Hogyan használjuk az illóolajokat gyermekeink számára?

0 01/06/2022 - Gyerekek, OTTHON, YL termékek, YOUNG LIVING

A legtöbb Young Living márkapartner kedvenc illóolaja, vagy olajtartalmú terméke, a szépségápolási rutinhoz, a tisztálkodási szokásokhoz, vagy a kedvenc relaxáló és lazító tevékenységekhez kapcsolódik, legyen szó akár az élénkítő masszázsolajokról, vagy a kedvenc illóolajok keveréséről, a saját, egyedi illatok megalkotása céljából.

Legfiatalabb olajhasználóink esetében azonban tudjuk, hogy érzékeny bőrük védelme érdekében milyen fontos a termékek hígítása, és az egyszerű tárolás és a praktikusság, hogy a termékek a szülők számára is könnyen kezelhetőek legyenek; valamint a gyermekbarát összetevők, hogy a házi feladattól a lefekvésig minden zökkenőmentesen menjen.

Ezt szem előtt tartva hoztuk létre a kivételes KidScents® termékcsaládot, és ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a kedvenc, gyerekeknek szánt illóolajainkat, és közben elmagyarázzuk, hogyan lehet a legjobban használni a KidScents kollekciónkban található illóolajokat a gyerekek bőrén – tehát, vágjunk bele!

Anya és apa két kisgyerekkel mosolyogva a réten

 

Használhatok-e illóolajokat gyermekem bőrén?

Amikor a gyerkőcöknek való illóolajokról van szó, számos fantasztikus olajról beszélhetünk. Azonban mindig fontos, hogy helyi alkalmazás óvatosan járjunk el, hogy biztosítsuk az olajok biztonságos bevezetését, tekintettel a kicsik érzékeny szervezetére. Az illóolajok biztonságát illetően a hígítási arányok eltérőek lehetnek, azonban ha speciális összetételű KidScents® kollekciónkat hidratáló hordozóolajjal, például a Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex termékkel együtt használjuk, minimalizálhatjuk az irritáció és az allergiás reakciók lehetőségét.

További hordozóolajok, amelyek lehet, hogy már megtalálhatóak otthonodban: a ricinusolaj, a napraforgóolaj és a kókuszolaj. Ezek mindegyike elég gyengédnek tekinthető ahhoz, hogy a Young Living gyermekeknek szánt illóolajaival együtt a gyermekek bőrén is használható.

Hogyan hígítsam a KidScents® illóolajokat a gyerekek számára?

  • KidScents® DreamEase – 2-12 éves korú gyermekek számára ajánlott. Alkalmazzuk a kívánt felületen. Érzékeny bőr esetében oldjuk fel 10 cseppet 10 ml Young Living V-6® olajban.
  • KidScents® GeneYus – 2-12 éves korú gyermekek számára ajánlott. Alkalmazzuk a kívánt felületen. Érzékeny bőr esetében oldjuk fel 15 cseppet 10 ml Young Living V-6® olajban.
  • KidScents® KidCare – 2-12 éves korú gyermekek számára ajánlott. Alkalmazzuk a kívánt felületen. Érzékenység esetén szükség szerint hígítsd Young Living V-6® hordozóolajban.
  • KidScents® KidPower – 2-12 éves korú gyermekek számára ajánlott. Csak megbízható felnőtt által, vagy felnőtt felügyelete mellett alkalmazható. Alkalmazzuk a kívánt felületen. Érzékeny bőr esetében oldjuk fel 5 cseppet 10 ml Young Living V-6® olajban.
  • KidScents® Refresh – 2-12 éves korú gyermekek számára ajánlott. Alkalmazzuk a kívánt felületen. Érzékeny bőr esetében oldjuk fel 15 cseppet 10 ml Young Living V-6® olajban.
  • KidScents® TummyGize – 2-12 éves korú gyermekek számára ajánlott. Alkalmazzuk a kívánt felületen. Érzékeny bőr esetében oldjuk fel 15 cseppet 10 ml Young Living V-6® olajban.

Teljes KidScents® olajkészlet Feather the Owl diffúzorral és színesceruzákkal

 

Milyen termékeket tartalmaz a Young Living’s KidScents® illóolaj termékcsalád?

