Eterična ulja za manifestiranje novogodišnjih želja

0 12/01/2022 - ETERIČNA ULJA, Prisutnost u trenutku, Upotreba eteričnih ulja, ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

Sretna nova godina! Teško je povjerovati da smo otpratili još jednu godinu, no uzbuđeni smo zbog onoga što je pred nama. Početkom nove godine vrijedi se usmjeriti na snagu mentalne vizualizacije, a za postavljanje novih odluka, ciljeva i snova nema boljeg trenutka od ovog. U nastavku ćemo odgovoriti na nekoliko najčešćih pitanja o manifestiranju misli i provesti vas kroz neka od najpopularnijih i najpoticajnijih ulja Young Livinga savršenih tijekom vizualizacije i stvaranja namjera.

Što je manifestiranje?

Jednostavno rečeno, manifestiranje je čin izražavanja namjere za neku misao, čvrsto vjerujući da će se ona dogoditi i promatrajući kako se pretače u stvarnost. Iza toga stoji shvaćanje da smo kreativna snaga koja pokreće naš život i određuje put kojim kročimo. Sve je zapravo moguće kada shvatimo što doista želimo i kada neumorno radimo na ostvarivanju tih želja.

Žena prakticira jogu, meditaciju i manifestaciju ciljeva na planini

Mogu li eterična ulja pomoći u praksi manifestiranja?

Eterična ulja izvrsno djeluju kao podrška u praksi manifestiranja jer se mirisi često isprepliću s intenzivnim emocijama, sjećanjima i iskustvima. Željena ulja možete udisati ili ih nanijeti na kožu tijekom manifestiranja. U oba slučaja, ona mogu povoljno djelovati kada vizualizirate ciljeve i idealne ishode.

Koja eterična ulja povoljno djeluju tijekom manifestiranja?

Manifestiranje je vrlo osobno iskustvo koje za svakoga može biti drukčije. Međutim, postoje određena ulja koja mogu biti osobito korisna kada postavljate namjere i vizualizirate želje. Clary Sage – eterično ulje muškatne kadulje – osobito koristi jer njegov topli i iznimno opuštajući miris prožima osjećajem samosvijesti, motivacije i optimizma. Isto tako, Vetiver može snažno djelovati tijekom prakse manifestiranja. Njegov prizemni, zemljani miris stabilizira i umiruje, a poznat je po moći privlačenja obilja.

Eterična ulja muškatne kadulje i vetivera

Kako se koristiti eteričnim uljima tijekom manifestiranja?

Miris je jezik podsvjesnog uma, stoga vaša omiljena ulja mogu biti od velike pomoći uslijed manifestiranja. Kad se okružite mirisima koji potiču optimizam, radost i motivaciju, maksimalno povećavate potencijalni uspjeh prakse manifestiranja. Ulja koja rabite također kroz svoje cvjetne ili biljne arome mogu uliti dodatnu dozu prijeko potrebnog samopouzdanja i energije. To jačanje samopouzdanja često je ono zbog čega se osjećate nezaustavljivo na svom putu do ciljeva.

Jedan od načina upotrebe eteričnih ulja na početku postupka manifestiranja jest lokalna primjena roll-on kuglicom. Roll-on aplikator ujedno je uredno i praktično rješenje za primjenu eteričnih ulja tijekom prakse manifestiranja gdje god se nalazili. Naš je favorit Tranquil Roll-On, spoj eteričnih ulja lavande, cedrovine i rimske kamilice, koji odiše izrazito umirujućim mirisom. Za što bolje rezultate preporučujemo da Tranquil Roll-On nanesete na stražnji dio vrata ili unutarnju stranu podlaktica.

Korist od eteričnih ulja tijekom manifestiranja možete ostvariti i nošenjem difuzorskog nakita. Kad na difuzorski nakit nakapate eterična ulja, može vas okružiti mirisima koji potiču bistrinu misli i unutarnju snagu, a usto su elegantan i praktičan modni dodatak.

Tranquil Roll-On i difuzorska narukvica s perlicama od lave

Jeste li isprobali eterična ulja tijekom prakse manifestiranja? Ostavite komentar u nastavku ili nam se javite na mseublog@youngliving.com.

Share

No comments

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.