Girl Power! Hogyan küzd a Young Living a női szerepvállalásért világszerte

0 06/03/2023 - ILLÓOLAJOK, Uncategorized @hu, YL életstílus, YOUNG LIVING

A Nemzetközi Nőnap (március 8.) alkalmából szeretnénk rávilágítani a Young Livingnek a nők és lányok helyzetének javítására tett erőfeszítéseire, abban a reményben, hogy ez mások számára is tanulságos és inspiráló lesz. Hiszünk abban, hogy ha mindenki számára jobb jövőt akarunk építeni, akkor a nők szerepének erősítését és a nemek közötti egyenlőség elérését fontos prioritássá kell tennünk. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan támogatja a Young Living a nők szerepvállalásának erősítését világszerte – a napi feladatoktól, mint például az énidő priorizálása, a fejlődő országokban működő, nők által vezetett vállalkozásokba való befektetésig.

4 különböző képe a nemzetközi nőnap jelképeként.

Munkalehetőségek biztosítása a nőknek

A kutatások azt mutatják, hogy ha a nők dolgoznak, az nemcsak anyagilag erősíti őket, hanem hozzájárul a nemzetgazdaságok növekedéséhez is. A Young Living Brand Partner programja lehetővé teszi  a nők számára, hogy kiegészítő jövedelemre tegyenek szert, elérjék céljaikat, fényesebb és bőségesebb jövőt teremtsenek, és hogy inspiráljanak és segítsenek más nőket, hogy ugyanezt tegyék.

Márkapartnereink több mint 90%-a nő. Alacsony induló költségeink, nulla leltárigényünk, nagyvonalú kompenzációs tervünk és rugalmas munkaidő-beosztásunk azt jelenti, hogy bárki csatlakozhat, még az anyák és gondozók is, akik általában nehezebben találnak üzleti lehetőségeket. Tudj meg többet arról, hogyan kezdheted el Young Living utadat már ma!

Összefogás kollektívaként

A nők erősíthetik egymást azáltal, hogy közösséget hoznak létre, és találkoznak, hogy támogassák egymást. A Young Living számos különböző eseménynek ad otthont, köztük Kick Off eseményeknek és kongresszusoknak, ahol találkozhatsz hasonló gondolkodású emberekkel, és megtalálhatod a helyed a wellness-rajongók szenvedélyes közösségében. Versenyezés helyett a Young Living család minden egyes tagját ünnepeljük, és hiszünk abban, hogy mindannyiunknak megvan a lehetősége arra, hogy sikeresek legyünk és boldoguljunk ebben az iparágban.

YL Kick Off eseményen vidáman szórakozó nők képe.

Az én-idő fontossága

A társadalom arra kondicionálja a nőket, hogy mások szükségleteit a sajátjukkal szemben helyezzék előtérbe, ezért a nők megerősítésének nagyszerű módja, ha arra bátorítjuk őket, hogy szánjanak időt magukra. Ha nem szánsz időt magadra, azt kockáztatod, hogy kiégsz, és üres pohárból nem lehet tölteni.
​ Az önmagunkra szánt idő előtérbe helyezése nemcsak a nő számára előnyös, hanem a környezetére is pozitív hatással van, mivel lehetővé teszi számára, hogy feltöltődjön a szociális akkumulátora, és így képes legjobb önmagát nyújtani.

A Young Living termékek egész sorát kínálja, hogy fölemelje az én-időd. A Lavender Calming Bath Bombs tökéletes csemege a kényeztető és pihentető fürdőélményhez. Vagy lélegezd be a Lady Sclareol illóolajkeverék nyugtató aromáit meditáció közben, amivel fölemelheted, megerősítheted és fokozhatod a nőiességet. Bármilyen öngondoskodási termékre is van szükséged, a Young Livingnél megtalálod a megfelelőt.

Habfürdőben pihenő nő képe.

A nemi normák átalakulása

Tudtad, hogy a Fortune 500 vállalat vezérigazgatóinak kevesebb mint 10%-a nő? Még 2023-ban is egyértelmű a nemek egyenlő arányú képviseletének hiánya. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy Mary a Young Living vezérigazgatója. Mary gyakorlatias vezető, aki irányítja a vezetői csapatot és megerősíti a tagokat. Emellett aktív szerepet játszik a Young Living Foundation felvilágosító munkájában is, segítve a hátrányos helyzetű közösségekben élők megerősítését.

Nemcsak egy csodálatos női vezérigazgatónk van, hanem sok más csodálatos nő is vezetői pozícióban van a Young Livingnél különböző területeken. Az érdekképviselet fontos! A nők a lakosság több mint felét teszik ki, ezért elengedhetetlen, hogy a vállalkozásokban és azon túl is jól képviseltessék magukat.

Mary Young képe, amint a közönséghez beszél.

Befektetés a női vállalkozásokba a fejlődő országokban

A szegénység aránytalanul nagy mértékben érinti a nőket. Íme néhány tény a teljes képhez: Világszerte 700 millióval kevesebb nő dolgozik, mint férfi; A fejlődő térségekben a nők 75%-ának nem biztosítanak törvényes jogokat vagy szociális védelmet a munkahelyen; és a nem fizetett munka, például a gyermekgondozás becsült értéke 10,8 billió dollár.

A Young Living Foundation 2009 óta arra törekszik, hogy világszerte hosszú távú változásokat hozzon létre a közösségekben. Olyan programokba fektetünk be, amelyek segítenek a nehéz társadalmi-gazdasági körülmények között élő nőknek piacképes készségek kialakításában, kisvállalkozások indításában, tisztességes bérek és etikus munka biztosításában, hogy megtörjük a szegénység generációs körforgását, és tartós változást ösztönözzünk. 2022 júniusáig több mint 889,000 tisztességesen fizetett órabért biztosítottunk, és több mint 24,000 női vállalkozót és kézművest támogattunk. Teljes szívünkből hiszünk abban, hogy minden egyes alkalommal, amikor egy befektetés egy nőt megerősít, az olyan hatást vált ki, amely nemcsak a családja, hanem a közössége életére is megváltoztatja.

Az YL Alapítvány által támogatott női vállalkozók és kézművesek képe.

Küzdelem az oktatásért a jogfosztott közösségekben

A minőségi oktatás az élet minden területére hatással van. Sajnálatos módon világszerte 617 millió gyermek nem rendelkezik alapvető matematikai és írástudási készségekkel. Ráadásul 5,5 millióval több általános iskoláskorú lány nem jár iskolába, mint fiú, ami egy újabb nemek közötti különbség, amely még a 21. században is fennáll.

A Young Living Alapítvány megalakulása óta kiemelt prioritásként kezeli az olyan projektekbe való befektetést, amelyek lehetővé teszik az oktatáshoz való hozzáférést. Az iskolák építését, felújítását és bővítését finanszírozzuk, hogy a biztonságos oktatáshoz való hozzáférés a lehető legtöbb gyermek számára elérhető legyen, nemtől függetlenül. Partnereinkkel együttműködve segítünk a fiataloknak az iskolában maradni, és biztosítjuk számukra a szükséges támogatást. A diákokat olyan eszközökkel is felvértezzük, amelyekkel a közösségre is hatással vannak és önbizalmat adnak. Büszkén mondhatjuk, hogy 2022 júniusáig több mint 147,000 embernek segítettünk alternatív, szakmai vagy munkára felkészítő oktatásban részesülni, és nem állunk meg itt.

Lájkold ezt a blogbejegyzést, és mondd el nekünk kommentben, hogy Te mitől érzed magad erősnek.

Share

No comments

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.