Ghidul de Uleiuri Esențiale pentru Copii

0 01/06/2022 - ACASĂ, Copii, Produse YL, YOUNG LIVING

Pentru mulți dintre Brand Partners Young Living, uleiul lor esențial preferat sau produsele infuzate cu uleiuri sunt legate de rutina lor de înfrumusețare, de practicile de curățare sau de modul în care aleg să se relaxeze și să se destindă, fie că este vorba de uleiurile noastre de masaj sau de combinatul aromelor preferate pentru a crea propriile lor parfumuri.

De asemenea, conștientizăm importanța diluării pentru a proteja pielea delicată a utilizatorilor tineri, imortanța depozitării simple și a fezabilității în ceea ce privește accesul ușor al părinților, precum și a ingredientelor benefice pentru copii, necesare pentru a ne asigura că totul, de la momentul temelor până la ora de somn, decurge fără probleme.

Pornind de aici, am creat gama noastră excepțională KidScents®, iar în acest blog îți vom vorbi despre uleiurile noastre preferate pentru copii, în timp ce îți vom prezenta câteva dintre produsele fantastice din colecția noastră KidScents® – deci, ce mai aștepți?

Mama și tată ținându-și cei doi copii, zâmbind în fața unui câmp cu lavandă

 

Pot să folosesc uleiuri esențiale pe copilul meu?

Când vine vorba de uleiuri esențiale pentru copii sunt multe care pot fi extraordinare. Cu toate acestea, este întotdeauna important să se manifeste prudență când vine vorba de aplicarea locală și a se asigura că acestea sunt introduse în siguranță, având în vedere sistemul lor sensibil. Când vine vorba de siguranța uleiurilor esențiale, rațiile recomandate de diluare pot varia. Cu toate acestea, colecția noastră special formulată pentru copii împreună cu un ulei de bază precum Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex este cea mai bună modalitate de a minimiza posibilitatea de iritare sau de reacții alergice.

Alte uleiuri esențiale pe care s-ar putea să le ai deja în casă, precum uleiul de ricin, uleiul de floarea soarelui sau uleiul de cocos, sunt considerate suficient de delicate pentru a fi aplicate direct pe pielea micuților împreună cu uleiurile esențiale pentru copii de la Young Living.

Cum se diluează uleiurile esențiale KidScents® pentru copii?

  • KidScents® DreamEase – Se recomandă aplicarea la copiii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Aplică pe zona dorită. În cazul unei sensibilități, diluează 10 picături în 10 ml de Young Living V-6.
  • KidScents® GeneYus – Se recomandă aplicarea la copiii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Aplică pe zona dorită. În cazul unei sensibilități, diluează 15 picături în 10 ml de Young Living V-6®.
  • KidScents® KidCare -Se recomandă aplicarea la copiii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Aplică pe zona dorită. În caz de sensibilitate, a se dilua la nevoie în Young Living V-6®.
  • KidScents® KidPower -Se recomandă aplicarea la copiii cu vârste între 2 și 12 ani. A fi aplicat doar de către un adult sau în prezența unui adult. Aplică pe zona dorită. În cazul unei sensibilități, diluează 5 picături în 10 ml de Young Living V-6.
  • KidScents® Refresh – Se recomandă aplicarea la copiii cu vârste între 2 și 12 ani. Aplică pe zona dorită. În cazul unei sensibilități, diluează 15 picături în 10 ml de Young Living V-6®.
  • KidScents® TummyGize – Se recomandă aplicarea la copiii cu vârste între 2 și 12 ani. Aplică pe zona dorită. În cazul unei sensibilități, diluează 15 picături în 10 ml de Young Living V-6®.

Întreaga gamă de uleiuri KidScents® cu aromatizatorul bufniță, Feather the Owl și creioane colorate

 

Ce este disponibil în gama de uleiuri esențialeKidScents® de la Young Living?

