Overzicht van etherische oliën voor kinderen

0 01/06/2022 - Kinderen, THUIS, YL-producten, YOUNG LIVING

Veel Young Living-brandpartners hebben een favoriete etherische olie of product op basis van etherische olie. Ze gebruiken deze in hun schoonheidsroutine, tijdens het schoonmaken of om te ontspannen, bijvoorbeeld met een verkwikkende massage-olie of door favoriete geuren te combineren in een uniek persoonlijk luchtje.

Bij jongere gebruikers is het echter belangrijk om te verdunnen zodat hun gevoelige huid beschermd wordt. Ook moet het product praktisch en makkelijk opgeborgen kunnen worden zodat ouders deze ook onderweg kunnen gebruiken. Daarnaast moet het product kindvriendelijke ingrediënten bevatten die garanderen dat alles zonder enige problemen verloopt, van het maken van huiswerk tot het naar bed gaan.

Met dit in gedachten hebben we onze buitengewone KidScents®-collectie samengesteld. In deze blog leggen we uit hoe je etherische oliën het beste kunt gebruiken bij kinderen en nemen we enkele fantastische producten in onze KidScents®-collectie door. Waar wacht je dus nog op?

Vader en moeder houden hun twee jonge kinderen vast en glimlachen in een veld

 

Kan ik etherische olie gebruiken bij mijn kind?

Er zijn veel etherische oliën die fantastisch kunnen zijn voor kinderen. Het is echter wel altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij gebruik op de huid zodat ze veilig kennis kunnen maken gezien hun gevoelige systemen. Verdunningsverhoudingen kunnen variëren, maar het gebruik van onze speciaal samengestelde KidScents®-collectie in combinatie met een vochtinbrengende basisolie zoals Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex biedt de beste manier om de kans op irritatie of allergische reacties te verminderen. Andere basisoliën die je mogelijk al in huis hebt zijn castorolie, zonnebloemolie en kokosolie.

Deze oliën worden als zacht genoeg beschouwd voor gebruik op de kinderhuid in combinatie met de etherische oliën voor kinderen van Young Living.

Hoe verdun ik KidScents®-oliën voor kinderen?

  • KidScents® DreamEase – Aanbevolen voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Breng aan op de gewenste plek. Verdun bij gevoeligheid 10 druppels met 10 milliliter Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  • KidScents® GeneYus – Aanbevolen voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Breng aan waar gewenst. Verdun bij gevoeligheid 15 druppels met 10 milliliter Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  • KidScents® KidCare – Aanbevolen voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Breng aan waar gewenst. Bij gevoeligheid zoals nodig verdunnen met Young Living V-6®.
  • KidScents® KidPower – Aanbevolen voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Aanbrengen onder toeziend oog van een volwassene of door een volwassene. Breng aan waar gewenst. Verdun bij gevoeligheid 10 druppels met 10 milliliter Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  • KidScents® Refresh – Aanbevolen voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Breng aan waar gewenst. Verdun bij gevoeligheid 15 druppels met 10 milliliter Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  • KidScents® TummyGize – Aanbevolen voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Breng aan waar gewenst. Verdun bij gevoeligheid 15 druppels met 10 milliliter Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.

Volledige KidScents®-collectie met Feather the Owl Diffuser en kleurpotloden

 

Welke etherische oliën maken deel uit van de KidScents®-collectie?

KidScents® DreamEase – Dit is de ultieme olie voor momenten waarop je jouw kind wilt helpen ontspannen met een kalmerende avondroutine. Wrijf de olie zachtjes in op de huid voordat je kind een dutje doet of gaat slapen zodat het van de vredige geur kan genieten. DreamEase, een zorgvuldig samengestelde melange van diverse oliën, draagt bij aan een rustige en vredige nachtrust. Deze olie helpt je kind bij gebruik op de huid op een mooie en natuurlijke manier ontspannen.

KidScents® Refresh – Zachte melange van eucalyptusheilig hout (Palo Santo) en Young Living R.C.® die een een normale en duidelijke ademhaling op momenten van ongemak ondersteunt. KidScents® Refresh is samengesteld voor kinderen van 2 jaar en ouder en kan direct op de borstkas of hals aangebracht worden. De geur stimuleert gevoelens van gezondheid en welzijn en helpt ongemak te verlichten. De natuurlijke, ontspannende en kalmerende geur bevordert bij het inademen welzijn en stimuleert een rustige ademhaling.

KidScents® GeneYus – Young Living weet dat het voor ouders moeilijk kan zijn om kinderen te kalmeren en hen aan te sporen om hun taken, waaronder huiswerk, te doen. Op zulke momenten kan onze uitmuntende KidScents® GeneYus van pas komen. Als jonge geesten zich moeten concentreren kun je afleidingen de deur wijzen met deze prachtige olie. Deze melange met aardende cederhout (Cedarwood), heilig hout (Palo Santo) en mirre (Myrrh) ondersteunt duidelijkheid en comfort zodat het maken van huiswerk makkelijker wordt.

Etherische oliën KidScents® DreamEase, Refresh en GeneYus

 

KidScents® KidCare – Wordt er iets te wild gespeeld en zorgt dat voor tranen? Breng dan onze KidScents® KidCare aan op de huid om de kinderen op te beuren. De verkoelende en ontspannende combinatie van balsemzilverspar, teatree en elemi heeft een rustgevende geur en ondersteunt een gezond uitziende huid. En vergeet niet om de kinderen daarna een dikke knuffel te geven!

KidScents® KidPower – Laten we eerlijk zijn, het leven kan soms eng en overweldigend zijn voor kinderen, maar nu hebben ze de kracht om uitdagingen te overwinnen. KidPower is een unieke, alledaagse melange samengesteld om zelfvertrouwen, moed en positiviteit thuis, op school en op de speelplaats te stimuleren. Breng KidPower aan op de polsen of achterkant van de nek om de kinderen iedere dag te inspireren, motiveren en kracht te geven om de beste versie van zichzelf te zijn. Je kunt de melange dagelijks aanbrengen om moed en positiviteit te stimuleren zodat de kinderen hun innerlijke kracht kunnen ontdekken.

KidScents® TummyGize – Melange met ontspannende geur die perfect is voor momenten waarop kinderen onrust en ongemak ervaren. Deze exclusieve melange kan direct op de buik aangebracht worden voor een geur die een geruststellende sfeer ondersteunt. TummyGize is een zorgvuldig samengestelde combinatie van pepermunt (Peppermint), tangerine en gember (Ginger), en heeft een natuurlijk geruststellende geur die de kinderen kan helpen.

Etherische oliën KidScents® KidCare, KidPower en TummyGize

 

Welke KidScents®-oliën zijn populair in jouw gezin? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.