Våroljor som fräschar upp hemmet

0 17/03/2022 - ETERISKA OLJOR, Hur man använder eteriska oljor, Livsstil, VÄLBEFINNANDE

Vi på Young Living anser att en ny årstid alltid innebär nya oljor! Det finns mycket att fira när vi tar farväl av kalla vinterdagar och välkomnar lite varmare temperaturer. Oavsett om du älskar vårens blommor, alla tecken på nytt liv eller solskenet så håller du säkert med om att dessa månader är en perfekt tid för att storstäda och rensa upp i hemmet för att få det att kännas som en egen oas. Om du vill fräscha upp hemmet nu i vår så är det här bloggen för dig. Här får du våra topptips inför vårstädningen med bland annat våra favoritstädprodukter och våra mest friska och uppiggande eteriska oljor!

Vilka eteriska oljor passar bäst på våren?

När det gäller eteriska oljor och att sprida vårkänslor i hemmet så är det verkligen blomsterdofter som gäller. Om du vill att hemmet ska dofta lika gott som en blomstrande vårträdgård passar oljor såsom Rose (ros), Jasmine (jasmin) och Ylang Ylang (ylang ylang) riktigt bra. Använd dem antingen separat eller blanda till en blandning som påminner om en nyplockad blomsterbukett. Om du hellre känner för att använda en Young Living-blandning än att blanda till rena eteriska oljor så kommer du definitivt att imponeras av oljan Dragon Time.  Dragon Time är en verkningsfull blandning av Lavender (lavendel) och Marjoram (mejram) med en frisk doft som sprider positivitet när du vårstädar.

De eteriska oljorna Rose (ros), Jasmine (jasmin), Ylang Ylang (ylang ylang) och Dragon Time med vårblommor

Vilka Young Living-produkter passar bäst till vårstädningen?

När man städar med eteriska oljor och gör hemmet vårfint passar våra användbara produkter i alla husets rum. Vår Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap och Thieves® Washing Up Liquid har en varm citrusdoft och recept som garanterar ordentlig rengöring tack vare naturligt härledda ingredienser samt den eteriska oljan Thieves®. Vårt Thieves®-sortiment hjälper dig oavsett om du hoppas få rent golv, rena kläder eller skinande ren disk.

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap och Thieves® Washing Up Liquid med en kvinna som vårstädar

Hur kan jag vårpynta hemmet med hjälp av Young Living?

Vi på Young Living gillar att göra det vårfint i hemmet genom att släppa in solljus och lägga till färgglada saker, krukväxter och många doftspridare! Våra doftspridare har skapats med hemmet i åtanke och har en elegant och minimalistisk design samtidigt som de erbjuder många fördelar och funktioner. Varför inte prova våra doftspridare Dewdrop, Lantern eller Aria om du vill att ditt hem ska dofta fräscht i vår? De är alla riktigt snygga och sprider en underbar doft i hemmet med ett enkelt tryck på en knapp.

Doftspridarna Dewdrop, Aria & Lantern

Vilka citrusoljor känns fräscha på våren?

När det gäller populära våroljor står citrusdofter ofta högt på listan. Oavsett om du väljer friska Lemon (citron), uppiggande Lime (lime), fräscha Tangerine (tangerin) eller vår stimulerande blandning Young Living Citrus Fresh® så utlovar dessa eteriska oljor dofter som passar utmärkt på våren. Varför inte använda dessa upplyftande oljor när du vårstädar för att få ut så mycket som möjligt av dem? Gör egna miljövänliga städtabletter och njut av den fräscha doften som sprids i hemmet.

De eteriska oljorna Lemon (citron), Lime (lime), Tangerine (tangerin) och Young Living Citrus Fresh® med citrusfrukter

Hur tänker du piffa upp hemmet med eteriska oljor i vår? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.