Eterična ulja koja će oduševiti vaše mališane

0 21/06/2021 - Uncategorized @hr

Omiljeni proizvodi članova Young Livinga često su eterična ulja ili proizvodi s dodatkom ulja koji doprinose ljepoti, opuštanju i čistoći, bilo da je riječ o jedinstvenoj mirisnoj mješavini eteričnih ulja, okrepljujućim uljima za masažu ili proizvodima za kućanstvo.

Kad se radi o našim najmlađima, znamo da je važno razrijediti ulja radi zaštite njihove osjetljive kože. Svjesni smo i važnosti sigurnog i praktičnog pakiranja, kao i nježnih sastojaka koji blagotvorno djeluju na djecu kako bi im dan od polaska u školu do odlaska na počinak protekao glatko.

Imajući to na umu, stvorili smo fantastičnu dječju liniju eteričnih ulja KidScents®. Prije nego što vam dopadnu u ruke, u ovom ćemo članku objasniti kako ih najbolje upotrijebiti na dječjoj koži.

Mogu li se djeca koristiti eteričnim uljima?

Eterična ulja mogu imati pozitivan učinak na bebe i djecu, no uvijek valja biti oprezan s obzirom na osjetljivost tijela djeteta. Ne postoje stroga pravila za razrjeđivanje ulja, no kad posebno oblikovanu dječju liniju proizvoda KidScents® upotrebljavate s hidratantnim baznim uljem kao što je Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex, mogućnost iritacije svedena je na minimum.

Kako razrijediti eterična ulja iz linije KidScents®?

  • KidScents® DreamEase: preporučuje se djeci od dvije do 12 godina. Proizvod smije nanijeti samo pouzdana odrasla osoba ili dijete pod njezinim nadzorom. U slučaju osjetljivosti kože, razrijedite 10 kapi eteričnog ulja u 10 ml baznog ulja Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  • KidScents® Refresh: preporučuje se djeci od dvije do 12 godina. Proizvod smije nanijeti samo pouzdana odrasla osoba ili dijete pod njezinim nadzorom. U slučaju osjetljivosti kože, razrijedite 15 kapi eteričnog ulja u 10 ml baznog ulja Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  • KidScents® GeneYus: preporučuje se djeci od dvije do 12 godina. Proizvod smije nanijeti samo pouzdana odrasla osoba ili dijete pod njezinim nadzorom. U slučaju osjetljivosti kože, razrijedite 15 kapi eteričnog ulja u 10 ml baznog ulja Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.

Što možete pronaći u liniji proizvoda KidScents®?

KidScents® DreamEase: kada je vrijeme da mališane ušuškate u krevet, ova mješavina eteričnih ulja pomaže im da se opuste i utonu u slatke snove. Nježno umasirajte ulje u kožu djeteta prije spavanja da biste oslobodili opuštajući miris. Ako ovu mješavinu pomno odabranih umirujućih eteričnih ulja upotrijebite za masažu, stvorit ćete mirno i skladno ozračje koje doprinosi kvalitetnom snu. Nakon nanošenja na kožu DreamEase pomaže vašem djetetu da se opusti prije odlaska u krevet.

Mješavina eteričnih ulja KidScents® DreamEase i dijete koje spava

KidScents® Refresh: blaga mješavina eteričnog ulja Eucalyptus (eukaliptus), Palo Santo (sveto drvo) i Young Living R.C.®, koji olakšavaju disanje tijekom trenutaka nelagode. Namijenjena je djeci starijoj od dvije godine, a može se nanijeti izravno na prsa ili grlo. Njezina aroma potiče dobro raspoloženje i pomaže u ublažavanju nelagode. Prirodni, opuštajući i umirujući miris povoljno utječe na dobrobit i mirno disanje.

Mješavina eteričnih ulja KidScents® Refresh

KidScents® GeneYus: znamo da je ponekad teško motivirati djecu da sjednu za stol i pažljivo napišu domaću zadaću. Upravo smo zato osmislili posebnu mješavinu eteričnih ulja KidScents® GeneYus. Kad se mladi umovi moraju usredotočiti na školu, KidScents® GeneYus pomaže im da se koncentriraju. Sadrži zemljano eterično ulje Cedarwood, Palo Santo i Myrrh. Ova ulja cedra, svetog drveta i smirne doprinose jasnoći misli i smirenosti kako bi vaši školarci novo gradivo usvojili kao od šale.

Mješavina eteričnih ulja KidScents® GeneYus

Koja su vaša omiljena ulja iz linije KidScents®? Ostavite komentar u nastavku ili nam se javite na mseublog@youngliving.com.

This post is also available in: Engleski Njemački Češki Nizozemski Finski Švedski Litvanski Rumunjski Ruski Španjolski Francuski Talijanski Poljski Portugalski

Share

No comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.