Miten saat urheilusta enemmän irti

0 03/01/2023 - HYVINVOINTI, Kaikki postaukset, Liikunta

Ota eteeriset öljyt urheilun avuksi

Oletko HIIT-treenin ystävä? Tykkäätkö juosta? Nostatko hien pintaan Zumbassa? Kyllä! Harrastan kaikkea kolmea. On selvää, että urheilu on tärkeää.  Silti CDC:n (Yhdysvaltojen tautikeskus) mukaan lähes 50 % aikuisista ei saa tarpeeksi aerobista liikuntaa. CDC suosittelee 2,5-5 tuntua kohtalaisen raskasta liikuntaa per viikko. Vaihda sosiaalisen median tuijottelu sohvalla treenaamiseen. Motivaatiota voit saada eteerisistä öljyistä! Näillä vinkeillä saat ytyä treenaukseen

Treenaa kotona

Olit sitten kävelylenkillä naapurustossa tai treenaat tietokoneruudun ääressä, kotona treenaaminen on helppoa ja tehokasta.

  1. Luo diffuuserilla oikea urheilutunnelma. Cardio-treenin kumppaniksi sopivat energisoivat tuoksut kuten Peppermintja Lemon. Kaipaatko enemmän rauhaa? Joogaan ja Pilatekseen sopii vuorostaan maadoittava Palo Santo.
  2. Viilenny hikiurheilun jälkeen! Ennen kuin ryhdyt urheilemaan, laita tippa tai kaksi Eucalyptus Globulusta kosteaan käsipyyhkeeseen ja laita se pakkaseen. Hiero niskaasi, käsiäsi ja rintaasi urheilun jälkeen pyyhkeellä ja nauti viilentävästä tunteesta.
  3. Pidä nestetasapainosta huolta. Laita tippa Orange Plus-öljyä vesipulloosi vesipulloosija laita pullo treenikassiin.
  4. Ota hyöty irti! Älä unohda ravintolisiä! Ota MegaCalia päivittäin huolehtiaksesi luustosi terveydestä.

    Palo santo (Spaans voor "heilig hout") maakt deel uit van dezelfde botanische familie als wierook, ook al wordt het in Zuid-Amerika gevonden en niet in het Midden-Oosten.

  5. Löydä jooga-flow. Jooga on tärkeää mielelle, keholle ja henkisyydelle. Vie joogaharjoittelusi uudelle tasolle eteeristen öljyjen tuella.
  6. Lisää tasapainoa. Laita tippa Frankincensea suoraan pääsi päälle tai molempiin ranteisiin. Tämä maadoittava ja inspiroivat tuoksu tavoittaa nenäsi joogatessasi.
  7. Rentouttavaa kylpemistä. Laita lämpimään kylpyveteen 2 tippaa Frankincensea ja Lavenderia sekä 1/4 kuppi Epsom-suolaa.

Nyt seuraavaksi haluamme kuulla,

miten sinä yhdistät eteeriset öljyt ja urheilun? 

Kerro meille kommenteissa tai ota meihin yhteyttä: mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.