Kesäpäivänseisausrituaaleja Young Livingin eteerisillä öljyillä

0 23/06/2022 - ETEERISET ÖLJYT, Kaikki postaukset, Mindfulness

Me Young Livingillä olemme pitkien kesäiltojen, aurinkoisten biitsipäivien ja hauskojen grillijuhlien ystäviä. Nyt kun kesäpäivänseisaus lähestyy, haluamme jakaa sinulle suosikkirituaalejamme auringon ja eteeristen öljyjen yhdistämiseen.

Mikä on kesäpäivänseisaus?

Kesäpäivänseisaus tapahtuu vuonna 2022 tiistaina kesäkuun 21. päivänä kello 12.13 Suomen aikaa. Kesäpäivänseisaus osuu pohjoisella pallonpuoliskolla aina kesäkuun 20. tai 21. päiviin.  Päivänseisaus merkitsee kesän alkua ja on vuoden pisin päivä auringonvalon suhteen, joten se on täydellinen aika juhlia auringon täyttämiä kuukausia.

Suosikkiöljymme kesäpäivänseisaukseen

Kesä on hyvää aikaa keskittyä omasta itsestä huolehtimiseen. Siksi me rakastamme Orange-, Geranium-, Peppermint- ja Cedarwood-öljyjä erityisesti kesäaikaan. Sitrusöljyjä sisältävistä kosteuttavista ihonhoitorutiineista raikkaisiin, jääkylmiin roll-oneihin, näitä öljyjä voidaan käyttää monin eri tavoin kesäpäivänseisauksen juhlistamiseen. Kesäpäivänseisaus on henkisyyden ja yhteyden hakemisen juhla, joten sen yhteyteen sopivat erinomaisesti Frankincensen ja German Chamomilen kaltaiset aisteja elvyttävät eteeriset öljyt.

Cedarwood, Geranium, Orange ja Peppermint auringonlaskun kera

Parhaat vinkit kesäpäivänseisauksen juhlimiseen

Mitä tulee kesäpäivänseisausrituaaleihin, jokaisella on omat mieltymyksensä, miten viettää tätä henkistä juhlaa erityisellä energialla. Olipa kyse sitten meditoinnista, päiväkirjan pitämisestä tai yksinkertaisesti rakastamasi asian parissa puuhastelusta, Young Livingin eteeriset öljyt voivat täydentää kesäpäivänseisauksen rituaaleja ja samalla ympäröidä sinut kauniilla tuoksuilla. Olemme listanneet muutaman suosikkirituaalimme alapuolelle:

Kesäpäivänseisaukseen kylpyrituaali

Tehdäksesi itsellesi kesäpäivänseisaukseen sopivan kylvyn, kokeile lisätä 6-8 tippaa Palo Santoa kylpyveteen yhdessä Espom-suolan kanssa. Palo Santo -puun kaarnaa on perinteisesti poltettu Etelä-Amerikassa negatiivisen energian vähentämiseksi. Voit tehostaa tätä kylpykokemusta sytyttämällä muutaman kynttilän kylpyhuoneeseesi.

Palo Santo Epsom-suolan kera

Kesäpäivänseisauksen meditaatiohetki

Meditoiminen tekee ihmeitä nykyihmisen stressille ja samalla kehittää voimaa, selkeyttä ja mielen vakautta. Se on myös loistava tapa juhlia kesäpäivänseisausta. Hyviä eteerisiä öljyjä meditaation yhteyteen ovat esimerkiksi Lavender ja Neroli. Öljyjen lisäksi voit tehostaa meditaatiota pitämällä kädessä suosikkikristallia. Valitse itsellesi rauhallinen paikka, laita päälle mukavat vaatteet ja muista kertoa itsellesi monta kertaa, kuinka paljon rakastat ja arvostat itseäsi.

Kirjallinen kesänpäivänseisaus

Me Young Livingillä tykkäämme myös pitää päiväkirjaa. Päivänä, jona auringonpaisteella on erityinen merkitys, miksi et suuntaisi ulos virkistävät öljyt ja päiväkirja seuranasi. Tällaisiin hetkiin sopivat esimerkiksi Tea Tree, Patchouli ja Lemon. Voit kirjoittaa vuoden kohokohdista tai pohtia, mistä haluat päästää irti.

Tea Tree, Lemon ja Patchouli päiväkirjan kera puutarhassa

Miten sinä aiot käyttää eteerisiä öljyjä kesäpäivänseisauksen aikana? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.