Vinkkejä eteeristen öljyjen kanssa matkustamiseen

0 14/03/2022 - Elämäntapa, ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, HYVINVOINTI

Me Young Livingillä rakastamme lomailua, mutta tiedämme myös, miten stressaavaa lomalle pakkaaminen voi olla. Jos käytät eteerisiä öljyjä päivittäin ja tahdot säilyttää öljyrutiinisi myös lomalla, sinun kannattaa tutustua sääntöihin, jotka liittyvät öljyjen lentokoneessa kuljettamiseen. Sinua saattaa myös kiinnostaa, mikä on paras tapa kuljettaa öljyjäsi ilman, että öljypullot vuotavat.

Annamme tässä blogikirjoituksessa erilaisia vinkkejä öljyjen kanssa matkustamiseen. Seuraavan kerran, kun alat miettiä pakkaamista, tiedät miten toimia eteeristen öljyjen suhteen.

Voinko kantaa eteerisiä öljyjä matkalaukussani?

Mitä tulee öljyjen matkatavaroissa kuljettamiseen, Young Livingin 5 ml ja 15 ml öljyt sopivat sekä käsimatkatavaroihin että ruumaan meneviin laukkuihin. Eri lentoyhtiöillä tai mailla voi olla omia rajoituksiaan, mutta suurimmaksi osaksi öljyjä voidaan kuljettaa, kunhan ne mahtuvat yhteen, läpinäkyvään, uudelleen suljettavaan muovipussiin, jonka koko on enintään 20 x 20 cm ja jonka kokonaistilavuus on yksi litra.

Lavender- ja Thieves®-öljyt hellehatun, simpukoiden ja lomanäkymän kera

Mitkä Young Living -kantolaukut ovat parhaita eteeristen öljyjen kuljettamiseen?

On kamalaa avata matkalaukku ja huomata, että suosikkikosmetiikka on vuotanut ympäri laukkua. Eteeristen öljyjen kanssa matkustaessa öljyjen vuotaminen saattaa aiheuttaa stressiä. Varmistaaksesi öljyjesi turvallisen matkan määränpäähän, suosittelemme pakkaamaan öljyt ruumaan menevissä matkatavaroissa kätevään kantolaukkuun, sillä tämä ei vain vähennä vuotamisen mahdollisuutta, vaan varmistaa myös, että eteeriset öljyt pysyvät kätevästi yhdessä paikassa. Young Livingin valikoimissa on lukuisia tyylikkäitä kantolaukkuja eri tarpeisiin.

Young Living -öljyjen kantolaukku hellehatun ja matkalaukun kanssa

Mitkä eteeriset öljyt sopivat parhaiten matkan aikana käytettäväksi?

Vaikka moni meistä rakastaa matkustamista, jotkut se työntää mukavuusalueensa ulkopuolelle ja hermot ovat koetuksella. Kokiessasi jotain uutta tai ollessasi aivan uudessa paikassa, kodista muistuttavan eteerisen öljyn maadoittava ja rahoittava tuoksu voi tasapainottaa aisteja. Me tykkäämme ottaa matkalle laventelilta tuoksuvanTranquil Roll-On -puikon, jossa on mm. myös seetripuuta ja jalosauramoa sekä Grounding-öljysekoituksen, joka sisältää valkopihtaa, katajaa ja eksoottista tuoksuilangiaa. Öljysekoituksen aromi rentouttaa, kun sitä levitetään kaulan alueelle ja pulssipisteille. Matkustaessa roll-on -puikot ovat erityisen käteviä, koska niitä on helppo levittää, eivätkä ne myöskään vuoda ja sotke.

Tranquil Roll-On -puikko ja Grounding-öljysekoitus naisella lentokoneessa

Sopivatko Young Living -diffuuserit matkalle?

Jos lennät lomalle, eteeristen öljyjen sujauttaminen mukaan on varmaankin paras vaihtoehto. Jos taas suunnittelet matkakohteeseen ajamista, kokeile kätevää Car Vent Diffuseriamme. Car Vent Diffuserilla voit tuoda autoosi eteeristen öljyjen hurmaavat tuoksut. Tämä yksinkertainen ja tyylikäs diffuuseri—saatavilla ruusunkultaisena tai harmaana —tuo vanulappujen ja ilmastointilaitteen tai ilmarei’istä tulevan lämmön avulla eteeristen öljyjen aromaattiset hyödyt autoosi. Pidä suosikkiöljysi laukussa mukana, lisää muutama tippa vanulappuun ja muuta autosi aromaattiseksi keitaaksi!

Joy-öljysekoitus Car Vent Diffuserin kera autossa

Onko sinusta kiva matkustaa Young Livingin eteeristen öljyjen kanssa? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.