Eteriska oljor för manifestation inför det nya året

0 12/01/2022 - ETERISKA OLJOR, Hur man använder eteriska oljor, Mindfulness, VÄLBEFINNANDE

Gott nytt år! Vi kan knappt tro det! Ett helt år har gått, men nu ser vi fram emot det här året. Nu fokuserar vi på kraften av manifestation och när vi avger våra nyårslöften finns det inget bättre tillfälle än att sätta upp våra mål och drömmar för de kommande månaderna. I det här blogginlägget kommer vi att svara på dina frågor om manifestation samtidigt som vi tipsar om några av våra mest inspirerande oljor som du kan använda när du manifesterar och ställer in avsikter.

Vad är manifestation?

En enkel beskrivning är att manifestation är när du ställer in dina avsikter mot något i tron och hoppet att det kommer att hända, och sedan se det bli verklighet. Tanken är att du är den kreativa kraften i ditt eget liv och för den väg du tar, och att allt är möjligt när vi förstår vad vi verkligen vill och sedan arbetar för att genomföra det.

Kvinna utövar yoga, meditation och manifesterar på ett berg

Hur kan eteriska oljor hjälpa med manifestation?

Eteriska oljor fungerar underbart bra när man gör manifestationsövningar eftersom dofter ofta kopplas till kraftfulla känslor, minnen och upplevelser. Oavsett om du väljer att andas in doften av utvalda oljor eller väljer att använda dem på huden medan du manifesterar så kan de hjälpa till när du behöver föreställa dig dina mål och det önskade resultatet.

Vilken eterisk olja kommer att funka för mig vid manifestation?

Manifestation är en mycket personlig övning och ser annorlunda ut för alla. Men det finns vissa oljor som kan vara särskilt användbara när du ställer in dina avsikter och föreställer dig dina önskemål. Clary Sage (muskatellsalvia) är särskilt hjälpsam eftersom dess värmande och mycket avslappnande doft främjar en känsla av självmedvetenhet, motivation och positivitet. På ett liknande sätt kan den eteriska oljan Vetiver vara mycket kraftfull när den används vid manifestation. Dess rogivande, jordiga doft är både stabiliserande och lugnande och oljan har varit känd för att attrahera överflöd.

De eteriska oljorna muskatellsalvia och vetiver

Hur använder jag eteriska oljor vid manifestation?

Doft är vårt undermedvetnas språk och det är därför dofterna av våra favoritoljor kan hjälpa vid manifestation. När du använder dofter för att framkalla positivitet, glädje och motivation så maximerar du den möjliga framgången av manifestationsövningen. Oljorna du använder kan också ge välbehövt självförtroende och mer energi med sina örtiga blomdofter. Det här ökade självförtroendet är ofta det som gör att du känner dig oövervinnelig på resan mot att uppnå dina mål.

Ett sätt att använda eteriska oljor på vid manifestation är att applicera dem på huden med en roll-on-kula i början av övningen. Med en roll-on är inte bara själva appliceringen enkel och kladdfri, utan det är också lätt att ta med sig oljan så att du kan göra övningarna överallt! En av våra favoriter är Tranquil Roll-On, eftersom den kombinerar de eteriska oljorna Lavender (lavendel), Cedarwood (cederträ) och Roman Chamomile (romersk kamomill) för en mycket rogivande doft. För bästa resultat rekommenderar vi att du applicerar den på nacken eller på insidan av underarmarna.

Ett annat jättebra sätt att använda eteriska oljor på vid manifestation är att bära ett doftspridarsmycke. Då omges du inte bara av dofter som kan ge klarhet och stärka dig, utan smycket är också snyggt och ger dig möjligheten att bära med dig oljorna hela dagen.

Tranquil Roll-On och lavaarmband

Har du använt eteriska oljor när du har gjort manifestationsövningar? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.