Uleiuri esențiale de manifestare pentru noul an

0 12/01/2022 - Conștientizare, Folosind uleiuri esențiale, ULEIURI ESENȚIALE, WELLNESS

Un An Nou fericit!  Nu ne vine să credem că a mai trecut un an, dar suntem foarte încântați de ceea ce va urma. Pe măsură ce începe noul an, ne concentrăm foarte mult pe puterea de manifestare și, în timp ce ne facem rezoluțiile, nu există un moment mai bun decât acum pentru a ne stabili obiectivele și visele pentru lunile următoare. În acest blog, vom răspunde la cele mai importante întrebări pe care le ai despre manifestare, în timp ce îți vom prezenta unele dintre uleiurile noastre preferate și,inspiraționale, pe care le putem folosi atunci când ne manifestăm și ne stabilim intențiile.

Ce este manifestarea?

În termeni simpli, manifestarea este actul de a stabili intenții în legătură cu ceva în credința și speranța că se va întâmpla, iar apoi de a vedea cum devine realitate. Ideea este că tu ești forța creatoare din spatele propriei tale vieți și a drumului pe care îl urmezi și că orice este posibil atunci când înțelegem ceea ce ne dorim cu adevărat și apoi lucrăm pentru a realiza acest lucru.

Femeie care practică yoga, meditație și manifestare pe versantul muntelui

Cum pot ajuta uleiurile esențiale la manifestare?

Uleiurile esențiale funcționează de minune atunci când sunt asociate cu practica de manifestare, deoarece parfumurile se leagă adesea de emoții, amintiri și experiențe puternice. Fie că alegi să respiri parfumul uleiurilor alese sau să le folosești local în timpul procesului de manifestare, acestea te pot ajuta cu adevărat în practica de vizualizare a obiectivelor și a rezultatelor ideale.

Ce uleiuri esențiale vor funcționa pentru mine în timpul manifestării?

Manifestarea este o practică foarte personală și arată diferit pentru fiecare. Cu toate acestea, există anumite uleiuri care pot fi deosebit de utile atunci când îți stabilești intențiile și îți vizualizezi dorințele. Uleiul de salvie tămâioasă este deosebit de util, deoarece parfumul său încălzitor și profund relaxant promovează un sentiment de autocunoaștere, motivație și pozitivitate. Într-un mod asemănător, uleiul esențial de vetiver poate fi foarte puternic când este utilizat în timpul manifestării. Aroma sa pământească și echilibrantă este atât stabilizatoare, cât și liniștitoare, iar uleiul este cunoscut pentru faptul că atrage abundența.

Uleiurile esențiale de vetiver și de salvie tămâioasă

Cum ar trebui să folosesc uleiurile esențiale în timpul manifestării?

Mirosul este limbajul minții inconștiente și de aceea parfumurile uleiurilor tale esențiale preferate pot fi atât de utile în timpul manifestării. Atunci când folosești parfumuri care atrag pozitivitatea, bucuria și motivația, maximizezi potențialul de succes al practicii tale de manifestare. Uleiurile pe care le folosești îți pot oferi, de asemenea, încrederea și energia de care ai mare nevoie prin aromele lor florale sau de plante. Această creștere a încrederii în sine este adesea ceea ce te face să te simți de neoprit în călătoria ta spre atingerea obiectivelor tale.

O modalitate de a folosi uleiurile esențiale în timpul manifestării este aplicarea lor locală cu ajutorul unei role la începutul practicii. Nu numai că rola permite o aplicare fără complicații și fără probleme, dar este ușor de transportat, astfel încât să poți exersa din mers! Printre favoritele noastre se numără Tranquil Roll-On, deoarece uleiurile esențiale de lavandă, lemn de cedru și mușețel roman au un miros extrem de relaxant. Pentru cele mai bune rezultate, recomandăm aplicarea pe ceafă sau pe partea interioară a antebrațelor.

O altă modalitate excelentă de a folosi uleiurile esențiale în timp ce se manifestă este purtarea unei bijuterii aromatizante. Acest lucru nu numai că te înconjoară cu parfumuri care pot aduce claritate și împuternicire, dar oferă și o imagine elegantă și îți permite să porți uleiurile cu tine pe tot parcursul zilei.

Roll-on-ul Tranquil și o brățară aromatizantă magmatică

Ai încercat să practici manifestarea cu uleiuri esențiale? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.