Maximizează-ți spiritul de Crăciun cu uleiurile esențiale Young Living

0 14/12/2021 - Toate postările

A sosit Crăciunul, iar aici, la Young Living, ne simțim mai veseli ca niciodată. Unul dintre modurile în care ne place să sărbătorim această perioadă a anului este folosirea uleiurilor esențiale pentru a ne înconjura simțurile cu aromele sezonului. De la luxurioasa tămâie la puternica scorțișoară și amestecul nostru magic Christmas Spirit, la Young Living, avem uleiuri fabuloase și festive pentru fiecare ocazie de Crăciun. Fie că ești în căutarea uleiului perfect pe care să îl folosești în timp ce decorezi casa, pregătești un festin delicios sau pur și simplu pentru ziua cea mare, acest blog este plin de sfaturi de top despre cum să îți transformi casa într-o țară a minunilor de iarnă, așa că ce mai aștepți?

Îți dorim un Crăciun Fericit!

Nimic nu este la fel de potrivit ca uleiul nostru esențial Christmas Spirit în această perioadă a anului. Cu o aromă îmbietoare, datorită uleiurilor esențiale de portocale, scorțișoară și molid negru Northern Lights, amestecul Christmas Spirit întruchipează esența Crăciunului și promite note revitalizante și reechilibrante. Fie că îl aplici pe decolteu pentru un parfum cald și picant, fie că adaugi câteva picături în untul tău preferat de corp pentru a te bucura de o piele parfumată și moale, fie că combini 3 picături din acest ulei de sezon cu 15 ml de Young Living’s V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex pentru un masaj de relaxare, Christmas Spirit îți va aduce cu siguranță bucurie până în noul an!

Ulei esențial Christmas Spirit cu o scenă festivă de interior

(Egyptian) Gold, Frankincense & Myrrh

Când oamenii se gândesc la povestea Nașterii Domnului, adesea le vin în minte aurul, tămâia și smirna. De Crăciun, de ce să nu sarbatorești perioada sărbătorilor de iarnă introducând aceste uleiuri în casa ta? Amestecul nostru de uleiuri esențiale Egyptian Gold conține uleiuri biblice străvechi care pot fi folosite pentru a spori momentele de devoțiune. Perfect pentru a fi utilizat în timpul meditației, amestecul Egyptian Gold include uleiuri esențiale de lavandă, trandafiri și lemn de cedru și are o aromă înălțătoare și revigorantă.

Uleiul esențial de tămâie este ideal pentru cei care doresc să adauge un sentiment de lux sărbătorilor de Crăciun. Cald, lemnos și adesea numit “regele uleiurilor esențiale”, acest ulei bogat este incredibil atunci când este folosit alături de produsele de înfrumusețare preferate, ajutând la susținerea unui aspect frumos și tineresc al pielii și la o strălucire sănătoasă.

Când vine vorba de uleiul de smirnă, cu cât mai mult, cu atât mai bine!  Acest ulei promite o aromă bogată, afumată și balsamică și este la fel de purificator pe cât este de revigorant.  Smirna este menționată în Vechiul și Noul Testament al Bibliei și de-a lungul istoriei, se credea că ajută la tratarea pielii ridate, crăpate și crăpate.  La Young Living, ne place să îl folosim în uleiul nostru de cuticule făcut în casă – un preparat care se dovedește foarte util în timpul lunilor reci.
Pur și simplu combină 1 ½ linguriță de Young Living V-6® cu 4 picături de ulei esențial de tămâie și 2 picături de ulei esențial de smirnă și masează-ți cuticulele și vârfurile degetelor pentru a te bucura de o hidratare maximă.

Uleiurile esențiale Egyptian Gold, Frankincense și Myrrh cu scena Nașterii

Te așteaptă un belșug festiv și fără griji

Pentru mulți oameni, mâncarea delicioasă care însoțește sărbătorile reprezintă un punct culminant al Crăciunului.
La Young Living, ne place să combinăm uleiurile noastre culinare Plus cu mâncărurile noastre preferate de iarnă pentru a crea combinații de arome noi și interesante.
Fie că favoritul tău este Cinnamon Bark+, un ulei unic, cald, care oferă o aromă dulce și picantă atunci când este adăugat la smoothie-uri și mâncăruri pentru micul dejun, Ginger+, care acționează ca un substitut perfect pentru ghimbirul măcinat în biscuiții sezonieri de turtă dulce, sau Peppermint+, care poate fi adăugat la ciocolata caldă pentru un răsfăț minunat de lux, uleiurile noastre versatile Plus sunt magice atunci când sunt folosite în perioada Crăciunului.

Uleiuri esențiale Cinnamon Bark+, Ginger+ și Peppermint+ cu casă de turtă dulce de Crăciun

Cum speri să folosești uleiurile esențiale Young Living în acest Crăciun? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

This post is also available in: Germană Cehă Holandês Finlandeză Suedeză Lituaniană Rusă Spaniolă Franceză Italiană Poloneză Portugheză (Portugalia) Croată

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.