Laventeli (Lavender)


Lavandula angustifolia


Eteerinen laventeliöljy on ollut kautta historian kaikkialla ylistetty öljy. Rauhoittavan ja virkistävän tuoksuna ansiosta se sopii erinomaisesti kylpyöljyksi ja iltarutiineita rauhoittamaan. Lavender on yksi Young Living -suosikeista. Antiikin roomalaiset käyttivät eteeristä laventeliöljyä kylvyissään öljyn puhdistavien ominaisusuksien vuoksi, mutta nykyään eteeristä laventeliöljyä tavataan käyttää nukkumaanmenorutiineissa, auringolle altistuneen ihon rauhoittelussa sekä hieronnan yhteydessä.

Young Livingin eteeristä Lavender-öljyä saadaan Young Livingin Simiane-la-Rotonde -maatilalta sekä kahdelta yhdysvaltalaiselta maatilalta. Young Livingin eteerisen Lavender-öljyn höyrytislausprosessi noudattaa Seed to Seal® -periaatteita. 15 ml:n kokoiseen Lavender-öljypulloon tarvitaan 2,7 neliömetrin edestä kukkivia laventelin latvuksia. TVaikka eteerisen laventeliöljyn tuottaminen on vaativaa puhaa, on se kuitenkin kaiken tämän vaivan arvoista, koska kyseeessä on harvinaisen monipuolinen ja upea eteerinen öljy.

  • Ominaisuudet: rentouttava, virkistävä ja rauhoittava tuoksu.
  • Käyttöehdotus: Yhdistä Epsom-suolan kanssa ylelliseksi kylvyksi tai ota mukaan rauhoittaviin iltarutiineihin.
  • Sopii hyvin yhteen: Lemongrass- ja Peppermint-öljyt
  • Tuotenumero
    erä
    Tukkukauppa
    Jälleenmyynti
    PV

    This item is currently not available for purchase.

    Vain Young Living -jäsenille. Liity YL-jäseneksi tai kirjaudu sisään ostamaan tuote. Oletko tekemässä Essential Rewards -tilaustasi? Tee ER-tilauksesi virtuaalitoimistossa tai soittamalla jäsenpalveluihin.

    * Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut eivät sisälly hintaan.

    ELÄINKOKEETON

    GLUTEENITON

    VEGAANINEN

    Käyttöohje

    Eteerisen laventeliöljyn käyttö

    Paikallinen käyttö: Levitä haluamallesi ihoalueelle. Mikäli olet herkkäihoinen, laimenna 5 öljytippaa 15 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.


    Käyttöehdotus:

    • Ihonhoito: Lisää muutama tippa kasvo- tai vartalovoiteeseen.
    • Kylpeminen: Lisää 4 Lavender-öljytippaa ja kupillinen Epsom-suolaa lämpimään kylpyveteen.
    • Hieronta: Laimenna perusöljyyn saadaksesi rentouttavan iltahierontaöljyn.
    • Hajuvesi: Lisää kukkaista tuoksua pulssipisteille ja niskan alueelle.

    Ketkä nauttivat eteerisen laventeliöljyn käyttämisestä?

    • Ne, jotka haluavat tukea rauhallista yöunta kukkaisella tuoksulla.
    • Ne, jotka etsivät eteeristä öljyä tehostamaan shampoota, voiteita ja ihonhoitotuotteita.
    • Ne, jotka tykkäävät käyttää raikasta ja kukkaista tuoksua omatekoisena hajuvetenä.

    Kasvi

    Kasvi



    Tietoa Lavandula angustifolia -kasvista

    Laventeli on ansaitusti yksi historian tunnetuimmista ja monipuolisimmista eteerisistä öljyistä. Laventeliöljyä saadaan höyrytislaamalla Lavandula angustifolia, joka on monivuotinen, tuuhea ja latvastaan kukkiva pensas. Eteeristä laventeliöljyä käytetään nykyään puhdistamaan, tukemaan nukkumaanmenoa ja rauhoittamaan stressaavia hetkiä. Antiikin kreikkalaiset käyttivät laventelia hajuvetenä, kun taas roomalaiset turvautuvat laventeliin peseytyessään sen puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Myös egyptiläiset pitivät laventelista ja lisäsivät sitä suitsukkeisiin ja hajuvesiin. Laventeliöljy on mieto öljy, joten sitä voidaan levittää paikallisesti iholle ilman perusöljyllä laimentamista.

    Young Livingin laventelimaatilat

    Ainesosat

    Ainesosat


    Young Livingin maatilat ja tislaamisprosessit edustavat huippulaatua. Tämän vuoksi maatiloillamme on tärkeä rooli Seed to Seal® -sitoumuksessamme, joka velvoittaa meitä valmistamaan puhtaita ja tehokkaita eteerisiä öljyjä jokaiseen maailman kotiin. Olemme investoineet paljon resursseja, jotta maatilamme, kumppanuusmaatilamme ja Seed to Seal -sertifioidut toimittajamme noudattaisivat korkeita laatuvaatimuksiamme. Teemme sen siksi, että perheesi pääsisi nauttimaan parhaasta, mitä luonnolla on tarjota. Lopputulos? Puhdas tuote, jonka valmistus on perustunut kestävään hankintaan, tieteeseen ja korkeisiin laatuvaatimuksiin: kolmeen Seed to Seal -peruspilariin.



    Ainesosat
    Laventelin (Lavandula angustifolia)* öljy.
    Saattaa sisältää: kumariini**, geranioli**, limoneeni**, linaloli**.
    *100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy.
    ** Eteeristen öljyjen luonnolliset ainesosat.


    Ainesosia koskevat tiedot

    • Latinalainen nimi: Lavandula angustifolia.
    • Kasviheimo: Lamiaceae (mintut).
    • Kasvualue: Kotoperäinen Välimeren länsiosissa.
    • Käytettävä kasvinosa: Kukkivat latvukset.
    • Uuttamismenetelmä: Höyrytislaus.
    Lue lisää

    Lue lisää eteerisestä laventeliöljystä

    Eteerisen laventeliöljyn turvallisuus

    Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen tuotteen käyttöä.

    Inspiroidu

    script type="application/ld+json"> { "@context": "http://schema.org", "@type": "Product", "url": "https://www.youngliving.com/fi_FI/products/eteerinen-laventeliöljy", "name": "Laventeli (Lavender)", "description": "Eteerinen laventeliöljy on ollut kautta historian kaikkialla ylistetty öljy. Rauhoittavan ja virkistävän tuoksuna ansiosta se sopii erinomaisesti kylpyöljyksi ja iltarutiineita rauhoittamaan. Lavender on yksi Young Living -suosikeista.", "image": "https://static.youngliving.com/productimages/large/32034.jpg", "sku": "32034", "mpn": "32034", "offers": [ { "@context": "http://schema.org", "@type": "Offer", "price": "42,41", "priceCurrency": "EUR" } ] }