Nyári napfordulós rituálék Young Living illóolajokkal

0 20/06/2022 - ILLÓOLAJOK, Mindfulness, Uncategorized @hu

A Young Livingnél nagy rajongói vagyunk a nyári örömöknek: a hosszú, langyos estéknek, a tengerparti napfürdőzésnek és a kerti grillezéseknek. Mivel hamarosan itt a nyári napforduló, alig várjuk, hogy megoszthassuk kedvenc illóolajos rituáléinkat, amelyeket a napsütés mellett élvezhetsz. Olvass tovább a részletekért!

Mit jelent a nyári napforduló?

A nyári napforduló az északi féltekén minden évben június 21-re vagy ahhoz közel esik, a déli féltekén pedig december 22-re. A napforduló a nyár kezdetét jelzi, és a napfény szempontjából az év leghosszabb napja, így tökéletes alkalom arra, hogy napfordulós rituálékkal ünnepeljük az elkövetkező napsütéses hónapokat.

Kedvenc olajaink nyári napfordulóra

Ha öngondoskodásról van szó, a nyár a legideálisabb évszak egy kis extra kényeztetésre. Ezért a nyári hónapokban imádunk olyan olajokat használni, mint a narancs, a geránium, a borsmenta és a cédrus. A szuperhidratáló, citrusokkal teli bőrápolási rutinoktól kezdve a frissítő, jéghideg roll-onokig, ezek a sokoldalú olajok sokféleképpen használhatók a napforduló ünneplésének fokozására. A spiritualitás és a kapcsolódás ezen időszakában az önmagunkról való gondoskodás, a célok kitűzése és az önreflexió különösen fontosak, szóval, miért ne próbálnál ki olyan olajokat is, mint a tömjén és a német kamilla, az érzekeid megnyugatása és a békés atmoszféra megteremtése érdekében.

Cédrusfa, geránium, narancs és borsmenta illóolajok naplementével

Legjobb tippek a nyári napforduló ünnepléséhez

Amikor a nyári napfordulós rituálékról van szó, mindenkinek egyéni preferenciái vannak azzal kapcsolatban, hogyan ünnepli az ilyen spirituális eseményekhez kapcsolódó élénk energiát. Legyen szó meditációról, naplóírásról, vagy egyszerűen csak arról, hogy azt csinálod ezen a napon, amit igazán szeretsz, a Young Living illóolajok végigkísérhetik a nyári napforduló rituáléit, és gyönyörű illatokkal vehetik körül érzékszerveidet, miközben ünnepelsz. Az alábbi listában összegyűjtöttük a kedvenc rituáléinkat:

Nyári napfordulós fürdő-rituálé

Egy csodálatos nyári napfordulós fürdő kényeztető élményéhez érdemes kipróbálnod a következőt. Adj 6-8 csepp Palo Santo illóolajat az esti fürdőhöz, Epsom-sóval együtt. A Palo Santo kérget Dél-Amerikában hagyományosan elégetik, hogy segítsen megtisztítani a negatív energiákat, és ez a citromos olaj belélegezve a helyreállítás, megújítás  aromáját biztosítja. A fürdőzéshez és a varázslatos hangulat megteremtéséhez miért ne próbálnál meg néhány gyertyát elhelyezni a fürdőszobában, vagy néhány illatos virágszirommal fokozni a nyári napfordulós fürdő-rituálé élményét.

Palo Santo illóolaj Epsom-sóval

Napfordulós meditáció az önszeretet témájában

A nyári napforduló megünneplésének fantasztikus módja, ha időt szánunk a meditáció gyakorlására – ez az ősi gyógymód csodákat művel a modern kori stressz feloldásával kapcsolatban, miközben fejleszti a tudat erejét, világosságát és stabilitását. Ha szeretnél meditálni, akkor érdemes kipróbálni az olyan relaxációs illatok alkalmazását a pulzuspontokon, mint a levendula vagy a illóolajaidat neroli, kiegészítve az élményt kedvenc kristályaid kézben tartásával. Helyezkedj el egy csendes helyen, viselj kényelmes ruhát, és szánj időt arra, hogy hangosan elismételed az önszeretetre vonatkozó megerősítéseidet.

Nyári napfordulós naplóírás

Amikor a nyári napfordulós rituálékról van szó, a Young Livingnél nagyon szeretjük a naplóírást. Azon a napon, amikor a napfényt legjobban értékeljük, miért ne mennénk ki a szabadba, olyan olajokkal felszerelkezve, mint a teafa, pacsuli, és a citrom, miután ráhangolódtunk a nyári ciklus kezdetéhez kapcsolódó érzéseinkhez. Írhatsz az éved eddigi csúcspontjairól, miközben a nap az égen tetőzik; vagy átgondolhatod, hogy mit szeretnél elengedni, miközben befogadod az új kezdetet.

Teafa, citrom és pacsuli illóolajok magazinnal és kert háttérrel

Te hogyan szeretnéd használni az illóolajokat a nyári napfordulós rituáléidhoz? Írd meg kommentben alul, vagy írj nekünk közvetlenül a mseublog@youngliving.com email címen.

Share

No comments

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.