Eteeriset öljyt manifestaatiossa

0 12/01/2022 - ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, HYVINVOINTI, Mindfulness

Hyvää uutta vuotta! Emme voi uskoa, että taas yksi vuosi vilahti ohi. Olemme kuitenkin todella innoissamme uudesta vuodesta. Uusi vuosi alkaa usein lupauksilla, joten tätä parempaa aikaa ei ole keskittyä tavoitteisiin ja unelmiin. Tässä blogissa vastaamme tärkeimpiin kysymyksiisi manifestaatiosta ja käymme läpi joitakin suosikkiöljyjämme, joita voit käyttää manifestaation yhteydessä.

Mitä manifestaatio on?

Yksinkertaisesti sanottuna manifestaatio on teko, jossa asetetaan tavoitteita siinä uskossa ja toivossa, että asiat tapahtuvat. Sen jälkeen jäädään seuraamaan, tuleeko manifestaatiosta totta. Ajatuksena on, että olemme elämämme luovia voimia, ja että kaikki on mahdollista, kunhan vaan ymmärrämme, mitä todella haluamme ja olemme valmiita tekemään töitä sen eteen.

Nainen joogaa, meditoi ja manifestoi vuorilla

Miten eteerisistä öljyistä voi olla hyötyä manifestaatiossa?

Eteeriset öljyt toimivat hienosti manifestaation yhteydessä, koska tuoksut usein liittyvät vahvoihin tunteisiin, muistoihin ja kokemuksiin. Haluatpa hengittää valitsemiesi öljyjen tuoksua tai käyttää niitä paikallisesti manifestaatioprosessin aikana, öljyt voivat todella auttaa sinua.

Mitkä eteeriset öljyt sopivat hyvin manifestaation yhteyteen?

Manifestaatio on hyvin henkilökohtainen asia ja se tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. On kuitenkin eteerisiä öljyjä, jotka sopivat manifestaation yhteyteen erityisen hyvin. Tällainen on esimerkiksi lämpimän ja rentouttavan tuoksuinen Clary Sage, joka tukee tiedostamista, motivaatiota ja positiivisuutta.  Myös Vetiver-öljysekoitus voi tarjota voimakkaan kokemuksen manifestaatiossa. Sen aromi on maadoittava, rauhoittava ja tasapainottava.

Clary Sage & Vetiver

Miten käytän eteerisiä öljyjä manifestaatiossa?

Tuoksu on tiedostamattoman mielen kieltä, ja siksi suosikkiöljyjesi tuoksut voivat olla hyödyllisiä manifestaation aikana. Käyttäessäsi positiivisuutta, iloa ja motivaatiota edistäviä tuoksuja, maksimoit manifestaatioharjoittelun onnistumisen. Öljyt voivat myös lisätä itseluottamusta ja energiaa niiden kukkaisilla tai yrttisillä aromeilla. Tämä vuorostaan lisää itseluottamusta.

Yksi tapa käyttää eteerisiä öljyjä manifestaation aikana on levittää niitä roll-on -puikolla iholle harjoittelun alussa. Se tekee öljyjen levittämisestä helppoa ja siistiä. Roll-on -puikkoja on myös kätevä kantaa mukana. Yksi suosikeistamme on Tranquil Roll-On, jossa on laventelin seetripuun ja jalosauramon rauhoittavia tuoksuja. Suosittelemme sen levittämistä niskaan tai kyynärvarsien sisäpuolelle.

Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää manifestaatiossa myös diffuuserikorujen muodossa. Tämä ei vain ympäröi sinua selkeyttä ja voimaa tuovilla tuoksuilla, vaan tarjoaa myös tyylikkään tavan kuljettaa öljyjä mukanasi koko päivän.

Tranquil Roll-On ja laavakividiffuuserikäsikoru

Oletko sinä kokeillut käyttää eteerisiä öljyjä manifestaatiossa?​ Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.