Putere feminină! Young Living promovează emanciparea femeilor din întreaga lume

0 06/03/2023 - Stil de viață YL, Toate postările, ULEIURI ESENȚIALE, YOUNG LIVING

Pentru a onora Ziua Internațională a Femeilor (8 Martie), vrem să facem puțină lumină în ceea ce privește eforturile depuse de Young Living pentru a împuternici femeile și fetele, în speranța că acest lucru îi va inspira și pe alții să procedeze la fel. Noi suntem de părere că, dacă vrem să construim un viitor mai bun pentru noi toți, trebuie să împuternicim femeile și să prioritizăm egalitatea de gen. De la activități zilnice, precum prioritizarea `timpului pentru mine` până la investitul în întreprinderi conduse de femei, în țările în curs de dezvoltare. Continuă să citești pentru a afla care sunt modalități prin care Young Living împuternicește femeile de pe tot globul.

Ilustrație cu 4 femei pentru a reprezenta Ziua Internațională a Femeilor.

Oferim femeilor oportunități de angajare

Cercetările arată că atunci când femeile lucrează, acest lucru nu numai că le împuternicește financiar, dar contribuie și la creșterea economiilor naționale. Programul permite cu mândrie femeilor să obțină venituri suplimentare, să își atingă obiectivele, să își creeze un viitor mai bun și mai prosper, precum și să inspire și să ajute alte femei să facă același lucru.

Peste 90% din Brand Partnes Young Living sunt femei. Având costuri foarte scăzute de început, fără necesitatea unui stoc, cu un plan de bonusare generos și program de lucru flexibil însemnă că oricine se poate alătura, chiar și mămici și îngrijitori cărora, în mod normal, le este mai greu să înceapă o afacere. Află cum îți poți începe traiectoria Young Living astăzi!

Uniți într-o colectivitate

Femeile se pot împuternici reciproc și pot contribui la afirmarea lor, unindu-se într-o comunitate și susținându-se una pe alta. La Young Living, găzduim o varietate de evenimente diferite, inclusiv Kick Off-uri  și Convenții, unde te poți conecta cu persoane ca tine și îți poți găsi liniștea într-o comunitate pasionată de entuziaști de wellness. În loc să concuram unii cu alții, sărbătorim fiecare membru al familiei Young Living și credem că toți avem oportunitatea să avem succes și să prosperăm în industrie.

Imagine cu femei distrându-se la evenimentul YL Kick Off.

Prioritizăm `timpul pentru mine`

Societatea a condiționat femeile să acorde prioritate nevoilor altora, așa că o modalitate excelentă de a împuternici femeile este prin încurajarea acestora să-și ia timp pentru ele însele. Dacă nu îți acorzi suficient timp pentru tine, riști un burn out (stare de epuizare continuă) și atunci chiar poți deveni nefolositoare. Făcând din timpul pentru tine o prioritate nu numai că aduce beneficii femeilor, dar are și efecte pozitive asupra celor din jurul ei, deoarece îi permite să-și reîncarce bateriile sociale și astfel devine cea mai bună variantă a sa.

Young Living are o gamă întreagă de produse pentru a eleva `timpul pentru mine`. Bilele noastre calmante cu lavandă Lavender Calming Bath Bombs sunt darul perfect pentru a te bucura de o baie plăcută și relaxantă. Pe de altă parte, poți inspira aromele calmante din amestecul de uleiuri esențiale Lady Sclareol, în timpul meditației pentru a-ți eleva și spori feminitatea. Indiferent ce produse de îngrijire personală cauți, Young Living îți poate fi de folos.

Imagine cu o femei care face baie într-o cadă plină de spumă.

Subminarea normelor de gen

Știai că mai puțin de 10% din Fortune 500 CEO sunt femei? Chiar și în 2023, există o lipsă clară de reprezentare a genurilor. De aceea, La Young Living suntem mândri să o avem CEO pe Mary Young. Mary este un leader implicat direct, care ghidează echipa executivă și încurajează membrii. De asemenea, are un rol important în promovarea fundației Young Living, contribuind astfel la îmbunătățirea vieții celor din comunitățile defavorizate.

Nu avem doar o femeie CEO extraordinară, ci avem și multe femei minunate în poziții de conducere, precum și în laboratoare. Reprezentarea contează! Femeile reprezintă mai mult de jumătate din populație și, prin urmare, este imperativ ca acestea să fie bine reprezentate în afaceri și nu numai.

Imagine cu Mary Young vorbind către o audiență.

Investim în întreprinderile femeilor din țările în curs de dezvoltare

Sărăcia afectează femeile în mod disproporționat. Iată câteva date pentru a avea o imagine de ansamblu: La nivel global, sunt angajate cu 700 de milioane de femei mai puține decât bărbații; 75% dintre femeile din zonele în curs de dezvoltare nu au drepturi legale garantate sau protecție socială la locul de muncă; iar valoarea estimată a muncii neremunerate, cum ar fi îngrijirea copiilor, este de 10,8 trilioane de dolari.

Încă din 2009, fundația Young Living s-a concentrat pe schimbarea, pe termen lung, pe care o poate crea în comunitățile din întreaga lume. Investim în programe pentru a ajuta femeile care trăiesc în condiții socio-economice dificile să-și dezvolte competențe comerciale, să înceapă afaceri mici și să asigure salarii echitabile și muncă etică. Astfel, întrerupem ciclul generațional al sărăciei și inspirăm schimbări de durată. Din iunie 2022, am oferit 889.000 de ore de muncă plătită corect și am sprijinit peste 24.000 de femei antreprenori și artizani. Credem din toată inima că de fiecare dată când o investiție ajută o femeie, acest lucru declanșează un efect de domino care are potențialul de a avea un impact asupra vieții nu doar a familiei ei, ci și a comunității sale.

Imagine cu femei antreprenor și artizani sprijinite de fundația YL.

Promovăm educația în comunitățile defavorizate.

Calitatea educației afectează toate aspecte vieții. Din păcate, 617 milioane de copii din întreaga lume nu au abilități de bază de matematică și alfabetizare. Mai mult, 5,5 milioane mai multe fete decât băieții de vârstă școlară primară nu sunt la școală, încă o discrepanță de gen care încă există în secolul 21.

Investitul în proiecte care facilitează accesul la educație a fost dintotdeauna o prioritate pentru fundația Young Living. Finanțăm construirea, restaurarea și extinderea școlilor pentru a ne asigura că accesul la educație sigură este disponibil pentru cât mai mulți copii, indiferent de gen. Lucrăm cu parteneri pentru a-i ajuta pe tineri să rămână la școală și pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie. De asemenea, dotăm studenții cu instrumente pentru a stimula schimbarea comunitară și pentru a le consolida încrederea în sine. Suntem mândri să spunem că, din iunie 2022, am ajutat peste 147.000 de persoane să aibă parte de educație alternativă, vocațională sau instruire pentru locuri de muncă și nu ne oprim aici.

Dă like la acest blog și spune-ne în comentarii ce te face să te simți mai puternică?

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.