Eteriska oljor som dina barn kommer att älska!

0 21/06/2021 - Alla inlägg

Många av våra Young Living-medlemmars favoritprodukter som innehåller eteriska oljor har att göra med skönhet,  rengöring eller avslappning, antingen genom uppiggande massageoljor eller genom att de själva blandar sina favoritdofter till en hemmagjord parfym.

När det gäller våra yngsta oljefantaster är det viktigt att späda ut oljan för att skydda deras känsliga hud. Det är också viktigt att produkterna är praktiska och lätta att hantera för föräldrar i farten och att de innehåller barnvänliga ingredienser för att säkerställa att allt från hemläxor till sängdags går smärtfritt.

Med detta i åtanke har vi skapat ett fantastiskt utbud av KidScents®-oljor och i det här blogginlägget ska vi förklara hur du på bästa sätt kan använda eteriska oljor på dina barns hud innan vi går igenom några av produkterna i vårt KidScents®-sortiment.

Kan jag använda eteriska oljor på mitt barn?

Eteriska oljor kan verka underbart på barn och bebisar, men det är alltid viktigt att vara försiktig, introducera dem långsamt och se till att deras känsliga system inte blir överstimulerade. Det finns inga fasta regler när det gäller utspädning, men att använda våra särskilt utformade KidScents®-oljor med en återfuktande basolja såsom Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex ger de största möjligheterna att slippa irriterad hud.

Hur man späder ut KidScents®-oljor för barn

  • KidScents® DreamEase – Rekommenderas för barn i åldrarna 2–12. Appliceras av en pålitlig vuxen eller under uppsikt av en vuxen. Gör så här: Applicera på valt område. Om känslighet uppstår, späd ut 10 droppar med 10 ml Young Living V-6®.
  • KidScents® Refresh – Rekommenderas för barn i åldrarna 2–12. Appliceras av en pålitlig vuxen eller under uppsikt av en vuxen. Gör så här: Applicera på valt område. Om känslighet uppstår, späd ut 15 droppar med 10 ml Young Living V-6®.
  • KidScents® GeneYus – Rekommenderas för barn i åldrarna 2–12. Appliceras av en pålitlig vuxen eller under uppsikt av en vuxen. Gör så här: Applicera på valt område. Om känslighet uppstår, späd ut 15 droppar med 10 ml Young Living V-6®.

Vad ingår i vårt KidScents®-sortiment?

KidScents® DreamEase – Det här är den perfekta oljan när du vill hjälpa ditt barn varva ner och få en avslappnande sovrutin. Testa att massera in oljan direkt på huden innan de ska sova och låt dem njuta av denna lugnande doft. DreamEase är en omsorgsfull blandning av flera oljor och främjar en lugn och fridfull sömn. När den används direkt på huden är denna oljeblandning ett utmärkt sätt att få ditt barn att automatiskt varva ner i slutet av dagen.

Den eteriska oljeblandningen KidScents® DreamEase med ett sovande barn

KidScents® Refresh – En mild blandning av eukalyptus, Palo Santo och  Young Living R.C.®,  som uppmuntrar till normal, klar andning vid obehag. KidScents® Refresh är utformad för barn över 2 år och kan appliceras direkt på bröst eller hals. Doften främjar en känsla av hälsa och välmående och hjälper till att frigöra känslor av obehag. De naturliga, avslappnande och lugnande ångorna främjar välbefinnande vid inandning och inspirerar till regelbunden, lugn andning.

KidScents® Refresh

KidScents® GeneYus – På Young Living förstår vi att ett av de tuffaste jobben som förälder är att få barnen att lugna sig och fokusera på uppgifter som till exempel hemläxor. Det är där vår otroliga KidScents® GeneYus-blandning kan hjälpa till. När unga hjärnor behöver fokusera jagar den här underbara oljan bort distraktionerna. Blandningen är berikad med jordig Cedarwood (cederträ), Palo Santo och Myrrh (myrra), och främjar klarhet och lugn så att det blir lättare att plugga.

KidScents® GeneYus

Vilken KidScents®-olja tycker din familj bäst om? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

This post is also available in: Engelska Tyska Tjeckiska Nederländska Finska Litauiska Rumänska Ryska Spanska Franska Italienska Polska Portugisiska, Portugal Kroatiska

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.