Itse tehdyt Thieves®-siivoustabletit?

0 27/04/2020 - KOTONA, Siivoaminen

Kodin siivoaminen ei ole aina välttämättä kovin kivaa. Jotkut eivät kenties pidä roskien ulosviemisestä tai jollekin muulle jääkaapin siivoaminen on epämiellyttävää, mutta me kaikki olemme varmaan samaan mieltä siitä, että vessan siivoamisessa ei ole mitään kivaa. Olemme kuitenkin halunneet tehdä siitä hieman miellyttävämpää ja hyväntuoksuista. Voit nimittäin tehdä siivoustabletteja itse ja lisätä muihin aineksiin eteeristä Lemon-öljyä, Thieves®-öljysekoitusta tai Young Living Citrus Fresh® -öljysekoitusta.

Ja toki voit käyttää tabletteja muuhunkin kuin vessan siivoamiseen. Tabletit sopivat nimittäin hyvin myös likaisten tiskien liotusveteen tai kapeakaulaisten pullojen puhdistamiseen.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Yhdistä ainekset suuressa astiassa ja sekoita.
  2. Yhdistä vesi, eteeriset öljyt ja Young Living V-6® -perusöljy toisessa astiassa.
  3. Kaada nesteet suureen astiaan ja sekoita.
  4. Täytä jääpalamuotit.
  5. Anna olla yön yli huoneenlämpötilassa. Kun seos on kuivunut, työnnä tabletit pois jääpalamuotista ja laita ne lasiastiaan.
  6. Laita tarvittaessa tabletteja vessanpyttyyn, liasta pinttyneisiin pulloihin tai likoamassa oleviin likaisten astioiden seuraksi. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Huuhtele.

Nyt siivoaminen on helpompaa!

Pidätkö luonnollisista itse tehdyistä tuotteista? Lue blogistamme “Näin voit itse tehdä kuorivan saippuan”.

Miten käytät eteerisitä öljyjä ja öljysekoituksia kotonasi pitääksesi kotisi raikkaana ja puhtaana?

Kommentoi ja kerro!

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.