Proljetna eterična ulja za osvježenje doma

0 17/03/2022 - ETERIČNA ULJA, Upotreba eteričnih ulja, Životni stil

U Young Livingu vjerujemo da svaka nova sezona poziva na nova ulja. Dok se opraštamo s hladnim zimskim danima i pozdravljamo toplije temperature, puno je razloga za slavlje. Bilo da vam je omiljeni dio proljeća rascvjetano cvijeće, znakovi novog života ili sunčeve zrake, sigurni smo da ćete se složiti da su ovi mjeseci savršena prilika da uklonimo višak stvari koje zakrčuju prostor, dubinski očistimo svoju životnu okolinu i stvorimo svoju proljetnu oazu. Ako želite svoju kuću ispuniti proljetnim povjetarcem, onda je ovo blog za vas. Ovdje ćete naći sve što želite znati o našim popularnim proizvodima za čišćenje i eteričnim uljima koja pozivaju proljeće u vaš dom.

Koja su eterična ulja najbolja za proljeće?

Kad je riječ o upotrebi eteričnih ulja i pripremi doma za proljeće, ništa ne nadmašuje cvjetne mirise. Ako želite da vaš dom nosi svu čar proljetnog vrta u cvatu, ulja kao što su Rose (ruža), Jasmine (jasmin) i Ylang Ylang djeluju posebno dobro, bilo da ih upotrijebite zasebno ili u kombinaciji koja će vas ispuniti mislima o raskošnom cvjetnjaku. Ako pak želite uroniti u miris gotove mješavine ulja, Young Living nudi senzualni Dragon Time koji će zavesti vaša osjetila. To je skladna mješavina ulja lavande i mažurana koja unosi dozu optimizma prijeko potrebnog za početak proljetnog čišćenja.

Eterična ulja ruže, jasmina, ylang-ylanga i Dragon Time s proljetnim cvijećem

Koji su Young Living proizvodi najbolji za proljetno čišćenje?

Kada čistite dom pomoću eteričnih ulja i pripremate ga za proljeće, oslonite se na naše proizvode za čišćenje kućanstva koji se ističu svestranom primjenom. Sredstvo za čišćenje kućanstva Thieves® Household Cleaner, deterdžent za rublje Thieves® Laundry Soap i deterdžent za posuđe Thieves® Washing Up Liquid pružaju iznimno topao i citrusan miris, dok njihova formula jamči vrhunsku snagu čišćenja zahvaljujući kombinaciji pouzdanih sastojaka iz prirode i mješavini ulja Thieves®. Naša lepeza Thieves® proizvoda bez sumnje će vam pomoći tijekom proljetnog čišćenja, bilo da se radi o pranju podova, odjeće ili posuđa.

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap i ThieveWashing Up Liquid sa ženom koja se bavi proljetnim čišćenjem

Kako urediti dom za proljeće pomoću Young Livinga?

Za nas je proljetni dom prostor ispunjen prirodnim osvjetljenjem, šarenilom boja, lončanicama i difuzorima! Sve difuzore dizajniramo imajući u vidu eleganciju i minimalizam uz maksimalne prednosti. Ako želite da vam dom miriši po proljeću, odličan su izbor Dewdrop, Lantern i Aria, difuzori koji nude stil uz dodatnu prednost ispunjavanja doma prekrasnim mirisima pritiskom na gumb.

Difuzori Dewdrop, Aria i Lantern

Koja će vas citrusna ulja osvježiti u proljeće?

Kad je riječ o popularnim proljetnim uljima, ona s citrusnom notom obično pobjeđuju. Među njima su svježi Lemon (limun), okrepljujući Lime (limeta), vedri Tangerine (mandarina) i poletni Young Living Citrus Fresh®. Mirisi ovih osvježavajućih i stimulativnih eteričnih ulja savršeni su za proljeće. Da biste maksimalno iskoristili ova poletna ulja, isprobajte ih u proljetnom čišćenju. Pokušajte napraviti vlastite ekološke bombice za čišćenje školjke i uživajte u mirisu prštave svježine.

Eterična ulja limuna, limete, mandarine i Young Living Citrus Fresh® s agrumima

Kako planirate osvježiti svoj dom za proljeće? Ostavite komentar u nastavku ili nam se javite na mseublog@youngliving.com.

Share

No comments

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.