Kevätsiivoukseen lisätehoa Young Livingin eteerisillä öljyillä

0 22/03/2021 - KOTONA, Siivoaminen, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Nyt on vihdoin koittanut se hetki vuodesta, jolloin on aika sanoa jäähyväiset talvelle ja toivottaa kevät tervetulleeksi. Kevääseen liittyy paljon ihania mielikuvia: puiden hiirenkorvia, sinistä taivasta, valoisia iltoja jne. Kevät on myös uusien alkujen aikaa. Tällöin monet meistä haluavat esimerkiksi tehdä perusteellisen kevätsiivouksen. Olit sitten tekemässä kunnon siivousta tarpeettomien tavaroiden raivaus mukaan lukien, tai halusit vaan saada kodistasi raikkaamman ja puhtaamman, tämän postauksen vinkit auttavat sinua hoitamaan kevätsiivouksen mahdollisimman kemikaalivapaasti.

 

Valmista oma siivousaineesi Thieves® Household Cleanerin avulla

Yksi Young Living -tuotteiden eduista on niiden monipuolisuus. Meidän Thieves® Household Cleanerimme on tiivis ja monipuolinen siivousaine, joka puhdistaa puu-, graniitti- ja lasipinnat sekä monet erilaiset tekstiilit. Siivousaineemme ei sisällä kovia kemikaaleja, jotka ovat aivan liian yleisiä tavallisissa siivoustuotteissa. Siksi sitä on turvallista käyttää myös lapsiperheissä. Thieves® Household Cleanerin avulla on myös mahdollista tehdä omia siivoustuotteita. Mikäli keittiössäsi on pinttynyttä likaa, kokeile yhdistää kupillinen Thieves® Household Cleaneriä yhteen tippaan Pine-öljyä (mäntyöljyä) ja kupilliseen vettä. Jos astianpesukoneesi tarvitsee erityistä huomiota, yhdistä puoli kupillista Thieves® Household Cleaneriä kolmeen tippaan Jade Lemon -öljyä ja kupilliseen valkoviinietikkaa. Kaada seos astianpesukoneeseen ja pyöritä konetta tyhjänä yhden pesukierroksen ajan.

Thieves Household Cleaner

Lakanat ja koti raikkaaksi

Monille makuuhuone on levon tyyssija ja paikka, jossa rauhoittua. Me Young Livingillä uskomme, että ympäristöllämme on vaikutusta luovuutemme ja mielentilaamme, joten jo tämänkin takia kannattaa tehdä kunnon kevätsiivous. Hieno keino makuuhuoneen raikastamiseen on sänkyvaatesumute. Avaa siis ikkunasi, anna auringon paistaa huoneeseen sisään ja sumuta tällä upealla öljysekoituksella sänkyvaatteitasi.

Eteerisiä öljyjä sisältävä sänkyvaatesumute

Eteerinen teepuuöljy

Anna kevätvaatteillesi kukkainen tuoksu

Kevään edistyessä on aika pakata raskaat talvitakit varastoon ja ottaa esiin kevätkeleihin sopivat vaatteet. Mikäli haluat raikastaa näiden vuoden vuoroaan odottaneiden vaatteiden tuoksua, kokeile lisätä ihanilta tuoksuvia pussukoita vaatekaappiisi. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä pumpulipalloihin ja laita pallot pikkuisten pussukoiden sisälle. Voit helposti vaihtaa pumpulipalloja uusiin ja kokeilla erilaisia eteerisiä öljyjä, eikä sinun tarvitse enää koskaan sietää tunkkaisten vaatteiden hajuja.

Eteerinen laventeliöljy pumpulipallon ja pussukan kanssa.

Avoimuutta mieleen

Kevät on hyvä aika muutosten tekemiseen, oli se sitten uudenlaisen perspektiivinen löytäminen tai motivaation ammentaminen uusista lähteistä. Mikäli kaipaat henkilökohtaista öljysekoitusta, joka pitää mielesi avoimena, sinun kannattaa kokeilla seuraavaa öljysekoitusta: Sekoita kaksi tippaa Roman Chamomile (jalosauramo) -öljyä kahteen tippaan Bergamot (bergamotti) -öljyä ja kahteen tippaan Clary Sage (myskisalvia) -öljyä, ja nauti selkeyden tunteista kulkiessasi uusia tavoitteitasi kohti.

Bergamotin, jalosauramon ja myskisalvian eteeriset öljyt

Odotatko sinä innokkaana kevätsiivousta ja uuden vuodenajan alkua? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.