Maak je huis lenteklaar met etherische oliën

0 17/03/2022 - ETHERISCHE OLIËN, Het gebruik van etherische olie, Lifestyle, WELLNESS

Wij geloven dat een nieuw seizoen om nieuwe oliën vraagt. Terwijl we afscheid nemen van de koude winterdagen en warmere temperaturen verwelkomen is er veel om te vieren. Het maakt niet uit wat je favoriete deel van de lente is – de bloeiende bloemen, de eerste tekenen van nieuw leven of zonneschijn – wij weten zeker dat je het met ons eens bent dat deze maanden de perfecte gelegenheid vormen om je omgeving grondig op te ruimen en schoon te maken zodat je huis aanvoelt als een echte oase. Neem zeker deze blog door als je dit voorjaar je huis op wilt frissen. Van onze favoriete schoonmaakproducten tot onze vrolijkste en meest verfrissende etherische oliën, lees snel verder voor de beste tips voor de voorjaarsschoonmaak!

Welke etherische oliën passen het beste bij de lente?

Als we het over etherische oliën in de voorbereiding op de lente hebben mogen bloemachtige geuren niet ontbreken. Als je jouw huis net zo charmant als een bloeiende tuin wilt laten ruiken zijn oliën zoals Rose (roos), Jasmine (jasmijn) en Ylang Ylang (ylang-ylang) zeer geschikt. Deze oliën kunnen op zichzelf gebruikt worden of gecombineerd worden voor een heerlijke melange die je doet dromen over verse bloemen. Als je jezelf liever verwent met een Young Living-melange zal onze verleidelijke Dragon Time zeker indruk maken. Deze krachtige melange van Lavender (lavendel) en Marjoram (marjolein) heeft een frisse geur die de perfecte hoeveelheid positiviteit voor de voorjaarsschoonmaak biedt.

Rozenolie, jasmijnolie, ylang-ylangolie en Dragon Time met lentebloemen

Welke Young Living-producten zijn het beste voor de voorjaarsschoonmaak?

Onze eindeloos veelzijdige producten zijn perfect voor elke ruimte in huis en onze etherische oliën kunnen bij het poetsen en in de voorbereiding op de lente gebruikt worden. Onze Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap en Thieves® Washing Up Liquid bieden een herkenbare warme citrusgeur terwijl hun formules superieure reinigingskracht bieden dankzij een combinatie van ingrediënten met natuurlijke oorsprong en etherische oliemelange Thieves®. Van vloeren en kleding tot de afwas, onze Thieves®-collectie staat voor je klaar!

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap en Thieves® Washing Up Liquid met vrouw die aan voorjaarsschoonmaak doet

Hoe kan ik mijn huis versieren voor de lente met Young Living?

Voor ons betekent het vieren van de lente natuurlijk licht, kleur, planten in potten en voldoende verstuivers. Onze verstuivers zijn ontworpen met jouw huis in gedachten en bieden elegante, minimalistische ontwerpen met maximale voordelen. Als je er zeker van wilt zijn dat je huis dit voorjaar fris ruikt kun je investeren in onze Dewdrop, Lantern of Aria Diffuser. Deze verstuivers zijn stijlvol en vullen met slechts één druk op de knop het hele huis met heerlijke geuren.

Dewdrop, Aria en Lantern Diffusers

Welke citrusoliën zijn verfrissend in de lente?

Oliën met een citrusgeur staan meestal hoog op het lijstje als we het hebben over populaire oliën voor de lente. Van pittige Lemon (citroen), verfrissende Lime (limoen) en vrolijke Tangerine tot levendige Young Living Citrus Fresh®, deze frisse en stimulerende etherische oliën bieden geuren die perfect zijn voor de lente. Waarom gebruik je ze niet tijdens de voorjaarsschoonmaak zodat je het maximale uit deze opbeurende oliën kunt halen? Stel je eigen milieuvriendelijke toiletreinigers samen en geniet van een extra geurboost in het hele huis.

Citroenolie, limoenolie, tangerine-olie en  Young Living Citrus Fresh® met citrusvruchten

Hoe gebruik jij etherische oliën om je huis deze lente op te frissen? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.