Uleiuri esențiale de primăvară pentru a-ți reîmprospăta casa

0 17/03/2022 - Folosind uleiuri esențiale, Stil de viață, ULEIURI ESENȚIALE, WELLNESS

La Young Living, suntem de părere că un anotimp nou cere uleiuri noi!  În timp ce ne luăm rămas bun de la zilele reci de iarnă și întâmpinăm fericiți temperaturile mai calde, avem multe de sărbătorit în jurul nostru. Fie că partea ta favorită este înfloritul florilor, semnele de viață nouă sau razele soarelui, suntem siguri că și tu ești de părere că aceste luni sunt oportunitatea perfectă să faci curat și să-ți ordonezi încăperile. Fă-ți casa să arate și să se simtă ca propria ta oază. Dacă speri să îți reîmprospătezi casa pentru primăvară, atunci acesta este blog-ul pe care îl căutai. De la produsele noastre favorite de curățenie până la cele mai revigorante uleiuri esențiale. Citiți sugestiile noastre de top pentru curățenia de primăvară!

Care sunt cele mai bune uleiuri esențiale pentru primăvară?

Când vine vorba de folositul uleiurilor esențiale și de pregătitul casei pentru primăvară, nimic nu e atât de senzațional pe cât aromele florale. Dacă îți dorești farmecul unei grădini înflorite la tine acasă, uleiurile precum cel de trandafiri (Rose), iasomie (Jasmine) și ylang ylang funcționează deosebit de bine, fie că sunt folosite individual sau combinate pentru o infuzie minunată care te va face să visezi la flori proaspete. Pe de altă parte, dacă mai degrabă preferi să te răsfeți cu un amestec Young Living decât să combini uleiuri esențiale individuale, uleiul nostru esențial seducător Dragon Time te va impresiona cu siguranță. Un amestec puternic care conține lavandă și măghiran, mirosul senin de Dragon Time este doza necesară de pozitivitate de care ai nevoie să îți acompanieze ritualurile de curățenie.

Uleiurile esențiale Rose, Jasmine, Ylang Ylang și Dragon Time cu flori primăvăratice

Care dintre produsele Young Living sunt cele mai bune pentru curățenia de primăvară?

Când  faci curat cu uleiuri esențiale și îți pregătești casa de primăvară, produsele noastre infinit de versatile sunt perfecte pentru fiecare încăpere din casa ta. Detergentul nostru de uz casnic Thieves® Household Cleaner, detergentul pentru haine Thieves® Laundry Soap și detergentul de vase Thieves® Washing Up Liquid promit un miros deosebit de cald și citric, în timp ce formula lor asigură o putere de curățare superioară datorită combinației de ingrediente din surse naturale și uleiul esențial Thieves®. Indiferent dacă speri ca podelele, hainele sau vasele să fie sclipitor de curate înainte de primăvară, gama noastră Thieves® cu siguranță îți va fi de folos.

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap și Thieves® Washing Up Liquid cu o femeie care își face curățenia de primăvară

Cum îmi pot decora casa pentru primăvară cu Young Living?

Pentru noi la Young Living, să sărbătorim primăvara acasă înseamnă lumină naturală, pete de culoare, ghivece cu flori și multe aromatizatoare! Aromatizatoarele noastre sunt create cu gândul la casa ta, combinând elemente elegante și minimaliste de design, ce oferă beneficii maxime. Dacă vrei să te asiguri că primăvara aceasta casa ta va avea un miros proaspăt, de ce nu investești în aromatizatoarele noastre elegante Dewdrop, Lantern sau Aria, care îți vor umple încăperile cu arome splendide doar cu apăsarea unui buton.

Aromatizatoarele Dewdrop, Aria și Lantern

Care uleiuri citrice sunt revigorante pentru primăvară?

Când vine vorba de uleiuri populare pentru primăvară, acele cu miros de citrice sunt de obicei în vârful listei. Indiferent dacă este mirosul plin de viață de lămâi (Lemon), jovialul miros de limete (Lime), seninul tangerine sau amestecul nostru vibrant Young Living Citrus Fresh® aceste uleiuri esențiale proaspete și stimulente promit miresme perfecte pentru primăvară. Pentru a beneficia la maximum de aceste uleiuri înălțătoare, folosește-le în timpul curățeniei de primăvară! Încearcă să îți creezi propriile tale produse ecologice de curățare a toaletei  și bucură-te de un impuls de aromă în toată casa ta.

Uleiurile esențiale Lemon, Lime, Tangerine și Young Living Citrus Fresh® cu fructe citrice

Cum plănuiești să îți reîmprospătezi casa folosindu-te de uleiurile esențiale de primăvară? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.