Manifesterende etherische oliën voor het nieuwe jaar

0 12/01/2022 - ETHERISCHE OLIËN, Het gebruik van etherische olie, Mindfulness, WELLNESS

Gelukkig nieuwjaar! We kunnen maar moeilijk geloven dat opnieuw een jaar verstreken is, maar we kijken ook erg uit naar wat ons te wachten staat. Nu het nieuwe jaar begonnen is richten we onze aandacht op de kracht van manifestatie en dus, terwijl we nadenken over onze goede voornemens, is er geen beter moment om doelen te stellen en na te denken over onze dromen voor de komende maanden. In deze blog beantwoorden we vragen over manifestatie en kijken we naar onze favoriete en meest inspirerende oliën voor tijdens het manifesteren en het stellen van doelen.

Wat is manifestatie?

Manifestatie is simpel gezegd het stellen van doelen in de hoop dat deze behaald zullen worden en uiteindelijk deze ook gehaald zien worden. Het idee is dat jij de creatieve kracht achter je eigen leven en het pad dat je bewandelt bent en dat alles mogelijk is als je weet wat je echt wilt en toewerkt naar het verwezenlijken daarvan.

Vrouw doet aan yoga, meditatie en manifestatie in de bergen

Hoe kunnen etherische oliën helpen bij het manifesteren?

Etherische oliën passen mooi bij manifestatie omdat geuren vaak gelinkt worden aan krachtige emoties, herinneringen en ervaringen. Of je er nu voor kiest om de geur van een olie naar keuze in te ademen of een olie op de huid aanbrengt als onderdeel van je manifestatieproces, oliën kunnen oprecht helpen bij het visualiseren van doelen en ideale uitkomsten.

Welke etherische oliën passen bij mij tijdens het manifesteren?

Manifestatie is een zeer persoonlijk iets en ziet er voor iedereen anders uit. Er zijn echter bepaalde oliën die bijzonder nuttig kunnen zijn bij het stellen van doelen en het visualiseren van verlangen. Clary Sage (scharlei) is vooral zeer nuttig omdat deze olie een verwarmende en zeer ontspannende geur heeft die bijdraagt aan het verbeteren van zelfbewustzijn, motivatie en positiviteit. Vetiver kan in soortgelijke zin zeer krachtig zijn als deze gebruikt wordt tijdens het manifesteren. De aardende geur is zowel stabiliserend als kalmerend en de olie staat bekend om zijn vermogen om overvloed aan te trekken.

Scharlei- en vetiverolie

Hoe gebruik ik etherische oliën bij het manifesteren?

Geur is de taal van het onderbewustzijn en daarom kunnen de geuren van je favoriete oliën zo nuttig zijn bij het manifesteren. Als je geuren gebruikt om positiviteit, vreugde en motivatie te stimuleren haal je het maximale uit het potentiële succes van manifestatie. De oliën die je gebruikt kunnen met hun bloemachtige of kruidige geuren ook zorgen voor het broodnodige vertrouwen en energieboosts. Deze toename van vertrouwen zorgt er vaak voor dat je je niet te stoppen voelt op je weg naar het bereiken van je doelen.

Een manier om etherische oliën bij het manifesteren te gebruiken is door deze op de huid aan te brengen met een rollerball voordat je aan de slag gaat. Met een rollerball kun je de olie niet alleen makkelijk en zonder geknoei aanbrengen, maar het betekent ook dat je de olie makkelijk mee kunt nemen zodat je ook onderweg kunt manifesteren. Een van onze favorieten is onze Tranquil Roll-On, een melange van Lavender (lavendel), Cedarwood (cederhout) en Roman Chamomile (Roomse kamille) met een zeer rustgevende geur. Voor het beste resultaat raden we aan de olie aan te brengen op de achterkant van de nek of de binnenkant van de onderarmen.

Een andere mooie manier om etherische oliën bij het manifesteren te gebruiken is door een verstuiversieraad te dragen. Op deze manier word je niet alleen omringd door geuren die duidelijkheid en kracht stimuleren, maar draag je ook een modieus sieraad waarmee je de hele dag van je oliën kunt genieten.

Tranquil Roll-On en verstuiverarmband met lavasteen

Heb jij al eens geprobeerd om te manifesteren met behulp van etherische oliën? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.