Uleiuri esențiale și mantre: 5 asocieri pozitive

0 04/01/2023 - Conștientizare, Produse YL, ULEIURI ESENȚIALE, WELLNESS, YOUNG LIVING

Noul an reprezintă un capitol nou în viața fiecăruia dintre noi, o oportunitate de-a ne seta țeluri și a lua decizii pentru anul care începe. Însă înțelegem că pentru unii dintre voi, incertitudinea ultimilor doi ani a făcut că țelurile voastre să pară intimidante și poate intangibile. Aici la Young Living, credem că încrederea în sine este cheia pentru a face din 2023 un an de succes și plin de împliniri, iar una dintre cele mai bune modalități de-a spori această încredere interioară este prin practicarea afirmațiilor pozitive zilnice cu ajutorul uleiurilor esențiale.

Ce sunt mantrele?

Pe scurt, mantrele sunt afirmații scurte, pozitive care pot fi repetate fie cu voce tare, fie în gând, pentru a ajuta la depășirea gândurilor negative, iar în schimb încurajează stima de sine. Este vorba de schimbarea mentalității tale. De la o mentalitate îndoielnică și de nesiguranță la una de încredere în sine și împuternicire pentru a acționa și a-ți realiza obiectivele. La urma urmei, orice este posibil dacă crezi!

Cum pot uleiurile esențiale să ajute mantrele?

Este bine-cunoscut faptul că mirosul, emoția și memoria sunt în strânsă legătură. Asocierea mirosului unui ulei esențial cu o mantră, înseamnă că de fiecare dată când inspiri acel miros, acele gânduri pozitive specifice vor fi reîntărite. De fiecare dată când introduci o mantră nouă în viața ta, alege un ulei sau amestec de uleiuri esențiale cu care s-o asociezi. În timp ce spui cuvintele mantrei zilnic, aplică uleiul local sau, pur și simplu, inspiră mirosul direct din sticlă. Lasă mirosurile frumoase să te inspire și să te motiveze pentru a-ți atinge țelurile.

Iată cinci uleiuri esențiale și cinci mantre

Fă din 2023 cel mai bun capitol de până acum cu aceste 5 amestecuri de uleiuri esențiale corelate cu 5 mantre pozitive care te vor încuraja să fii cel mai mare susținător al tău.

Gratitude

Se asociază cu mantra următoare: „Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru că cu fiecare experiență devin o versiune mai bună a mea”.

Amestecul de uleiuri esențiale Gratitude.

 

Gratitude de la Young Living combină mirosurile revigorante de coriandru, smirnă și ylang ylang, și atunci când este asociat cu această mantră, te menține cu picioarele pe pământ și te ajută să te concentrezi pe lucrurile pozitive, pentru a-ți eleva starea și a-ți însenina viziunea generală asupra vieții.

Abundance

Se asociază cu mantra următoare: „Pot realiza orice îmi propun”.

Amestecul de uleiuri esențiale Abundance.

 

O combinație exotică de tămâie, scorțișoară și portocale cu ghimbir și cuișoare, mireasma energizantă și înălțătoarea a amestecului Abundance asociată cu această mantră te va ajuta să-ți transformi mentalitatea spre a te gândi la belșug. Dacă crezi că meriți să ai succes, emoțiile și comportamentul tău se vor schimba și, în cele din urmă, te vor impulsiona să-ți atingi obiectivele.

Joy

Se asociază cu mantra următoare: „Sunt demn/ă și merit o viață plină de fericire și bucurie”.

Amestecul de uleiuri esențiale Joy.

Această asociere este despre iubirea de sine. Diluează câteva picături de Joy în baia ta de seară și inspiră amestecul dulce de 10 uleiuri minunate în timp ce repeți această mantră. Când îți vei îndrepta compasiunea spre interior, vei începe să ai încredere în tine, să te eliberezi de comparații, să-ți îmbunătățești reziliența și toate acestea îți vor oferi puterea necesară să-ți transformi visurile în realitate.

Acceptance

Se asociază cu mantra următoare: „Fiecare eșec mă face mai puternic/ă și mai înțelept/înțeleaptă”.

Amestecul de uleiuri esențiale Acceptance.

 

Dacă teama de eșec te împiedică să-ți stabilești obiective și aspirații noi, atunci aceasta este mantra potrivită pentru tine. Depășește această frică, acceptând că eșecul este o parte necesară a călătoriei spre succes. Asociază această mantră cu Acceptance, o fuziune ademenitoare de migdale dulci, ylang ylang, neroli și bergamot și vei fi cu un pas mai aproape de acceptarea de sine.

Highest Potential

Se asociază cu mantra următoare: „Sunt capabil/ă de lucruri mărețe”.

Amestecul de uleiuri esențiale Highest Potential

 

Singurele limitări sunt cele pe care ni le punem noi înșine. Ne trezim și începem ziua cu dreptul aplicând amestecul Highest Potential pe decolteu, un miros revitalizant conceput cu iasomie, scorțișoară și ocotea pentru a inspira sentimente de încredere în sine. Utilizează-l împreună cu această mantră puternică pentru a te elibera de sentimentele de îndoială și a-ți putea realiza adevăratul potențial, precum și a-ți îndeplini visurile.

Îți place articol nostru? Spune-ne în comentarii pe care mantre le utilizezi zilnic.

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.