Totul despre Vitamina B – Care sunt beneficiile?

0 27/09/2022 - Nutriție, Toate postările, WELLNESS

Cu toate că noi cei de la Young Living suntem cunoscuți, în mod special, pentru uleiurile esențiale de calitate superioară, oferim, de asemenea, o varietate de suplimente alimentare. Acordăm o importanță sporită faptului de a ști că avem la fel de multă grijă de interiorul, cât și de exteriorul nostru. Pornind de la acest gând, în acest blog, vom vorbi despre Vitamina B și beneficiile sale. Astfel, te vom ajuta să te asiguri că primești suficientă Vitamina B și că știi cum poate funcționa în viața ta.

Ce este Vitamina B?

Vitamina B este compusă din 8 vitamine B individuale, toate contribuind la funcționarea sănătoasă a organismului. Acestea sunt următoarele:

B1 (tiamina)

  • Tiamina a fost una dintre primele vitamine B descoperite, de aceea și asocierea cu numărul 1. Aceasta poate fi găsită în alimente, suplimente alimentare și multivitamine. La fel ca toate vitaminele din complexul de B-uri, tiamina este solubilă în apă și ajută corpul să transforme mâncarea în energie.

B2 (riboflavina)

  • Riboflavina sau Vitamina B2 este prezentă în cantitățile necesare în majoritatea produselor lactate. De asemenea, poate fi găsită și în alte surse, precum gălbenușurile de ou sau carnea roșie. Ajută la menținerea sănătății ochilor, pielii și a sistemului nervos și permite corpului să elibereze energie din mâncare.

B3 (niacina)

  • Niacina este un nutrient important de care organismul are nevoie pentru a funcționa eficient. Poate fi găsită în mod natural în alimente, dar și în suplimente alimentare și ajută corpul să elibereze energie din mâncare.

B5 (acid pantotenic)

  • Acidul pantotenic contribuie la metabolizarea normală a energiei și la performanța cerebrală normală, ceea ce-l face extrem de important pentru organism. Este o vitamină ușor de incorporat în dieta ta, întrucât se regăsește în multe alimente, precum broccoli, anumite tipuri de varză, cartofi albi și dulci, chiar și în cerealele integrale. De asemenea, poate fi obținut prin suplimente alimentare.

Femeie în haine de sport alergând pe un pod

B6 (piridoxina)

  • Piridoxina, cunoscută și sub denumirea de Vitamina B6, este o vitamină benefică pentru sistemul central nervos și pentru metabolism. Alimente cu un conținut ridicat de Vitamina B6 sunt năutul, pieptul de pui și tofu.

B7 (biotina)

  • Vitaminele B și în mod special biotina, ajută la susținerea stării de bine a pielii, părului și a sistemului nervos. O dietă sănătoasă și echilibrată asigură nivelurile optime de biotină în organism. De asemenea, acestea pot fi susținute și de un supliment alimentar adițional.

B9 (acid folic)

  • Vitamina B9 este un nutrient esențial, prezent în mod special sub formă de folat și acid folic. De obicei, se consumă sub formă de supliment și în unele țări este adăugat ca nutrient obligatoriu în mâncăruri. Alimentele bogate în acid folic sunt avocado și sparanghelul.

B12 (cobalamina)

  • Vitamina B12 este o vitamină importantă deoarece susține sănătatea țesutului nervos, metabolizarea normală a homocisteinei și formarea de globule roșii. Este prezentă în mod natural în multe produse de origine animală, precum carnea de miel și de porc, însă nu se găsește în alimente pe bază de plante, cu excepția suplimentelor alimentare.

Femeie care își toarnă smoothie făcut în casă

De ce ar trebui să iau un supliment alimentar de Vitamina B?

Vitamina B joacă un rol foarte important în menținerea sănătății generale și a stării de bine. Adesea li se spune și `cărămizi ale unui organism sănătos` și au un impact direct asupra nivelurilor de energie, funcției cerebrale și metabolismului celular. Cu toate că vitamina B poate fi găsită în multe grupuri alimentare și poate fi menținută bucurându-te de o alimentație variată și sănătoasă, să iei un supliment alimentar de Vitamina B oferă un impuls suplimentar și se asigură că primești nivelurile necesare de B-uri zilnic.

Ce produse cu Vitamina B oferă Young Living?

Dacă ești în căutarea unui supliment alimentar care să conțină toate cele 8 vitamine B într-un comprimat la îndemână, nu mai căuta, capsulele Super B de la Young Living sunt aici. Super B este un supliment alimentar amplu de vitamine care oferă toate cele opt vitamine din complexul de B-uri, minerale biodisponibile, precum și uleiul esențial de nucșoare (Nutmeg), oferind sprijinul de care ai nevoie din mers. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei 2 capsule zilnic, în timpul mesei, și să te bucuri de beneficii!

Capsule Super B

Cum îți asiguri aportul optim de Vitamina B în viața de zi cu zi? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.