Kaikki kasvojoogasta: nuorekkaan ja hehkuvan ihon salaisuus

0 24/10/2023 - Ihonhoito, KAUNEUS

Kiireen keskellä unohdamme usein itsehoidon tärkeän osa-alueen – kasvomme. Kyllä, luit oikein. Kasvot, joissa on yli 50 monimutkaista lihasta, ansaitsevat myös huomiota. Käymme säännöllisesti kuntosalilla vartaloamme treenaamassa, mutta tapaamme jättää kasvojen lihakset huomiotta. Mitä, jos kertoisimme, että on olemassa keino, jolla voit virkistää kasvojen lihaksia, joka taas edistää ihon nuorekasta ulkonäköä ja hehkua? Astu sisään kasvojoogan ja eteeristen öljyjen kiinnostavaan maailmaan!

Mitä kasvojooga on?

Kasvojooga on ikivanha harjoitus, jonka juuret ovat perinteisessä joogassa ja kiinalaisessa lääketieteessä. Kasvojoogassa keskitytään kasvojen ja kaulan lihasten harjoittamiseen. Näiden lihasten hellävarainen stimulointi voi lievittää jännitystä, parantaa verenkiertoa ja jopa vähentää ikääntymisen merkkejä. Jätä hyvästit juonteille ja ryppyille ja tervehdi hehkuvan nuorekasta ihoa!

Kuva naisesta tekemässä kasvojoogaa.

               

Miten kasvojooga toimii?

Nyt kun saimme sinut kiinnostumaan, on aika tutustua kasvojoogaan tarkemmin. Kasvojooga on yllättävän helppoa. Tässä on muutama yksinkertainen harjoitus, joilla pääset alkuun:

  • Sileät kulmakarvat: Aseta etusormet kulmakarvojen yläpuolelle. Paina ihoa kevyesti, kun vedät sormiasi ulospäin kulmakarvoja silottaen.
  • Poskipäiden nosto: Naputtele sormilla kevyesti poskipäitäsi. Lisää vähitellen naputtelunopeutta. Tämä edistää verenkiertoa ja saa posket rusottamaan luonnollisesti.
  • Tiukka leukalinja: Muodosta suullasi O-kirjain ja kuvittele, että jäljittelet leukasi ääriviivaa huulillasi. Tämä harjoitus kiinteyttää leukalinjaa ja auttaa vähentämään alakasvojen veltostumista.

Muista, että säännöllinen harjoittelu on tärkeää. Yritä tehdä kasvojoogaa 10-15 minuuttia joka päivä, mieluiten aamulla tai illalla, kun sinulla on hetki aikaa rentoutua. Etsi rauhallinen paikka, jossa voit keskittyä. Kun olet harjoitellut jonkin aikaa säännöllisesti, alat huomata positiivisia muutoksia ihossasi.

Eteeriset öljyt kasvojoogassa

Kasvojoogarutiinia voi tehostaa eteerisillä öljyillä. Näitä tiiviitä kasviuutteita on käytetty ihonhoitoon jo vuosisatojen ajan. Voit käyttää eteerisiä öljyjä kasvojoogassa seuraavasti:

YL-vinkki: Muista laimentaa eteerisiä öljyjä riittävästi, jotta ihosi ei herkisty öljyille. Jos olet huolissasi ihon herkistymisestä tai sinulla on herkkä iho, tee ihotesti. Levitä pieni määrä eteeristä öljyä kyynärvarren sisäpuolelle ja odota 2 tuntia mahdollista ihoreaktiota.

Lavender, Geranium, Rose ja Frankincense terälehtien ympäröiminä.


Apuvälineet kasvojoogassa

Kokeile ottaa kasvojoogaharjoitteluun mukaan yksinkertaisia apuvälineitä. Nämä apuvälineet voivat tehostaa kasvojoogaa, jolloin ihosi tuntuu virkistyneeltä ja nuorekkaalta.

  • Gua sha: Tämän yleensä ruusukvartsista valmistetun muinaisen kiinalaisen työkalun tiedetään stimuloivan ihoa. Kun olet levittänyt eteeristä öljyä iholle, liu’uta gua shata varovasti kasvoillasi rentoutumista ja öljyn imeytymistä edistääksesi.
  • Teelusikkahieronta: Nappaa keittiöstäsi jäähdytetty teelusikka. Hiero kasvojasi hellävaraisesti lusikan kaarevalla reunalla, jotta saat virkistyneen ja säteilevän ihon. Kun otat vielä mukaan eteeriset öljyt, olosi on kuin kauneushoitolassa.

Kuva naisesta käyttämässä gua shata.

               

Kun yhdistät kasvojoogan tehon ja eteeristen öljyjen taikuuden, saat pian nauttia kauniin hehkuvasta ihosta. Hemmottele siis kasvojasi kasvojoogalla ja huomaat ihosi kunnon paranevan. Sen lisäksi tunnet olosi rentoutuneeksi.

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.