Naisenergiaa! Kuinka Young Living auttaa naisia eri puolilla maailmaa

0 06/03/2023 - ETEERISET ÖLJYT, Kaikki postaukset, YL-elämäntapa, YOUNG LIVING

Kansainvälisen naistenpäivän (8. maaliskuuta) kunniaksi haluamme valaista Young Livingin pyrkimyksiä auttaa naisia ja tyttöjä. Toivomme että tämä innostaisi muitakin tekemään samoin.
​ Uskomme, että jos haluamme rakentaa parempaa tulevaisuutta kaikille, meidän on pidettävä naisten voimaannuttamista ja sukupuolten välistä tasa-arvoa äärimmäisen tärkeinä asioina. Jatka lukemista, jotta saisit selville, miten Young Living voimaannuttaa naisia eri puolilla maailmaa investoimalla esimerkiksi naisjohtoisiin yrityksiin kehitysmaissa.

Kuva 4:stä eri naisesta edustamassa kansainvälisessä naistenpäivässä.

Työmahdollisuuksien tarjoaminen naisille

Tutkimukset osoittavat, että naisten työskenteleminen ei ainoastaan lisää heidän taloudellisia mahdollisuuksiaan, vaan edistää myös kansantaloudellista kasvua. Young Livingin Brand Partner -ohjelma tarjoaa naisille mahdollisuuden ansaita lisätuloja ja saavuttaa tavoitteitaan. Samalla se innostaa ja auttaa muita naisia tekemään samoin.

Yli 90 % Brand Partnereistamme ovat naisia. Alhaiset aloituskulumme, nollavarastovaatimuksemme, antelias palkkiojärjestelmämme ja joustavat työaikataulumme tarkoittavat, että kuka tahansa voi liittyä YL:iin. Lue, miten myös sinä voit aloittaa Young Living -matkasi tänään!

Kollektiiviksi yhdistyminen

Naiset voivat vahvistaa ja auttaa toisiaan muodostamalla yhteisöjä ja näyttämällä tukensa toisiaan kohtaan. Me Young Livingillä järjestämme monia erilaisia tapahtumia. Tällaisia ovat muun muassa Kick Off – ja Convention-tapahtumat, joissa samanhenkiset ihmiset pääsevät tutustumaan toisiinsa ja voivat löytää paikkansa hyvinvointiin intohimoisesti suhtautuvassa yhteisössämme. Sen sijaan, että kilpailisimme keskenämme, juhlimme jokaista Young Living -perheeseemme kuuluvaa henkilöä ja uskomme, että meillä kaikilla on mahdollisuus menestyä tällä alalla.

Kuva naisista nauttimassa YL Kick Off -tapahtumasta.

Oman ajan priorisointi

Yhteiskunta on ehdollistanut naiset asettamaan muiden tarpeet etusijalle omien tarpeittensa sijaan, joten hyvä tapa tukea naisia on kannustaa heitä ottamaan aikaa omalle itselleen. Jos et ajattele itseäsi, saatat palaa loppuun.
​ Oman ajan priorisoiminen ei hyödytä vain yhtä ihmistä, vaan sillä on positiivisia vaikutuksia myös ympärillä oleviin ihmisiin.

Young Livingillä on laaja valikoima tuotteita, jotka auttavat sinua panostamaan itseesi. Esimerkiksi meidän Lavender Calming Bath Bombs -kylpypommit sopivat rentouttavaksi kylpyseuraksi. Meditoidessasi voit hengitellä rauhallisesti sisään Lady Sclareol -öljysekoituksen nostattavaa, voimaannuttavaa ja naisellista tuoksua. Mitä hemmottelutuotteita kaipaatkin, ne löytyvät kyllä Young Livingiltä.

Kuva naisesta rentoutumassa vaahtokylvyssä.

