Uleiuri esențiale pe care micuții tăi le vor iubi!

0 21/06/2021 - Toate postările

Pentru mulți dintre membrii Young Living, uleiul lor esențial preferat sau produsele infuzate cu uleiuri sunt legate de rutina lor de înfrumusețare, de practicile de curățenie sau de modul în care aleg să se relaxeze și să se destindă, fie că este vorba de uleiurile noastre de masaj revigorante, sau de amestecul aromelor preferate pentru a crea propriile lor parfumuri.

Cu toate acestea, pentru cei mai tineri utilizatori de uleiuri, cunoaștem importanța diluției pentru a le proteja pielea sensibilă, a depozitării simple și a practicii în ceea ce privește accesul ușor al părinților și a ingredientelor benefice pentru copii, necesare pentru a ne asigura că totul, de la ora temelor până la ora de culcare, decurge fără probleme.

Ținând cont de acest lucru, am creat gama noastră excepțională KidScents®, iar în acest blog îți vom explica cum să folosești cel mai bine uleiurile esențiale pe pielea copiilor tăi, înainte de a-ți prezenta câteva dintre produsele fantastice din colecția noastră KidScents® – deci ce mai aștepți?

Pot să folosesc uleiuri esențiale pe copilul meu?

Uleiurile esențiale pot fi fantastice pentru copii și bebeluși, dar este întotdeauna important să se manifeste prudență pentru a se asigura că acestea sunt introduse în siguranță, având în vedere sistemul lor sensibil. Nu există reguli prestabilite atunci când vine vorba de diluare, dar utilizarea colecției noastre special concepute pentru copii, KidScents®, alături de un ulei de bază hidratant, cum ar fi Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex, oferă cea mai bună modalitate de a minimiza posibilitatea de iritare.

Cum se diluează uleiurile esențiale KidScents® pentru copii

  • Uleiul esențial KidScents® DreamEase – Aplicarea recomandată este pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. A se aplica numai de către un adult de încredere sau sub supravegherea unui adult. Instrucțiuni de utilizare: A se aplica pe zona dorită. În cazul unei sensibilități, diluează 10 picături în 10 ml de Young Living V-6.
  • Uleiul esențial KidScents® Refresh – Aplicarea recomandată este pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. A se aplica numai de către un adult de încredere sau sub supravegherea unui adult. Instrucțiuni de utilizare: A se aplica pe zona dorită. În cazul unei sensibilități, diluează 15 picături în 10 ml de Young Living V-6®.
  • Uleiul esențial KidScents® GeneYus – Aplicarea recomandată este pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. A se aplica numai de către un adult de încredere sau sub supravegherea unui adult. Instrucțiuni de utilizare: A se aplica pe zona dorită. În cazul unei sensibilități, diluează 15 picături în 10 ml de Young Living V-6®.

Ce este disponibil în gama noastră KidScents®?

Uleiul esențial KidScents® DreamEase – Acesta este uleiul suprem la care trebuie să apelezi dacă vrei să-ți ajuți copilul să se acomodeze cu o rutină nocturnă relaxantă. Încearcă să le masezi acest ulei pe piele chiar înainte de somn sau de culcare și lasă-i să se bucure de aroma pașnică. Amestecat cu grijă cu o varietate de uleiuri, DreamEase promovează o atmosferă care favorizează un somn calm și odihnitor. Atunci când este aplicat local, DreamEase oferă o modalitate excelentă de a-ți ajuta copilul să se relaxeze în mod natural la sfârșitul zilei.

Ulei esențial KidScents® DreamEase cu un copil adormit

Uleiul esențial KidScents® Refresh – Un amestec delicat de eucalipt , Palo Santo și  Young Living R.C.®,  KidScents® Refresh susține senzația de respirație normală și clară în perioadele de disconfort. Formulat pentru copiii cu vârsta de 2 ani și peste, KidScents® Refresh poate fi aplicat direct pe piept sau pe gât. Aroma promovează sentimentele de sănătate și bunăstare, ajutând în același timp la eliberarea senzațiilor de disconfort. Vaporii naturali, relaxanți și liniștitori ajută la promovarea stării de bine atunci când sunt inhalați și inspiră o respirație calmă.

Uleiul esențial KidScents® Refresh

Uleiul esențial KidScents® GeneYus – La Young Living, înțelegem că una dintre cele mai dificile sarcini ca părinți poate fi aceea de a-i face pe cei mici să se liniștească și să se concentreze asupra unor sarcini precum temele pentru acasă. Aici intervine amestecul nostru excepțional KidScents® GeneYus. Atunci când mințile tinere au nevoie să se concentreze, ajută-le să țină la distanță distragerile cu acest ulei superb. Infuzat cu intensele uleiuri Cedarwood, Palo Santo și Myrrh, acest amestec susține echilibrul, claritatea și confortul, ceea ce face ca timpul de studiu să fie mult mai ușor.

Uleiul esențial KidScents® GeneYus

Ce uleiuri KidScents® sunt preferatele familiei tale? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

This post is also available in: Engleză Germană Cehă Holandês Finlandeză Suedeză Lituaniană Rusă Spaniolă Franceză Italiană Poloneză Portugheză (Portugalia) Croată

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.