Eteriska oljor och affirmationer: 5 positiva kombinationer

0 04/01/2023 - ETERISKA OLJOR, Mindfulness, VÄLBEFINNANDE, YL-produkter, YOUNG LIVING

Ett nytt år representerar ett nytt kapitel i livet och en möjlighet att sätta upp mål och nyårslöften inför det kommande året. Vi förstår att för många av er har ovissheten de senaste två åren gjort att nya mål känns avskräckande eller kanske ouppnåeliga. Vi på Young Living tror att självförtroende är nyckeln till ett framgångsrikt och givande år 2023 och att ett bra sätt att öka sin självtillit är genom positiva affirmationer varje dag med hjälp av eteriska oljor.

Vad är då affirmationer?

Affirmationer är korta, positiva meningar som man kan upprepa, högt eller för sig själv, för att släppa negativa tankar och öka självkänslan. Det handlar om att förändra sin inställning från att tvivla på sig själv till att känna självförtroende och styrka att uppfylla sina mål. Allt är trots allt möjligt om man bara tror på sig själv!

Hur kan eteriska oljor hjälpa med affirmationer?

Man vet att dofter, känslor och minnen hör ihop. När man associerar den unika doften av en eterisk olja med en affirmation kommer dessa positiva tankar att förstärkas varje gång man andas in doften. Varje gång du introducerar en ny affirmation kan du prova att para ihop den med en eterisk olja eller blandning. Använd oljan utvärtes eller andas in doften direkt från flaskan varje dag när du uttalar dina affirmationer. Låt de underbara dofterna inspirera och motivera dig till att nå dina mål.

Här kommer fem kombinationer med eteriska oljor och affirmationer

Gör 2023 till ditt bästa kapitel hittills med dessa fem eteriska oljeblandningar som kombineras med positiva affirmationer som hjälper dig att heja på dig själv!

Gratitude

Passar med den här affirmationen: ”Jag är tacksam för att jag blir en bättre version av mig själv med varje ny erfarenhet”.

Bild på den eteriska oljeblandningen Gratitude.

 

Young Livings Gratitude innehåller de uppiggande dofterna av koriander, myrra och ylang ylang som hjälper dig att fokusera på det positiva när oljan kombineras med denna uppmuntrande affirmation för att förbättra ditt humör och få en positiv inställning till livet.

Abundance

Passar med den här affirmationen: ”Jag kan uppnå vad jag än vill”.

Bild på den eteriska oljeblandningen Abundance.

 

Abundance är en exotisk kombination av frankincense, kanel och apelsin med fräscha inslag av ingefära och kryddnejlika. När denna energigivande och uppmuntrande doft kombineras med denna inspirerande affirmation kan man förändra sin inställning och fokusera på rikedom. När man tror att man är värd framgång förändras ens känslor och beteende och man stärks till att nå sina mål.

Joy

Passar med den här affirmationen: ”Jag är värd glädje och lycka i livet”.

Bild på den eteriska oljeblandningen Joy.

 

Den här kombinationen handlar om kärlek till sig själv. Späd ut några droppar Joy i ett kvällsbad och andas in den söta doften av 10 underbara oljor när du upprepar denna positiva affirmation. När man känner medkänsla med sig själv börjar man lita på sig själv, frigöra sig från att jämföra sig med andra och få motståndskraft och styrka att uppfylla sina drömmar.

Acceptance

Passar med den här affirmationen: ”Varje misstag gör mig starkare och smartare”.

Bild på den eteriska oljeblandningen Acceptance.

 

Om rädslan för att misslyckas hindrar dig från att sätta nya mål och drömmar så är den här affirmationen något för dig. Överkom denna rädsla genom att acceptera att det är nödvändigt att misslyckas för att nå framgång. Kombinera denna affirmation med Acceptance, en härlig blandning av sötmandel, ylang ylang, neroli och bergamott för att komma ett steg närmare självacceptans.

Highest Potential

Passar med den här affirmationen: ”Jag kan göra fantastiska saker”.

Bild på den eteriska oljeblandningen Highest Potential.

 

De enda begränsningarna som finns är dem vi själva sätter. Vakna på morgonen och använd Highest Potential på nacken – det är en upplyftande blandning av jasmin, kanel och ocotea som inspirerar till större självförtroende. Kombinera oljan med denna starka affirmation för att släppa allt tvivel för att kunna uppnå din potential och nå dina drömmars mål.

Gilla den här bloggen och berätta i kommentarerna vilka affirmationer du använder i vardagen.

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.