Eteeriset öljyt ja positiiviset voimalauseet: 5 positiivista öljyä

0 04/01/2023 - ETEERISET ÖLJYT, HYVINVOINTI, Mindfulness, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Uusi vuosi tarkoittaa uusia alkuja. Silloin kannattaa asettaa tavoitteita ja tehdä päätöksiä juuri alkaneelle vuodelle. Ymmärrämme toki, että monille viimeisen kahden vuoden epävarmuus on saanut aikaan sen, että tavoitteet näyttävät sekä pelottavilta että vaikeasti saavutettavilta. Me Young Livingissä uskomme, että itseluottamus on avain siihen, että vuodesta 2023 tulee hyvä. Itseluottamusta voidaan harjoitella yhdistämällä eteeriset öljyt positiivisiin voimalauseisiin.

Mitä ovat positiiviset voimalauseet?

Yksinkertaisesti sanottuna positiiviset voimalauseet ovat lyhyitä, positiivisia lausuntoja, joita voit toistaa joko ääneen tai päässäsi auttaaksesi voittamaan negatiivisia ajatuksia ja rohkaisemaan parempaa itsetuntoa. Kyse on siitä, että muutat ajattelutapojasi niin, että vaihdat epävarmuuden itseluottamukseen ja voimaantumiseen voidaksesi ryhtyä toimiin toteuttaaksesi tavoitteesi. Kaikki on mahdollisesta, jos vaan sinulla riittää uskoa!

Miten eteeriset öljyt voivat auttaa?

Tiedetään, että tuoksut, tunteet ja muisti liittyvät läheisesti toisiinsa. Kun yhdistät eteeristen öljyjen ainutlaatuiset tuoksut positiivisiin voimalauseisiin, positiiviset ajatukset vahvistuvat hengittäessäsi näiden eteeristen öljyjen tuoksuja. Joka kerta kun kokeilet positiivisia voimalauseita, valitse sen yhteyteen eteerinen öljy tai öljysekoitus. Kun lausut ääneen positiivisia voimalauseita, levitä eteeristä öljyä paikallisesti iholle tai hengitä öljyn tuoksua suoraan pullosta. Anna kauniiden tuoksujen inspiroida ja motivoida sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tässä on viisi eteeristä öljyä positiivisten voimalauseiden pariksi

Tee vuodesta 2023 paras vuotesi, kun yhdistät nämä viisi eteeristä öljysekoitusta positiivisiin voimalauseisiin.

Gratitude

Sopii hyvin yhteen seuraavan positiivisen voimalauseen kanssa: “Olen kiitollinen siitä, että joka kokemukseni tekee minusta paremman version itsestäni”.

Kuva Gratitude-öljysekoituksesta.

 

Young Livingin Gratitude sisältää korianterin, mirhan ja tuoksuilangian eteerisiä öljyjä, jotka tähän positiiviseen voimalauseeseen yhdistettynä maadoittavat ja auttavat pysymään positiivisella mielellä.

Abundance

Sopii seuraavan positiivisen voimalauseen yhteyteen: “Voin saavuttaa haluamani asian, jos todella alan tavoitella sitä”.

Kuva Abundance-öljysekoituksesta.

 

Abundance on appelsiinin, inkiväärin, olibaanihartsin, kanelinkuoren ja mausteneilikan energisoiva ja nostattava öljysekoitus, joka positiivisiin voimalauseisiin yhdistettynä auttaa muuttamaan ajattelutapojasi yltäkylläisemmiksi. Jos itse uskot ansaitsevasi menestystä, tunteesi ja käyttäytymisesi tulee pikku hiljaa muuttumaan ja saat rohkeutta tavoitteittesi saavuttamiseen.

Joy

Sopii hyvin yhteen seuraavan positiivisen voimalauseen kanssa: “Ansaitsen onnea ja iloa”.

Kuva Joy-öljysekoituksesta.

 

Tässä yhdistelmässä on kyse itsensä rakastamisesta. Laimenna muutama tippa Joy-öljysekoitusta kylpyveteen ja hengitä tätä kymmenen öljyn upeaa sekoitusta positiivista asennetta lisätäksesi. Kun käännät myötätunnon sisäänpäin, alat luottaa itseesi, et enää vertaile itseäsi muihin, tulet sitkeämmäksi ja saat itseluottamusta toteuttamaan unelmasi.

Acceptance

Sopii hyvin yhteen seuraavan positiivisen voimalauseen kanssa: “Jokainen epäonnistuminen tekee minusta vahvemman ja fiksumman”.

Kuva Acceptance-öljysekoituksesta.

 

Jos epäonnistumisen pelko estää sinua asettamasta uusia tavoitteita ja toiveita, tämä on sinulle sopiva positiivinen voimalause. Auta voittamaan pelko hyväksymällä, että epäonnistuminen on välttämätön osa menestymiseen johtavalla matkalla. Yhdistä tämä voimalause Acceptance-öljysekoituksen kanssa. Acceptance on makean mantelin, tuoksuilangian, pomeranssin ja bergamotin eteeristen öljyjen sekoitus, joka kuljettaa sinut lähemmäksi itsesi hyväksymistä.

Highest Potential

Sopii hyvin yhteen seuraavan positiivisen voimalauseen kanssa: “Minä pystyn saavuttamaan hienoja asioita”.

Kuva Highest Potential -öljysekoituksesta.

 

Ainoat rajoitukset ovat ne, jotka asetamme itsellemme. Herää ja aloita päiväsi taputtelemalla Highest Potential -öljysekoitusta kaulan alueelle. Tämä virkistävä jasmiinin, kanelinkuoren ja viherlaakerin eteeristen öljyjen sekoitus lisää itseluottamusta. Käytä Highest Potentialia tämän positiivisen voimalauseen rinnalla vapautuaksesi epäluulon tunteista, jotta voit saavuttaa todellisen potentiaalisi ja tavoittaa unelmasi.

Tykkää tästä blogikirjoituksesta ja kerro meille kommenttikentässä, mitä positiivisia voimalauseita käytät päivittäin.

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.