Cum se utilizează uleiul esențial Palmarosa

0 05/10/2022 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Cu mirosul său liniștitor și stimulator, uleiul esențial Palmarosa este favoritul suprem al iubitorilor de frumusețe. Apreciat pentru abilitatea de a oferi pielii un aspect tineresc și sănătos, Palmarosa este creat prin distilarea cu aburi a Cymbopogon martini, una dintre ierburile aromatice cu flori care aparține familiei Poaceae. Originară din India și Indochina, planta este strâns legată de lămâiță. Aceasta oferă o aromă de verdeață, delicată și deosebit de proaspătă, care poate fi adăugată în tot, de la parfumuri până la serurile pentru față.

În acest blog, îți vom prezenta doar câteva dintre modalitățile noastre preferate de utilizare a uleiului esențial de palmarosa, ajutându-te astfel să afli mai multe despre aroma sa delicios de dulce ca de trandafir. Mai mult decât atât, te poți inspira din ideile noastre despre cum să-l introduci în viața ta de zi cu zi.

La ce este utilizat uleiul esențial Palmarosa?

Atât hrănitor, cât și echilibrant, Palmarosa este utilizat în practicile de îngrijirea pielii. Cu aroma sa dulce, pământoasă și cu proprietățile sale de curățare, uleiul esențial Palmarosa este un ulei minunat pentru a fi introdus în rutina ta de zi cu zi, atunci când vrei să-i oferi pielii tale un aspect tineresc și luminos. De asemenea, este bine de utilizat împreună cu uleiuri precum cel de arbore de ceai (Tea Tree) pentru a curăța tenul uleios și pentru a ajuta la ameliorarea apariției petelor ocazionale.

Palmarosa

 

Cum miroase uleiul esențial Palmarosa?

Cu toate că ar fi normal să te gândești că provine din familia trandafirului, există de fapt o relație mai apropiată cu lămâița. În general, aroma lui Palmarosa este o combinație dintre cele două, oferind un miros dulce și trandafiriu cu accente citrice. Mirosul său minunat îl face o alegere populară pentru producătorii de săpun, loțiuni și produse cosmetice, deoarece Palmarosa oferă o aromă apreciată de toată lumea.

Cum poate fi utilizat Palmarosa pentru îngrijirea pielii?

Una dintre modalitățile noastre preferate de a utiliza uleiul esențial de palmarosa este prin a adăuga câteva picături din el în esența, serul sau crema hidratantă de zi cu zi, pentru a ajuta la promovarea unui ten cu aspect sănătos. În plus, dacă vrei să te bucuri de beneficiile aromei sale relaxante, încearcă să combini Palmarosa cu uleiurile esențiale de ylang ylang și bergamotă (Bergamot), iar apoi completează cu uleiul de bază Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex. Acest amestec poate fi utilizat la masaj, pentru o experiență asemănătoare unei sesiuni de spa, care îți și hrănește pielea.

Femei zâmbind în timp ce aplică produse de îngrijirea pielii pe față

 

Cum poate uleiul esențial Palmarosa să fie folosit în ritualurile de îmbăiere și de îngrijirea pielii?

Datorită mirosului său floral, Palmarosa este o adiție grozavă în șampoanele sau măștile de îngrijire a părului. Pur și simplu, adăugă câteva picături, masează părul, și bucură-te de un păr strălucitor. Mai mult decât atât, dacă ești un mare fan al momentului relaxant al băii, încearcă să combini câteva picături de ulei de palmarosa cu uleiurile esențiale de mușcate (Geranium) și mentă verde (Spearmint), precum și cu sărurile Epsom pentru un răsfăț intens.

Care uleiuri esențiale să potrivesc cel mai bine cu Palmarosa?

Spearmint, Lime, Cedarwood, Bergamot, Palmarosa, Lavender, Geranium, Ylang Ylang și Rose

 

Care este modul tău preferat de a utiliza uleiul esențial de palmarosa? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.