Esittelyssä Young Livingin joogastudio

0 14/01/2022 - HYVINVOINTI, Liikunta, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Olipa kyseessä aikainen aurinkotervehdys puistossa tai nukahtamista helpottava harjoittelu, osa joogan iloista on se, että voit harjoitella sitä missä tahansa ja milloin tahansa ilman erikoisvälineitä. Inspiroivan joogaamispaikan luominen ja apuvälineiden, kuten blokkien ja nauhojen käyttäminen, voi tehdä joogasta vieläkin mukavampaa. Ja tässä meidän hieno Young Livingin joogastudiomme voi auttaa.

Studiosta löydät ilmaisia ​online-joogatunteja, joita vetää Ed Dailey, Young Livingin pitkäaikainen jooga- ja öljykouluttaja, sekä valikoiman eettisesti valmistettuja joogatuotteita, joiden avulla voit parantaa tasapainoa, voimaa ja joustavuutta joogatessasi. Ed selittää myös, kuinka eteeriset öljyt voivat tehostaa joogaharjoittelua luomalla rentouttavia tai energisoivia aromeja.
Hyvän joogatilan luominen on helppoa. Tarvitset vain rauhallisen huoneen tai nurkkauksen, jossa sinulla on asentoihin tarvittavaa tilaa ja jonne joogamattosi mahtuu. Joogamatto on ensimmäinen tarvike, johon sinun kannattaa investoida. Erityisesti joogaa varten suunnitellut matot tarjoavat vakaan, kevyesti pehmustetun ja pitävän pinnan, joka helpottaa asentojen saavuttamista – jalat voivat esimerkiksi liukua ja lipsua liukkaalla lattialla. Paksut matot voivat taas haitata tasapainoa: joogamatot ovat vain muutaman millimetrin paksuisia.

Young Living -joogamatto

Monet matot on valmistettu vinyylistä, joka antaa hyvän pidon, mutta luonnonkumiset tai puuvillaiset joogamatot ovat ympäristöystävällisempiä ja myös niiden pito on parempi. Joogatunneilla on usein mattoja tarjolla, mutta monet tykkäävät tuoda oman mattonsa mukanaan – mattoa on kätevä kantaa joogamatolle tehdyssä kassissa. Liukuesteiset joogasukat ovat myös hyvä lisä joogatunnille, varsinkin jos käytät tunnilla lainamattoa.

Young Living -joogakassi ja sukat

Joogaan ei vaadita varsinaisia joogavaatteita. Riittää, että sinulla on mukava ja venyvä paita ja trikoot, joissa on helppo liikkua ja ottaa erilaisia asentoja. Tiukasti istuvien toppien käyttäminen helpottaa venyttelyä eteenpäin tai päälläseisontaa, kun taas hyvin istuvat joogavaatteet auttavat opettajia näkemään kehosi ja ehdottamaan sinulle asentojen hienosäätöä. Joogassa kuten muussakin liikunnassa kannattaa pitää hiukset poissa silmiltä pehmeällä hiuslenksulla.  Tavalliset rintaliivit voivat tuntua epämukavilta makuuasennoissa, joten pehmeä urheiluliivi voi olla parempi valinta. Pidä myös käden ulottuvilla lämmin paita ja sukat tai mukava peitto, jotta et palele jokaisen tunnin lopussa tapahtuvan rentoutumisen aikana.

Young Livingin joogatrikoot ja hiuslenksu

Joogaviltistä voi olla iloa, kun tarvitset tukea niskallesi tehdessäsi olkapääseisontaa tai kun tarvitset pehmustusta polvillesi. Opettajat voivat myös ehdottaa, että oppilaat mukauttavat asentonsa kokemukseensa ja kehoonsa sopiviksi joogablokkien ja -hihnojen avulla – jos et voi koskettaa varpaitasi, voit silti joogata! Ja tietenkään sinun ei tarvitse mennä tunneille hyödyntääksesi opettajien asiantuntemusta –myös online-jooga voi olla kivaa, olipa sitten kyse erilaisista tunneista tai sessioista, joiden tarkoituksena on parantaa yksittäisiä asentoja. Jos haluat, voit katsoa koko joogatunnin ensiksi läpi ennen kuin alat joogata.

Young Livingin joogaviltti

Oletko kokeilemassa Young Livingin joogastudion tuotteita? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com.

Cat Weakley  on kirjoittaja ja toimittaja, jolla on myös paljon kokemusta hiihtomatkailusta, ruoasta ja terveydestä kirjoittamisesta. Cat on myös innokas pyöräilijä ja hiihtäjä, ja hän on joogannut jo 20 vuotta. “Kokeilin joogaa, kun huomasin lihasteni kireyden pyöräiltyäni paljon. Olen ollut tästä ensimmäisestä kerrasta joogafanaatikko, sillä joogassa voin yhdistää fyysisen harjoittelun ja henkisen hyvinvoinnin.”

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.