Eteeriset öljyt pikkuisten mieleen!

0 21/06/2021 - Kaikki postaukset

Kauneudenhoitoon, puhtaanapitoon ja rentoutumiseen liittyvät tuotteemme tapaavat olla jäsentemme Young Living -suosikkeja.

Mitä pieniin öljyilijöihin ja heidän herkkiin ihoihinsa tulee, me kaikki tiedämme, miten tärkeää öljyjen laimentaminen on. Myös yksinkertainen varastointi ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä asioita öljyilijävanhemmille.

Tämä kaikki oli meidän mielessämme, kun kehitimme KidScents®-sarjaamme. Tässä blogikirjoituksessa kerromme, miten eteerisiä öljyjä voidaan turvallisesti levittää lasten ihoille. Esittelemme myös upeat KidScents®-sarjamme tuotteet.

Sopivatko eteeriset öljyt lapsille?

Eteeriset öljyt voivat tehdä ihmeitä lapsille ja vauvoille, mutta lasten herkkien elimistöjen vuoksi on erittäin tärkeää käyttää öljyjä oikein. Laimentamisen suhteen ei ole olemassa yleispäteviä sääntöjä, mutta kun yhdistät meidän erityisesti lapsille suunnitellut KidScents®-öljyt ja kosteuttavat perusöljyt, kuten Young Living V-6® -perusöljyn, ihoärsytysriskin pitäisi olla olematon.

KidScents®-öljyjen laimentaminen lapsille

  • KidScents® DreamEase-öljysekoitus on suunniteltu 2-12-vuotiaille. Aikuisen tulee olla vastuussa öljyn levittämisestä. Ohjeet: Levitä iholle. Lapsesi ollessa herkkäihoinen, laimenna 10 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.
  • KidScents® Refresh-öljysekoitus on suunniteltu 2-12-vuotiaille. Aikuisen tulee olla vastuussa öljyn levittämisestä. Ohjeet: Levitä iholle. Lapsesi ollessa herkkäihoinen, laimenna 15 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.
  • KidScents® GeneYus-öljysekoitus on suunniteltu 2-12-vuotiaille. Aikuisen tulee olla vastuussa öljyn levittämisestä. Ohjeet: Levitä iholle. Lapsesi ollessa herkkäihoinen, laimenna 15 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.

Mitä öljysekoituksia on tarjolla KidScents®-sarjassa?

KidScents® DreamEase – Tämä öljysekoitus on täydellinen apu iltarutiineihin. Ympäröi lapsesi iltaisin DreamEase-öljysekoituksen rauhoittavalla tuoksulla hieromalla öljysekoitusta pikkuisesi iholle. DreamEase sisältää huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä, jotka tukevat rauhallista ja tyyntä nukkumaanmenotunnelmaa. DreamEase-öljysekoituksen levittäminen on kätevä tapa rauhoittaa lastasi luonnollisin keinoin.

KidScents® DreamEase-öljysekoitus ja nukkuva lapsi

KidScents® Refresh – EukalyptuksenPalo Santon ja Young Living R.C:n hellänä sekoituksena KidScents® Refresh tukee rauhallista hengittämistä, kun olo on muuten epämukava. KidScents® Refresh soveltuu vähintään 2 vuotta täyttäneille lapsille, ja sitä voidaan levittää suoraan rinnan päälle tai kaulan alueelle. Öljysekoituksen aromi edesauttaa hyvinvointia ja vähentää epämukavaa oloa. Öljysekoituksen luonnollisesti oloa helpottava höyry edesauttaa hyvinvointia, kun sitä hengitetään.

KidScents® Refresh

KidScents® GeneYus – Me Young Livingillä ymmärrämme, miten vaikeaa välillä iltaisin on saada lapset rauhoittumaan ja istumaan alas keskittymistä vaativiin puuhiin.  Sen vuoksi olemme kehittäneet KidScents® GeneYus-öljysekoituksen. KidScents GeneYus -öljysekoitus auttaa nuoria mieliä keskittymään paremmin. Tämä öljysekoitus sisältää seetripuuta, Palo Santoa ja mirhaa, ja se edesauttaa keskittymistä ja ajattelua.

KidScents® GeneYus

Mitkä KidScents®-öljysekoitukset ovat sinun perheesi suosikkeja? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.