Opas eteeristen öljyjen käyttöön lapsilla

0 01/06/2022 - KOTONA, Lapset, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Monen Young Living -Brand Partnerin suosikkiöljyt ja eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet liittyvät kauneudenhoitoon, puhtaanapitoon ja rentoutumiseen.

Mitä pieniin öljyilijöihin ja heidän herkkiin ihoihinsa tulee, me kaikki tiedämme, miten tärkeää öljyjen laimentaminen on. Myös yksinkertainen säilytys ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä asioita öljyilijävanhemmille.

Tämä kaikki oli mielessämme, kun kehitimme KidScents®-sarjamme. Tässä blogikirjoituksessa kerromme, miten eteerisiä öljyjä voidaan turvallisesti levittää lasten ihoille. Esittelemme myös upeat KidScents®-sarjamme tuotteet.

Äiti ja isä pitävät kädestä kahta lastaan hymyillen

 

Sopivatko eteeriset öljyt lapsille?

Mitä tulee eteeristen öljyjen käyttöön lapsilla, meillä on monia erinomaisia eteerisiä öljyjä lapsille. Lasten herkkien elimistöjen vuoksi on erittäin tärkeää käyttää öljyjä oikein ja olla huolellinen niiden levittämisen kanssa. Laimentamisen suhteen ei ole olemassa yleispäteviä sääntöjä, mutta kun yhdistät meidän erityisesti lapsille suunnittelemamme KidScents®-öljyt ja kosteuttavat perusöljyt, kuten Young Living V-6® -perusöljyn, ihoärsytysriskin ja allergisen reaktion pitäisi olla olematon.

Muita perusöljyjä, joita sinulla saattaa jo olla kotonasi, ovat risiiniöljy, auringonkukkaöljy ja kookosöljy. Näiden kaikkien katsotaan olevan tarpeeksi hellävaraisia ​käytettäväksi lasten iholla yhdessä Young Livingin lapsille tarkoitettujen eteeristen öljyjen kanssa.

Miten minun tulee laimentaa KidScents®-öljyt?

  • KidScents® DreamEase – Levitä haluamallesi ihoalueelle. Lapsesi ollessa herkkäihoinen, laimenna 10 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.
  • KidScents® GeneYus – Suosittelemme öljyn levittämistä 2-12 -vuotiaille. Levitä haluamallesi ihoalueelle. Lapsesi ollessa herkkäihoinen, laimenna 15 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.
  • KidScents® GeneYus – Suosittelemme öljyn levittämistä 2-12 -vuotiaille. Levitä haluamallesi ihoalueelle. Mikäli olet herkkäihoinen, laimenna Young Living V-6®-perusöljyllä.
  • KidScents® KidPower – Suosittelemme öljyn levittämistä 2-12 -vuotiaille. Aikuisen tulee olla vastuussa öljyn levittämisestä. Levitä haluamallesi ihoalueelle. Herkkäihoisten kannattaa laimentaa 5 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.
  • KidScents® Refresh – Suosittelemme öljyn levittämistä 2-12 -vuotiaille. Levitä haluamallesi ihoalueelle. Lapsesi ollessa herkkäihoinen, laimenna 15 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.
  • KidScents® TummyGize – Suosittelemme öljyn levittämistä 2-12 -vuotiaille. Levitä haluamallesi ihoalueelle. Lapsesi ollessa herkkäihoinen, laimenna 15 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.

Koko KidScents®-sarja Feather the Owl Diffuserin ja värityskynien kera

 

Mitä öljysekoituksia Young Livingin KidScents®-sarja sisältää?

KidScents® DreamEase – Tämä öljysekoitus on täydellinen apu iltarutiineihin. Ympäröi lapsesi iltaisin DreamEase-öljysekoituksen rauhoittavalla tuoksulla hieromalla öljysekoitusta pikkuisesi iholle. DreamEase sisältää huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä, jotka tukevat rauhallista ja tyyntä nukkumaanmenotunnelmaa. DreamEase-öljysekoituksen levittäminen on kätevä tapa rauhoittaa lastasi luonnollisin keinoin.

KidScents® Refresh – Hellänä, Eukalyptuksen, Palo Santon ja Young Living R.C:n sekoituksena KidScents® Refresh tukee rauhallista hengittämistä olon ollessa muuten epämukava. KidScents® Refresh soveltuu vähintään 2 vuotta täyttäneille lapsille, ja sitä voidaan levittää suoraan rinnan päälle tai kaulan alueelle. Öljysekoituksen aromi edesauttaa hyvinvointia ja vähentää epämukavaa oloa. Öljysekoituksen luonnollisesti oloa helpottava höyry edesauttaa hyvinvointia, kun sitä hengitetään.

KidScents® GeneYus – Me Young Livingillä ymmärrämme, miten vaikeaa joskus iltaisin on saada lapset rauhoittumaan ja istumaan alas keskittymistä vaativiin puuhiin. Sen vuoksi olemme kehittäneet KidScents® GeneYus- öljysekoituksen. KidScents GeneYus -öljysekoitus auttaa nuoria mieliä keskittymään paremmin. Tämä öljysekoitus sisältää maanläheistä seetripuuta, Palo Santoa ja mirhaa, ja se edesauttaa keskittymistä ja ajattelua.

KidScents® DreamEase, Refresh ja GeneYus

 

KidScents® KidCare -öljysekoitus – Kun vauhti kiihtyy liiaksi, onneksi olemassa on KidScents KidCare, jota levittää iholle. Tämä viilentävä ja rentouttava Idahon jättipihdan,  teepuun ja elemin eteeristen öljyjen sekoitus tukee terveen näköistä ihoa. Muista, että tuotteen levittämisen jälkeen on suuren halauksen vuoro!

KidScents® KidPower – Lapsen perspektiivistä elämä voi joskus tuntua hämmentävältä ja hurjalta. KidPower on uniikki öljysekoitus, joka on kehitetty tuomaan itsevarmuutta, rohkeutta ja positiivisuutta kotona, koulussa, päiväkodissa ja leikkipuistossa. Levitä inspiroivaa ja motivoivaa KidPower-öljysekoitusta lapsesi ranteisiin tai niskaan itseluottamusta luomaan. Voit myös levittää öljysekoitusta päivittäin lapsesi iholle edesauttamaan tämän sisäistä voimaa ja rohkeutta!

KidScents® TummyGize  – KidScents TummyGizen aromi on rentouttava ja se auttaa lievittämään lapsen epämukavaa oloa. Tätä ainutlaatuista öljysekoitusta voidaan levittää suoraan vatsan päälle edesauttamaan lohdullista ilmapiiriä. TummyGize sisältää piparmintun, tangeriinin ja inkiväärin eteerisiä öljyjä, jotka edesauttavat rauhan tunnetta.

KidScents® KidCare, KidPower ja TummyGize

 

Mitkä KidScents®-öljysekoitukset ovat sinun perheesi suosikkeja? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.