Băița bebelușului cu gama Seedlings® de la Young Living

0 15/06/2022 - Copii, Folosind uleiuri esențiale, YOUNG LIVING

Când devii părinte pentru prima dată este incredibil de greu să te decizi ce produse vrei să folosești pe și în preajma copilului tău. Primele câteva lunițe de hrănire, schimbat scutece și nopți nedormite sunt suficient de dificile și fără a mai trebui să-ți faci griji referitoare la produsele pe care trebuie să le alegi când îi faci baie micuțului tău. Tocmai de aceea am creat gama Seedlings®, pentru a înlătura stresul citirii etichetelor de ingrediente și pentru a ne asigura ca ai timp să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important – clădirea unei relații minunate cu bebelușul tău, înconjurată de ingrediente delicate, derivate din surse naturale, perfecte pentru pielea și sistemul său sensibil. În acest blog, îți vom prezenta sugestiile noastre de top pentru băița bebelușului tău. Totodată, îți vom introduce câteva dintre produsele noastre preferate pentru baie din gama Seedlings. Astfel, te vom ajuta să te familiarizezi cu produsele disponibile care vor face din băița bebelușului tău un moment plăcut și fără griji.

Mama și copilul într-un prosop de baie zâmbind

Cum să pregătești băița bebelușului tău

Cu toate că proaspeții părinți se pot bloca în încercarea lor de a face `totul așa cum se cuvine`, nu exista reguli stricte când vine vorba de baia bebelușului. Există doar sfaturi și sugestii pentru a ne asigura că totul decurge în siguranță. În primul rând, este important să te asiguri că în camera în care îl speli este suficient de cald Recomandăm evitarea oricărui produs în apropierea feței sau capului copilului tău înainte de a avea cel puțin o lună, cum ar fi o cădiță pentru copii umplută cu apă caldă, 2 prosoape, un scutec curat, haine curate și vată. Când îți pregătești micuțul pentru baie, recomandăm să ai la îndemână șervețelele umede pentru bebeluși Seedlings® Baby Wipes, de la Young Living, întrucât se pot întâmpla accidente odată cu înlăturarea scutecului.

Bebeluș jucându-se în cadă cu o rățușcă

Sugestii de top pentru o baie plăcută

  1. Când pregătești baia copilului tău, asigură-te că apa este călduță și nu fierbinte. Pentru a verifica dacă apa este la o temperatură optimă, încearcă să o verifici cu cotul tău, iar apoi amestec-o bine pentru a evita posibile zone fierbinți.
  2. Dacă bebelușul tău este foarte mic și încă se obișnuiește cu baia, înainte de a-l băga în cădiță, încearcă să-l așezi pe genunchii tăi și să-i cureți fața și părul cu apă curată și vată. Recomandăm evitarea oricărui produs în apropierea feței sau capului copilului tău înainte de a avea cel puțin o luna.
  3. Așează bebelușul în cădița sa, folosind un braț pentru a-i sprijini capul și umerii și pe celălalt pentru a turna apa peste corpul bebelușului fără stropi. Dacă vrei să folosești un produs delicat pentru bebeluși, noi iubim gelul de curățare pentru corp și păr Seedlings® Baby Wash, vegan și formulat cu ingrediente din surse naturale, ceea ce-l face perfect pentru pielea lor delicată.
  4. Ai grijă să menții întotdeauna capul bebelușului în afara apei și să nu lași niciodată bebelușul singur în baie.
  5. Odată spălat, ridică-ți copilul din apă și usucă-l. Nu uita să acorzi deosebită atenție oricăror cute sau semne pe care s-ar putea să le aibă pe piele.
  6. Acesta este un moment grozav pentru a-ți masa copilul utilizând uleiul pentru masaj Seedlings® Baby Oil. Acest amestec liniștitor conține uleiuri esențiale precum cel de lavandă (Lavender), ylang ylang și mușcate (Geranium). Este perfect pentru a promova o atmosferă relaxantă pe durata rutine de somn. Din nou, recomandăm evitarea utilizării uleiurilor și loțiunilor pentru bebeluși, cel puțin până când bebelușul tău împlinește o lună.
  7. Odată uscat, poți aplica crema pentru scutece Seedlings® Diaper Cream pe zona genitală a bebelușului, înainte de a pune un scutec curat și haine noi.

Gama Seedlings de la Young Living într-un coș cu o jucărie de pluș. Produsele afișate sunt uleiul pentru bebeluși Seedlings® Baby Oil, șervețelele umede pentru bebeluși Seedlings® Baby Wipes, loțiunea pentru bebeluși Seedlings® Baby Lotion, crema pentru scutece Seedlings® Diaper Cream, gelul de curățare pentru corp și păr Seedlings® Baby Wash  & Shampoo.

Ține cont de faptul că, în momentul în care alegi produsele esențiale pentru băia bebelușului tău, recomandăm consultarea unui cadru medical înainte de a încerca un produs nou. Gama Seedlings® de la Young Living este plină de produse care au fost diluate până la o intensitate adecvată pentru a fi folosite pe pielea delicată a copiilor, dar testarea pe o zonă mică și introducerea treptată sunt în continuare recomandate atunci când încerci produse noi.

De care produse din gama Seedlings® se bucură familia ta? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.