En guide till eteriska oljor för barn

0 01/06/2022 - Barn, I HEMMET, YL-produkter, YOUNG LIVING

Många av våra Young Living Brand Partners favoritprodukter med eteriska oljor har att göra med skönhet, rengöring eller avslappning, antingen genom uppiggande massageoljor eller genom att de själva blandar sina favoritdofter till en hemmagjord parfym.

När det gäller våra yngsta oljefantaster är det viktigt att späda ut oljan för att skydda deras känsliga hud. Det är också viktigt att produkterna är praktiska och lätta att hantera för föräldrar i farten och att de innehåller barnvänliga ingredienser för att säkerställa att allt från hemläxor till sängdags går smärtfritt.

Med detta i åtanke har vi skapat ett fantastiskt utbud av KidScents®-oljor och i det här blogginlägget ska vi förklara hur du på bästa sätt kan använda eteriska oljor på ditt barns hud och även gå igenom några av våra favoritoljor för barn.

Mamma och pappa håller om sina två barn på ett fält

 

Kan jag använda eteriska oljor på mitt barn?

När det gäller eteriska oljor för barn så finns det många fantastiska alternativ. Det är dock viktigt att vara försiktig med utvärtes användning för att introducera oljorna på ett säkert sätt med tanke på barnens känsliga kroppar. Utspädningen av olika oljor varierar, men att använda våra särskilt utformade KidScents®-oljor med en återfuktande basolja såsom Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex ger de största möjligheterna att slippa irriterad hud och allergiska reaktioner.

Andra basoljor som du kanske redan har hemma är ricinolja, solrosolja och kokosolja som alla är tillräckligt milda för barnens hud tillsammans med Young Livings eteriska oljor för barn.

Hur späder man ut de eteriska KidScents®-oljorna för barn?

  • KidScents® DreamEase Lämplig för barn i åldrarna 2-12. Applicera på önskat område. Om känslighet uppstår, späd ut 10 droppar med 10 ml Young Living V-6®.
  • KidScents® GeneYus Lämplig för barn i åldrarna 2-12. Applicera på önskat område. Om känslighet uppstår, späd ut 15 droppar med 10 ml Young Living V-6®.
  • KidScents® KidCare Lämplig för barn i åldrarna 2-12. Applicera på önskat område. Om känslighet uppstår, späd ut med Young Living V-6®.
  • KidScents® KidPower Lämplig för barn i åldrarna 2-12. Får endast appliceras av en pålitlig vuxen eller under uppsikt av en vuxen. Applicera på önskat område. Om känslighet uppstår, späd ut 5 droppar med 10 ml Young Living V-6®.
  • KidScents® Refresh Lämplig för barn i åldrarna 2-12. Applicera på önskat område. Om känslighet uppstår, späd ut 15 droppar med 10 ml Young Living V-6®.
  • KidScents® TummyGize Lämplig för barn i åldrarna 2-12. Applicera på önskat område. Om känslighet uppstår, späd ut 15 droppar med 10 ml Young Living V-6®.

Hela KidScents®-sortimentet med Feather the Owl Diffuser och färgpennor

 

Vilka oljor består Young Livings KidScents®-sortiment av?

KidScents® DreamEase – Det här är den perfekta oljan när du vill hjälpa ditt barn varva ner och få en avslappnande sovrutin. Testa att massera in oljan direkt på huden innan de ska sova och låt dem njuta av denna lugnande doft. DreamEase är en omsorgsfull blandning av flera oljor och främjar en lugn och fridfull sömn. När den används direkt på huden är denna oljeblandning ett utmärkt sätt att få ditt barn att automatiskt varva ner i slutet av dagen.

KidScents® Refresh – En mild blandning av eukalyptusPalo Santo och Young Living R.C.® som uppmuntrar till normal, klar andning vid obehag. KidScents® Refresh är utformad för barn över 2 år och kan appliceras direkt på bröst eller hals. Doften främjar en känsla av hälsa och välmående och hjälper till att minska känslor av obehag. De naturliga, avslappnande och lugnade ångorna främjar välbefinnande vid inandning och inspirerar till regelbunden, lugn andning.

KidScents® GeneYus – På Young Living förstår vi att ett av de tuffaste jobben som förälder är att få barnen att lugna sig och fokusera på uppgifter som till exempel hemläxor. Det är där vår otroliga KidScents® GeneYus-blandning kan hjälpa till. När unga hjärnor behöver fokusera jagar den här underbara oljan bort distraktionerna. Blandningen är berikad med jordig cederträ (Cedarwood), Palo Santo och myrra (Myrrh) och främjar klarhet och lugn så att det blir lättare att plugga.

De eteriska oljorna KidScents® DreamEase, Refresh och GeneYus

 

Den eteriska oljan KidScents® KidCare – När buset går snett kan du trösta barnen och torka deras tårar genom att applicera oljeblandningen KidScents® KidCare på huden. Denna svalkande och lugnande kombination av de eteriska oljorna kustgran (Grand Fir), tea tree och elemi har en rofylld doft och ger huden en hälsosam glöd. Se bara till att du ger barnen en stor kram också!

Den eteriska oljan KidScents® KidPower – Ärligt talat kan livet ibland vara stort och läskigt för barn som måste söka efter styrkan inombords. KidPower är en unik blandning som du kan använda varje dag. Den är utformad för att inspirera till självförtroende, mod och positivitet hemma, i skolan eller på lekplatsen. Applicera KidPower på dina barns handleder eller nacke för att inspirera, motivera och stärka dem för deras bästa dag varje dag. Du kan också använda den varje dag för att främja mod och inspirera till positivitet för att hjälpa barn hitta sin inre styrka!

Den eteriska oljan KidScents® TummyGize – KidScents TummyGize har en avkopplande doft som passar perfekt när småttingarna känner oro eller obehag. Denna exklusiva blandning kan användas på magen och har en doft som främjar en behaglig miljö. TummyGize innehåller en noga utvald blandning av pepparmynta (Peppermint), tangerin (Tangerine) och ingefära (Ginger) och har en naturligt tröstande doft som skapar en fridfull känsla.

De eteriska oljorna KidScents® KidCare, KidPower och TummyGize

 

Vilken KidScents®-olja tycker din familj bäst om? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.