Maksimoi joulumieltä Young Livingin eteerisillä öljyillä

0 14/12/2021 - KOTONA, Vapaapäivät

Joulu on saapunut ja me täällä Young Livingillä olemme jouluhurmion vallassa. Tapaamme juhlia joulua ympäröimällä itsemme eteeristen öljyjen tuoksuilla. Joulun aikaan sopivat upeasti ylellinen Frankincense, tehokas Cinnamon Bark ja maaginen Christmas Spirit. Etsit sitten täydellistä öljyä seuraksesi, kun koristelet taloa joulukuntoon, leivot pipareita tai istuudut jouluillalliselle, kerromme tässä blogissa, miten voit tehdä kodistasi juhlalliselta tuoksuvan joulumaan.

Toivotamme sinulle rauhallista joulua!

Eteerinen Christmas Spirit -öljysekoitus on tietenkin täydellinen öljy tähän vuodenaikaan. Piristävä eteerinen appelsiiniöljy ja lämmin kanelinkuoriöljy sopivat hienosti yhteen. Kun tähän kaksikkoon lisätään Northern Lights -mustakuusta, joulutuoksu on täydellinen. Voit kokeilla laittaa muutaman öljytipallisen vartalovoiteeseesi tai kolme öljytippaa 15 ml:aan Young Living’s V-6®-perusöljyä saadaksesi elvyttävän hierontaöljyn.

Christmas Spirit -öljysekoitus jouluisessa kodissa

(Egyptian) Gold, Frankincense & Myrrh

Jouluevankeliumi tuo Egyptian Gold-, Frankincense- ja Myrrh-öljyt mieleen, sillä siinä puhutaan kullasta, suitsukkeesta ja mirhasta. Mikset tänä jouluna tehostaisi harrasta tunnelmaa näillä öljyillä? Hartaisiin hetkiin sopiva Egyptian Gold -öljysekoituksemme sisältää jo muinaisessa Egyptissä käytettyjä öljyjä. Meditaatioon hienosti soveltuva ja aromiltaan nostattava ja voimaannuttava Egyptian Gold -öljysekoitus sisältää laventelin, ruusun ja seetripuun eteerisiä öljyjä.

Frankincense-öljy (olibaanihartsi) sopii niille, jotka kaipaavat jouluunsa hieman ylellisyyttä. Tätä lämmintä ja runsasta öljyä kutsutaan usein eteeristen öljyjen “kuninkaaksi”. Se sopii erinomaisesti ihonhoitotuotteisiin lisättäväksi tuomaan iholle nuorekasta hehkua.

Mitä Myrrh-öljyyn (mirhaöljy) tulee, enemmän on enemmän. Puhdistavan ja herättävän Myrrh-öljyn aromi on savuisen balsaminen. Mirhaan on viittauksia sekä Uudessa että Vanhassa Testamentissa. Sen uskotaan tehoavan ryppyihin ja hoitavan halkeilevaa ihoa. Me Young Livingillä hoidamme sillä kynsinauhoja itsetekemällämme hoitotuotteella. Hoitotuote on helppo tehdä. Yhdistä 1,5 teelusikallista Young Living V-6®-perusöljyä neljään tippaan Frankincense-öljyä ja kahteen tippaan Myrrh-öljyä. Hiero sitten sekoitusta kynsinauhoihin ja sormenpäihin.

Egyptian Gold -, Frankincense- ja Myrrh-öljysekoitukset puisen joulukuvaelman kanssa

Stressitöntä jouluherkkujen valmistusta

Jouluruoka on monille yksi joulun kohokohdista. Me Young Livingillä otamme kulinaariset Plus-öljyt mukaan leivontaan ja ruoanlaittoon.  Oli suosikkisi sitten makean mausteinen smootheihin sopiva Cinnamon Bark+, piparkakkuja terästävä Ginger+ tai kaakaon seassa maistuva Peppermint+, meidän monipuoliset Plus-öljymme takaavat hurmaavat makuelämykset.

Cinnamon Bark+ -, Ginger+ - ja Peppermint+ -öljyt piparkakkutalon kanssa

Miten sinä aiot käyttää tänä jouluna Young Livingin eteerisiä öljyjä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.