Eterična ulja i pozitivne afirmacije: pet moćnih kombinacija

0 04/01/2023 - ETERIČNA ULJA, Prisutnost u trenutku, YL proizvodi, YOUNG LIVING, ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

Nova godina predstavlja novo poglavlje u životu svakog od nas, kao i priliku za postavljanje ciljeva i odluka za godinu pred nama. No isto tako razumijemo da su protekle dvije godine donijele veliku neizvjesnost zbog koje su mnogi ciljevi možda djelovali zastrašujuće ili nedostižno. Smatramo da je vjera u sebe ključna da bi 2023. bila uspješna i ispunjena godina, a jedan od najboljih načina za jačanje samopouzdanja svakodnevno je prakticiranje pozitivnih afirmacija uz pomoć eteričnih ulja.

Što su afirmacije?

Afirmacije su jednostavne, kratke i pozitivne izjave koje možemo ponavljati naglas ili u sebi da bismo eliminirali negativne misli i potaknuli nepokolebljivu vjeru u sebe. Te pozitivne tvrdnje mogu nam pomoći da strepnje i sumnje u sebe zamijenimo samopouzdanjem i snagom za snažno djelovanje prema onome što zacrtamo. Ključ je u promjeni pogleda na svijet, odnosno osvještavanju činjenice da svojim izborima, uvjerenjima i ponašanjem, svjesnim ili nesvjesnim, doprinosimo ostvarivanju svojih predviđanja. Kada u nešto čvrsto vjerujemo i sigurni smo u sebe, sve što radimo usmjereno je na postizanje željenog ishoda.

Kako eterična ulja pomažu s afirmacijama?

Opće je poznato da su miris, emocije i pamćenje usko vezani. Ako miris nekog eteričnog ulja povežete s određenom afirmacijom, kad god udahnete taj miris, on može prizvati tu pozitivnu misao. Kad u život uvedete novu afirmaciju, odaberite eterično ulje ili mješavinu ulja koju ćete s tom afirmacijom upariti. Dok tu misao svakodnevno iznosite, nanesite odabrano ulje na kožu ili ga pomirišite iz bočice. Dopustite tim prekrasnim mirisima prirode da vas inspiriraju i motiviraju da postignete ono što želite.

Pet kombinacija eteričnih ulja i afirmacija

Učinite 2023. godinu svojim najboljim životnim poglavljem uz ovih pet kombinacija eteričnih ulja i pozitivnih afirmacija koje će vas potaknuti da sami sebi budete jedan od najvećih oslonaca.

Gratitude

Kombinirajte to ulje s ovom afirmacijom: „Osjećam zahvalnost što svakim iskustvom postajem bolja verzija sebe.”

Mješavina eteričnih ulja Gratitude

 

Gratitude ujedinjuje okrepljujuće mirise korijandra, smirne i ylang-ylanga koji će vam u kombinaciji s tom afirmacijom pomoći da ostanete pri zemlji i usredotočeni na sve pozitivno u životu. Ta afirmacija pomaže vam da podignete svoje raspoloženje i učinkovito promijenite pogled na život.

Abundance

Kombinirajte to ulje s ovom afirmacijom: „Mogu postići sve što si zacrtam.”

Mješavina eteričnih ulja Abundance

 

Abundance je egzotična kombinacija eteričnog ulja tamjana, cimeta i naranče sa svježim notama đumbira i klinčića. Njegov stimulativni i motivirajući miris uparen s tom afirmacijom preobrazit će vaš način razmišljanja i usmjeriti vas prema obilju. Ako vjerujete da ste vrijedni uspjeha, vaše emocije i ponašanje promijenit će se u skladu s tim i ohrabriti vas da postignete ono što ciljate.

Joy

Kombinirajte to ulje s ovom afirmacijom: „Vrijedim i zaslužujem život ispunjen srećom i radošću.”

Mješavina eteričnih ulja Joy

 

Ova kombinacija svodi se na ljubav prema samome sebi. Dodajte nekoliko kapi ulja Joy u večernju kupku i prepustite se njegovu slatkom spoju deset krasnih eteričnih ulja dok ponavljate tu pozitivnu misao. Kada pokažete suosjećanje prema sebi, počet ćete si vjerovati, prestati se uspoređivati s drugima, graditi psihološku otpornost te smoći snagu i hrabrost za ostvarenje snova.

Acceptance

Kombinirajte to ulje s ovom afirmacijom: „Svaki neuspjeh daje mi snagu i pamet.”

Mješavina eteričnih ulja Acceptance

 

Ako vas strah od neuspjeha sprječava u postavljanju novih ciljeva i težnji, to je afirmacija za vas. Prevladajte strah prihvaćanjem toga da je neuspjeh neizbježna stanica na putu do uspjeha. Uparite tu afirmaciju s mješavinom ulja Acceptance, privlačnim spojem ulja slatkog badema, ylang-ylanga, gorke naranče i bergamota da biste bili korak bliže prihvaćanju samoga sebe.

Highest Potential

Kombinirajte to ulje s ovom afirmacijom: „Imam moć da postignem veličinu.”

Mješavina eteričnih ulja Highest Potential

 

Najčešće su prepreke one koje si sami postavimo. Započnite dan tako da na vrat natapkate malo revitalizirajuće mješavine ulja Highest Potential, koja stapa ulja jasmina, cimeta i okoteje. Ona vas zajedničkim djelovanjem potiču da osjetite samopouzdanje. Pomoću te snažne afirmacije oslobodite se sumnje u sebe koja vas sprječava da ostvarite svoj potencijal i slijedite snove.

Koje još afirmacije izgovarate svakog dana? Podijelite s nama u komentaru!

Share

No comments

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.