Eteeriset öljyt keväiseen kotiin

0 17/03/2022 - Elämäntapa, ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, HYVINVOINTI

Me Young Livingillä olemme sitä mieltä, että uusi vuodenaika ansaitsee omat öljynsä. Saamme nyt sanoa hyvästit kylmille talvipäiville, pakata paksuimmat takit varastoon ja kaivaa aurinkolasit esiin. Olipa suosikkiasiasi keväässä hiirenkorvat koivuissa, luonnon herääminen henkiin tai kirkas auringonpaiste, olemme varmoja, että olet samaa mieltä siitä, että kevätkuukaudet tarjoavat täydellisen tilaisuuden tehdä kevätsiivous ja raivata kaapit ja laatikot tarpeettomista tavaroista. Jos olet yksi meistä, jotka uskovat kevätsiivoukseen, tämä blogikirjoitus on sinua varten. Kerromme nyt tehokkaista siivoustuotteistamme ja keväisistä öljyistämme sekä jaamme parhaita keväisiä siivousvinkkejämme.

Mitkä eteeriset öljyt sopivat parhaiten kevääseen?

Mitä tulee kodin kevätkuntoon laittamiseen ja eteerisiin öljyihin, kukkaiset tuoksut sopivat täydellisesti tähän tarkoitukseen, sillä kukapa ei pitäisi kukkien tuoksusta kotonaan. Rose- (ruusuöljy), Jasmine- (jasmiiniöljy) ja Ylang Ylang – (tuoksuilangiaöljy) ovat ihanan keväisiä öljyjä ja voit käyttää niitä yksin tai tehdä niistä hurmaavalta tuoksuvia öljysekoituksia. Jos olet valmiiden Young Living -öljysekoitusten ystävä, kokeile Dragon Time -öljysekoitusta. Dragon Time sisältää muun muassa laventelia ja meiramia, ja öljysekoituksen kirkas tuoksu edesauttaa positiivisuutta.

Rose, Jasmine, Ylang Ylang ja Dragon Time kevätkukkien kera

Mitkä Young Living -tuotteet sopivat parhaiten kevätsiivoukseen?

Eteeriset öljyt kuuluvat myös kevätsiivoukseen. Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap ja Thieves® Washing Up Liquid ovat kaikki tehokkaita ja hyvältä tuoksuvia siivoustuotteita, joiden teho perustuu luontoperäisiin ainesosiin ja Thieves®-öljysekoitukseen.
​ Olit sitten siivoamassa lattioita tai puhdistamassa tekstiilejä ja astioita, ota avuksi Thieves®-tuotesarjamme tuotteet.

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap ja Thieves® Washing Up Liquid kevätsiivousta tekevän naisen kanssa

Miten voin luoda kotiini keväisen ilmeen Young Living -tuotteilla?

Meille kevät tarkoittaa kirkasta luonnonvaloa, vahvoja värejä, huonekasveja ja diffuusereita. Diffuuserimme on kehitetty kotisi mielessä, ja valikoimissamme on lukuisia diffuusereita eleganteista minimalistisiin sekä näyttäviin katseenvangitsijoihin. Jos haluat olla varma, että kotisi tuoksuu keväisen ihanalta, miksi et investoisi Dewdrop-, Lantern- tai Aria-diffuuseriin? Hurmaavan keväiset tuoksut ovat vain napinpainalluksen päässä.

Dewdrop, Aria & Lantern Diffuserit

Mitkä sitrusöljyt sopivat parhaiten kevääseen?

Kun puhutaan keväisistä öljyistä, sitrusöljyt tulevat nopeasti mieleen. Suosittuja YL-sitrusöljyjä ovat kirpeä Lemon (sitruunaöljy), elvyttävä Lime (limettiöljy), pirteä Tangerine (tangeriiniöljy) sekä eläväinen Young Living Citrus Fresh®. Kaikki nämä sopivat erityisen hyvin kevääseen. Hyödyntääksesi nämä öljyt kunnolla, miksi et kokeilisi käyttää niitä kevätsiivouksessa? Voit aloittaa tekemällä omat luontoystävälliset vessanpytyntehosiivouspommit.

Lemon, Lime, Tangerine ja Young Living Citrus Fresh® sitrushedelmien kera

Miten sinä aiot tuoda kevään kotiisi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.