Prezentarea studioului de yoga Young Living

0 14/01/2022 - Fitness, Produse YL, WELLNESS, YOUNG LIVING

Fie că este vorba de salutul soarelui dimineața devreme în parc, sau de de poziții de relaxare pentru a te ajuta să te relaxezi înainte de culcare, o parte din bucuria practicării de yoga este că o poți practica oriunde, în orice moment, fără a avea nevoie de echipament special. Cu toate acestea, crearea unui spațiu de yoga inspirațional și utilizarea de accesorii, cum ar fi blocuri și curele, poate face ca beneficiile yoga să fie și mai accesibile – care este scopul incredibilului nostru  studio yoga Young Living.

În Studio vei găsi cursuri gratuite de yoga online conduse de Ed Dailey, practician de yoga și educator de uleiuri Young Living, împreună cu o gamă de produse de yoga realizate în mod etic pentru a te ajuta să folosești yoga pentru a îmbunătăți echilibrul, puterea și flexibilitatea. Ed explică, de asemenea, modul în care uleiurile esențiale pot îmbunătăți practica yoga, prin crearea de arome relaxante sau energizante în timpul ședințelor.

Nu este nevoie de prea mult pentru a crea un spațiu de yoga acasă, doar o cameră liniștită sau un colț în care să ai spațiu pentru a te mișca prin posturi și pentru a-ți desfășura covorașul de yoga – prima piesă de echipament în care ar trebui să plănuiești să investești. Covorașele concepute special pentru yoga oferă o suprafață stabilă, ușor amortizată și aderentă, care facilitează realizarea pozițiilor – de exemplu, pe o podea alunecoasă, picioarele pot aluneca înapoi în poziția câinelui. Ferește-te de covorașele (sau covoarele) groase și spongioase; covorașele dedicate yoga au o grosime de câțiva milimetri, astfel încât este mai puțin probabil să te clatini.

Saltea de yoga Young Living

Multe covorașe sunt fabricate din vinil, care oferă o aderență bună, însă covorașele de yoga din cauciuc natural sau bumbac sunt mai ecologice și oferă un finisaj antiderapant și texturat. La o clasă de yoga, covorașele sunt adesea puse la dispoziție, deși multe persoane preferă să-și aducă propriile covorașe – în acest caz, o geantă pentru covorașul de yoga îl face mai ușor de transportat. Șosetele de yoga, cu un model de silicon antiderapant pe tălpi sau pe partea inferioară, pot fi, de asemenea, o alternativă binevenită – sau o completare – la transportul propriului covoraș, pentru o tracțiune suplimentară, sau din motive de igienă.

Geantă de yoga și șosetele de yoga de la Young Living

Deși nu trebuie să cumperi îmbrăcăminte specifică pentru yoga, ceea ce porți este important – o bluză și pantaloni confortabili și elastici permit libertatea de mișcare atunci când realizezi pozițiile. Purtarea unor bluze mulate face mai ușoară întinderea în față sau încercarea de a ține poziția capului, în timp ce îmbrăcămintea de yoga ajustată îi ajută pe profesori să observe corpul tău și să-ți sugereze îmbunătățiri. De asemenea, este o idee bună să împiedici și părul lung să se miște de colo-colo, cu un elastic moale la ceafă sau în vârful capului, astfel încât să poți sta întinsă confortabil. Bretelele sutienului pot fi incomode pentru a sta întinsă pe ele, așa că un sutien sport ar fi mai potrivit. În cele din urmă, ține la îndemână o bluză și șosete călduroase sau o pătură confortabilă pentru a nu răci în timpul relaxării de la sfârșitul fiecărei ore.

Pantaloni de yoga pentru femei Young Living și accesorii pentru păr

Păturile de yoga pot fi deosebit de utile în timpul unei ședințe, fie că sunt pliate pentru a crea un suport pentru gât atunci când se face o poziție de umăr, fie că sunt folosite pentru a proteja genunchii. Profesorii ar putea sugera, de asemenea, ca elevii să adapteze pozițiile pentru a se potrivi cu experiența și restricțiile corpului lor cu ajutorul blocurilor de yoga și a curelelor – chiar dacă nu îți poți atinge degetele de la picioare, tot poți face yoga! Și, bineînțeles, nu trebuie să mergi la cursuri pentru a beneficia de expertiza profesorilor – yoga online te poate ajuta și ea, fie că este vorba de cursuri variate, fie că este vorba de sesiuni care vizează perfecționarea unor posturi unice. Dacă este posibil, urmărește un curs până la capăt înainte de a începe, ca să știi ce urmează!

Pătură de yoga Young Living

Ești dornică să încerci produsele din studioul nostru de yoga de la Young Living? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com.

Scriitor și editor cu o experiență îndelungată în domeniul călătoriilor la schi, al alimentației și al sănătății, inclusiv în calitate de șef adjunct al departamentului de conținut pentru schi de la Telegraph, Cat Weakley este, de asemenea, o pasionată de ciclism și de schi, cu un devotament de 20 de ani pentru yoga. “Am încercat prima dată yoga pentru a întinde mușchii încordați de anii de ciclism și apoi am devenit dependentă de modul în care combină bunăstarea mentală cu provocările fizice”.

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.