KidScents® DreamEase Essential Oil – Ez a tökéletes olaj, amelyhez akkor fordulhatsz, ha szeretnél segíteni gyermekednek a pihentető éjszakai rutin kialakításában. Próbáld ki ezt az olajat közvetlenül a bőrbe masszírozni szundi vagy esti lefekvés előtt, és hagyd, hogy élvezzék a békés aromát. A gondosan válogatott olajok keverékével a DreamEase olyan környezetet teremt, amely a nyugodt és mély alvást segíti. Helyileg alkalmazva a DreamEase arra is kiváló lehetőséget kínál, hogy segítse gyermekedet természetes módon az ellazulásban a nap végén.

KidScents® Refresh Essential Oil – Az EucalyptusPalo Santo, és a Young Living R.C.®, gyöngéd keverékeként a KidScents Refresh támogatja a normál, tiszta légzés érzetét a kellemetlen érzések idején. A 2 éves és annál idősebb gyermekek számára kifejlesztett KidScents Refresh közvetlenül a mellkasra vagy a torokra kenhető. Aromája elősegíti az egészség és a jóllét érzését, miközben segít a kellemetlen érzések feloldásában. Ez a természetes, nyugtató és hűsítő illat belélegezve hozzájárul a jólléthez és a nyugodt légzéshez.

KidScents® GeneYus Essential Oil – A Young Livingnél tudjuk, hogy szülőként az egyik legnehezebb feladat a kicsik lenyugtatása, hogy olyan tevékenységekre tudjanak összpontosítani, mint például a házi feladat. Ilyenkor jön jól a különleges KidScents GeneYus keverékünk. Amikor a zsenge elméknek összpontosítaniuk kell, ezzel a csodálatos olajjal távol tarthatják a zavaró tényezőket. A földes illatúCedarwood, Palo Santo ésMyrrh segítségével, ez a keverék támogatja a földelés, a tisztánlátás, és a nyugalom érzetét, sokkal könyebbé téve a tanulásra szánt időt.

KidScents® DreamEase, Refresh, és GeneYus illóolajok

 

KidScents® KidCare Essential Oil – Amikor otthon elszabadul a pokol, enyhítsd gyermekeid lelkét és könnyeit a KidScents KidCare illóolajkeverék bőrükön való alkalmazásával. A Grand Fir, Tea Tree, és az Elemi illóolajok hűsítő és nyugtató kombinációjával, ez az ellazító aroma az egészséges kinézetű bőr megjelenését is támogatja. Azért ne felejtsd el egy nagy öleléssel ellenőrizni a hatást!

KidScents® KidPower Essential Oil – Lássuk be, az élet néha nagy és ijesztő tud lenni a gyerekek számára, ezért szükségük van belső erőforrásaik megtalálására. A KidPower egy egyedi, mindennapos használatra szánt keverék, amely segít a magabiztosság, bátorság és pozitivitás érzését növelni, otthon, az iskolában és a játszótéren egyaránt. Alkalmazd a KidPowert gyermekeid csuklóján vagy a tarkójukon, hogy inspiráld, motiváld és megerősítsd őket, hogy a legjobb formájukban legyenek a nap során. Akár naponta is alkalmazhatod a bátorság és pozitivitás érzésének megerősítésére, hogy segítsd gyermekeidet belső erőikhez kapcsolódni!

KidScents® TummyGize Essential Oil -KidScents TummyGize nyugtató illatot ígér, amely kiválóan használható, amikor a gyermeked nyugtalanságot és kényelmetlenséget érez. Ez az exkluzív keverék közvetlenül a pocakra is felvihető, így az illat elősegíti a megnyugtató légkör kialakulását. A borsmenta, mandarin, és gyömbér gondosan megalkotott keverékeként, a TummyGize természetes, nyugtató illattal rendelkezik, amely segíthet a kisgyermek nyugalmának megteremtésében.

KidScents® KidCare, KidPower, és TummyGize illóolajok

 

A te családodban melyik KidScents® illóolaj a kedvenc? Írd meg kommentben alul, vagy írj nekünk közvetlenül a mseublog@youngliving.com email címen.

Share

No comments

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.