Etherische oliën waar de kinderen gek op zullen zijn

0 21/06/2021 - Alle berichten

Veel Young Living-leden hebben een favoriete etherische olie of product op basis van etherische olie. Ze gebruiken deze in hun schoonheidsroutine, tijdens het schoonmaken of om te ontspannen, bijvoorbeeld met een verkwikkende massage-olie of door favoriete geuren te combineren in een uniek persoonlijk luchtje.

Bij jongere gebruikers is het echter belangrijk om te verdunnen zodat hun gevoelige huid beschermd wordt. Ook moet het product praktisch en makkelijk opgeborgen kunnen worden zodat ouders deze ook onderweg kunnen gebruiken en moet het product kindvriendelijke ingrediënten bevatten die garanderen dat alles – van het maken van huiswerk tot het naar bed gaan – zonder enige problemen verloopt.

Met dit in gedachten hebben we onze buitengewone KidScents®-collectie samengesteld. In deze blog leggen we uit hoe je etherische oliën het beste kunt gebruiken bij kinderen en nemen we enkele fantastische producten in onze KidScents®-collectie door. Waar wacht je dus nog op?

Kan ik etherische olie gebruiken bij mijn kind?

Etherische oliën kunnen fantastisch zijn voor kinderen en baby’s, maar het is altijd belangrijk om voorzichtig te zijn en ervoor te zorgen dat de oliën veilig gebruikt worden vanwege de gevoeligheid van kinderen. Er zijn geen vaste regels voor verdunning, maar als je onze speciaal samengestelde KidScents®-collectie in combinatie met een vochtinbrengende basisolie zoals onze Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex gebruikt, verklein je de kans op irritatie.

Hoe verdun ik KidScents®-oliën voor kinderen?

  • KidScents® DreamEase is geschikt voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Deze olie dient aangebracht te worden door een volwassene of onder toezicht van een volwassene. Breng aan waar gewenst. Verdun bij gevoeligheid 10 druppels met 10 ml Young Living V-6®.
  • KidScents® Refresh is geschikt voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Deze olie dient aangebracht te worden door een volwassene of onder toezicht van een volwassene. Breng aan waar gewenst. Verdun bij gevoeligheid 15 druppels met 10 ml Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  • KidScents® GeneYus is geschikt voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Deze olie dient aangebracht te worden door een volwassene of onder toezicht van een volwassene. Breng aan waar gewenst. Verdun bij gevoeligheid 15 druppels met 10 ml Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.

Welke KidScents®-oliën zijn er?

KidScents® DreamEase – Dit is de ultieme olie voor momenten waarop je jouw kind wilt helpen ontspannen met een kalmerende avondroutine. Wrijf de olie zachtjes in op de huid voordat je kind een dutje doet of gaat slapen zodat het van de vredige geur kan genieten. DreamEase, een zorgvuldig samengestelde melange van diverse oliën, draagt bij aan een rustige en vredige nachtrust. Deze olie helpt je kind bij gebruik op de huid op een mooie en natuurlijke manier ontspannen.

Etherische olie KidScents® DreamEase met een slapend kind

KidScents® Refresh – Zachte melange van eucalyptus , heilig hout (Palo Santo) en Young Living R.C.®, , KidScents® Refresh ondersteunt een normale en duidelijke ademhaling op momenten van ongemak. KidScents® Refresh is geformuleerd voor kinderen van twee jaar en ouder en kan direct op de borstkas of hals aangebracht worden. De geur stimuleert gevoelens van gezondheid en welzijn en helpt ongemak te verlichten. De natuurlijke, ontspannende en kalmerende geur bevordert bij het inademen welzijn en stimuleert een rustige ademhaling.

Etherische olie KidScents® Refresh

KidScents® GeneYus – Young Living weet dat het voor ouders moeilijk kan zijn om kinderen te kalmeren en hen aan te sporen om hun taken, waaronder huiswerk, te doen. Op zulke momenten kan onze uitmuntende KidScents® GeneYus van pas komen. Als jonge geesten zich moeten concentreren kun je afleidingen de deur wijzen met deze prachtige olie. Deze melange met aardse  cederhout (Cedarwood), heilig hout (Palo Santo) en mirre (Myrrh) ondersteunt duidelijkheid en comfort zodat het maken van huiswerk makkelijker wordt.

Etherische olie KidScents® GeneYus

Welke KidScents®-oliën zijn populair in jouw gezin? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

This post is also available in: Engels Duits Tsjechisch Fins Zweeds Litouws Roemeens Russisch Spaans Frans Italiaans Pools Portugees, Portugal Kroatisch

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.