Vier de langste dag van het jaar met etherische oliën van Young Living

0 20/06/2022 - Alle berichten, ETHERISCHE OLIËN, Mindfulness

Wij houden van lange, zwoele zomeravonden, zonovergoten dagen op het strand en barbecues in de tuin. De langste dag van het jaar komt er weer aan en dus delen we graag enkele manieren om etherische oliën in de zon te gebruiken. Lees snel verder!

Wat is de langste dag?

De langste dag valt in het noordelijk halfrond op of rond 21 juni. In het zuidelijk halfrond valt deze op of rond 22 december. Deze dag markeert het begin van de zomer en is de langste dag van het jaar wat betreft daglicht. Het perfecte moment dus om de maanden vol zonneschijn die met deze dag geassocieerd worden te vieren.

Onze favoriete oliën voor de langste dag van het jaar

De zomer is het perfecte seizoen om jezelf net dat beetje extra te verwennen. Wij gebruiken in de zomer graag sinaasappel (Orange), geranium, pepermunt (Peppermint) en cederhout (Cedarwood). Van zeer vochtinbrengende, met citrus verrijkte huidverzorgingsroutines tot verfrissende, ijskoude roll-ons; deze veelzijdige oliën kunnen op talloze manieren gebruikt worden om de langste dag van het jaar te vieren. Het is belangrijk om op dit spirituele moment van verbinding goed voor jezelf te zorgen, doelen te stellen en de tijd te nemen om te reflecteren. Probeer daarom eens wierook (Frankincense) en Duitse kamille (German Chamomile) om de zintuigen te verzachten terwijl je een rustgevende sfeer creëert.

Etherische cederhoutolie, geraniumolie, sinaasappelolie en pepermuntolie bij zonsondergang

Tips om de langste dag van het jaar te vieren

Iedereen heeft zijn voorkeur als het gaat om de manier waarop de levende energie van deze spirituele dag gevierd wordt. Etherische oliën van Young Living kunnen zomerrituelen ondersteunen en zintuigen omringen met heerlijke geuren. Bijvoorbeeld tijdens het mediteren, als je in een dagboek schrijft of simpelweg iets doet waar je van houdt. Hier volgen enkele van onze favoriete rituelen.

Een verwennend bad op de langste dag van het jaar

Behoefte aan volledige verwennerij op de langste dag van het jaar? Voeg dan eens zes tot acht druppels heilig houtolie (Palo Santo) en Epsomzout toe aan het badwater. Heilig hout wordt in Zuid-Amerika verbrand om negatieve energieën te verbannen. Adem deze citroenachtige olie in om van de herstellende geur te genieten. Als je badtijd nog fijner en magischer wilt maken, kun je een paar kaarsen in de badkamer aansteken of geurige bloembaadjes gebruiken.

Etherische heilighoutolie met Epsomzout

Mediteren en liefde voor jezelf

Vier de langste dag van het jaar door de tijd te nemen om te mediteren. Meditatie is een eeuwenoude remedie die wonderen verricht voor moderne stress en kracht, duidelijkheid en stabiliteit van de geest stimuleert. Als je mediteren wilt proberen, kun je een ontspannende geur zoals lavendel (Lavender) of neroli aanbrengen op de polsen en je favoriete kristallen vasthouden. Zoek een rustig plekje op, trek iets comfortabels aan en neem de tijd om hardop jouw liefde voor jezelf uit te spreken.

Schrijven in een dagboek

Wij houden graag een dagboek bij. De dag waarop de zon gevierd wordt, is een mooie gelegenheid om naar buiten te gaan met verfrissende oliën zoals teatree (Tea Tree), patchoeli (Patchouli) en citroen (Lemon). Neem daarna de tijd om na te denken over je gevoelens nu de zomer begonnen is. Je kunt over de hoogtepunten van het jaar tot dusver schrijven of nadenken over wat je los wilt laten terwijl je een nieuw begin omarmt.

Etherische teatree-olie, citroenolie en patchoeli-olie met dagboek in de tuin

Hoe gebruik jij etherische oliën op de langste dag van het jaar? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.