mirre en ylang-ylang. Dit aroma en deze bemoedigende affirmatie kunnen je helpen aarden en focussen op positiviteit, zodat je humeur verbetert en je positiever in het leven staat.

Abundance

Past bij deze affirmatie: “Ik kan bereiken waar ik mijn zinnen op heb gezet“.

Afbeelding van etherische oliemelange Abundance

 

Abundance is een exotische melange van wierook, kaneel en sinaasappel ondersteund door de frisse noten van gember en kruidnagel. De energieke, opbeurende geur en deze affirmatie transformeren je mentaliteit en helpen je denken aan overvloed. Als je gelooft dat je succes waard bent, zullen je emoties en gedrag veranderen en je uiteindelijk aanmoedigen om je doelen te bereiken.

Joy

Past bij deze affirmatie: “Ik verdien een leven vol geluk en vreugde en ben dit waardig“.

Afbeelding van etherische oliemelange Joy

 

Deze combinatie staat in het teken van liefde voor jezelf. Verdun een paar druppels Joy en voeg in de avond toe aan een warm bad. Adem de zoete melange van tien wonderlijke oliën in terwijl je de positieve uitspraak herhaalt. Als je compassie voor jezelf toont, leer je op jezelf te vertrouwen en bevrijdt je jezelf van vergelijking. Ook bouw je veerkracht op en doe je de kracht op om dromen waar te maken.

Acceptance

Past bij deze affirmatie: “Ik word sterker en slimmer van elke mislukking“.

Afbeelding van etherische oliemelange Acceptance

 

Weerhoudt faalangst je ervan om nieuwe doelen te stellen en voornemens te bedenken? Dan is dit dé affirmatie voor jou. Overwin deze angst door te accepteren dat falen een noodzakelijk onderdeel is van het pad naar succes. Combineer deze affirmatie met Acceptance, een betoverende melange van zoete amandel, ylang-ylang, neroli en bergamot, zodat je steeds dichter bij zelfacceptie kunt komen.

Highest Potential

Past bij deze affirmatie: “Ik ben in staat om grootsheid te bereiken.

Afbeelding van etherische oliemelange Highest Potential

 

De enige beperkingen zijn de beperkingen die we onszelf opleggen. Begin op de juiste manier aan de dag door Highest Potential aan te brengen op de hals. Deze revitaliserende melange van jasmijn, kaneel en ocotea stimuleert zelfvertrouwen. Gebruik deze olie in combinatie met deze krachtige affirmatie om zelftwijfel los te laten, zodat je jouw ware potentieel kunt bereiken en dromen kunt najagen.

Vind deze blog leuk en laat ons in een reactie weten welke affirmaties jij dagelijks gebruikt.

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.