Sukupuolinormien kumoaminen

Tiesitkö, että alle 10 % Fortune 500:n toimitusjohtajista on naisia? Vuonna 2023 on edelleen selvää, että naisia on miehiä vähemmän korkeissa rooleissa. Saamme siis olla ylpeitä, että Mary toimii Young Livingin toimitusjohtajana. Mary on aktiivinen johtaja, joka voimaannuttaa Brand Partnereitamme ja auttaa johtoryhmäämme. Mary on myös innokkaasti mukana Young Living Foundationin toiminnassa.

Meillä on myös paljon muita upeita naisia johtotehtävissä sekä työskentelemässä laboratoriossamme.
​ Naisten osuudella oli väliä! Naisia on yli puolet väestöstämme, ja siksi on tärkeää, että he ovat hyvin edustettuina yrityksissä ja yritysten ulkopuolella.

Kuva Mary Youngista puhumassa yleisölle.

Naisyrittäjiin investoiminen kehitysmaissa

Köyhyys koskettaa naisia miehiä enemmän. Tässä on hieman faktoja: Naisia työskentelee maailmanlaajuisesti 700 miljoonaa vähemmän kuin miehiä; 75 %:lle kehitysmaiden naisista ei ole taattu laillisia oikeuksia tai suojelua työssä; palkattoman työn, kuten lastenhoidon, arvo on noin 10,8 biljoonaa dollaria.

Young Living Foundation on vuodesta 2009 auttanut ihmisiä köyhissä yhteisöissä tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia ja terveydenhuoltoa. Katkaistaksemme sukupolvien köyhyyskierteen ja innostaaksemme kestävää muutosta, panostamme ohjelmiin, jotka auttavat haastavissa sosioekonomisissa olosuhteissa eläviä naisia kehittämään markkinakelpoisia taitoja, perustamaan pieniä yrityksiä ja varmistamaan oikeudenmukaiset palkat ja eettiset työolosuhteet. Kesäkuuhun 2022 mennessä olemme tarjonneet yli 889 000 reilun palkan tuntia ja tukeneet yli 24 000 naisyrittäjää ja käsityöläistä.
​ Uskomme vilpittömästi, että joka kerta, kun tukemme auttaa naista, tästä seuraa heijastusvaikutuksia, jotka voivat vaikuttaa paitsi hänen perheensä, myös hänen yhteisönsä elämään.

Kuva YL Foundationin tukemista naisyrittäjistä ja käsityöläisistä.

Koulutuksen edistäminen heikko-osaisissa yhteisöissä

Koulutuksen laatu vaikuttaa jokaiseen elämän osa-alueeseen. Valitettavasti 617 miljoonalla lapsella puuttuu perustaidot matematiikasta ja lukutaito. Lisäksi verrattuna alakouluikäisiin poikiin, tyttöjä, jotka eivät voi käydä koulua, on 5,5 miljoonaa enemmän: tämä on sukupuoliero, joka vuonna 2023 on edelleen totta.

Investointi projekteihin, jotka mahdollistavat koulutuksen on ollut Young Living Foundationin tärkein prioriteetti sen perustamisesta lähtien. Rahoitamme koulujen rakentamista, entisöintiä ja laajentamista varmistaaksemme, että mahdollisimman monelle lapselle on tarjolla turvallista koulutusta sukupuolesta riippumatta. Teemme yhteistyötä kumppaneittemme kanssa auttaaksemme nuoria pysymään koulussa ja voidaksemme tarjota heille heidän tarvitsemaansa tukea.
​ Tarjoamme opiskelijoille myös työkaluja, jotka edistävät muutosta yhteisössä ja lisäävät itseluottamusta. Olemme ylpeitä voidessamme todeta, että kesäkuuhun 2022 mennessä olemme auttaneet yli 147 000 henkilöä saamaan vaihtoehtoisen, ammatillisen tai työhönperehdyttämiskoulutuksen. Emmekä suinkaan lopeta tähän.

Tykkää tästä blogikirjoituksesta ja kerro, mikä saa sinut tuntemaan olosi voimaantuneeksi.

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.