Uleiul esențial KidScents® DreamEase – Acesta este uleiul suprem la care trebuie să apelezi dacă vrei să-ți ajuți copilul să se acomodeze cu o rutină nocturnă relaxantă. Încearcă să le masezi acest ulei pe piele chiar înainte de somn sau de culcare și lasă-i să se bucure de aroma pașnică. Amestecat cu grijă cu o varietate de uleiuri, DreamEase promovează o atmosferă care favorizează un somn calm și odihnitor. Atunci când este aplicat local, DreamEase oferă o modalitate excelentă de a-ți ajuta copilul să se relaxeze în mod natural la sfârșitul zilei.

Uleiul esențial KidScents® Refresh –, Un amestec delicat de eucalipt(Eucalyptus), palo santo și Young Living R.C.®, KidScents Refresh susține senzația de respirație normală și clară în perioadele de disconfort. Formulat pentru copiii cu vârsta de cel puțin 2 ani, KidScents® Refresh poate fi aplicat direct pe piept sau pe gât. Aroma promovează sentimentele de sănătate și bunăstare, ajutând în același timp la eliberarea senzațiilor de disconfort. Vaporii naturali, relaxanți și liniștitori ajută la promovarea stării de bine atunci când sunt inhalați și inspiră o respirație calmă.

Uleiul esențial KidScents® GeneYus – La Young Living, înțelegem că una dintre cele mai dificile sarcini ca părinți poate fi aceea de a-i face pe cei mici să se liniștească și să se concentreze asupra unor sarcini precum temele pentru acasă. Aici intervine amestecul nostru excepțional KidScents® GeneYus. Atunci când mințile tinere au nevoie să se concentreze, ajută-le să țină la distanță distragerile cu acest ulei superb. Infuzat cu uleiurile pământoase de lemn de cedru (Cedarwood), Palo Santo și smirnă (Myrrh), acest amestec susține echilibrul, claritatea și confortul, ceea ce face ca timpul de studiu să fie mult mai ușor.

Uleiurile esențiale KidScents® DreamEase, Refresh și GeneYus

 

Uleiul esențial KidScents® KidCare – Când joaca devine prea agitată, liniștește spiritul și lacrimile copiilor tăi aplicând pe pielea lor amestecul nostru de uleiuri esențiale KidScents KidCare. Această combinație răcoritoare și relaxantă de uleiuri esențiale de brad balsamic (Grand Fir),  arbore de ceai (Tea Tree) și elemi oferă o aromă liniștitoare și susține aspectul sănătos al pielii. Doar asigură-te că urmează o îmbrățișare mare!

Uleiul esențial KidScents® KidPower – Să recunoaștem, uneori viața poate fi mare și înfricoșătoare pentru copii, ceea ce însemnă că au nevoie de puțin ajutor pentru a descoperi puterea din interiorul lor. KidPower este un amestec unic, de zi cu zi, formulat pentru a ajuta la inspirarea sentimentelor de încredere, curaj și pozitivitate acasă, la școală sau pe terenul de joacă. Aplică KidPower pe încheietura mâinii sau pe ceafa copiilor tăi pentru a-i inspira, motiva și împuternici pentru cea mai bună zi a lor, în fiecare zi. De asemenea, îl poți aplica zilnic pentru a promova sentimente de curaj și a inspira pozitivitate pentru a-i ajuta pe copii să-și găsească puterea interioară!

Uleiul esențial KidScents® TummyGize -KidScents TummyGize promite o aromă relaxantă, care poate fi utilizat când micuțul tău se simte inconfortabil. Acest amestec exclusiv poate fi glisat direct pe burtică pentru o aromă care ajută la promovarea unei ambianțe potrivite pentru relaxare. Un amestec atent formulat de mentă de grădină (Peppermint), Tangerine și ghimbir (Ginger), TummyGize are o aromă reconfortantă, care l-ar putea ajuta pe micuțul tău să se liniștească.

Uleiurile esențiale KidScents® KidCare, KidPower și TummyGize

 

Care uleiuri KidScents® sunt preferatele familiei tale? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.