Vauvan kylvetystä Young Livingin Seedlings®-sarjan tuotteilla

0 16/06/2022 - Eteeristen öljyjen käyttö, Lapset, YOUNG LIVING

Tuoreen vanhemman on usein todella vaikeaa päättää, mitä tuotteita käyttää vauvalla. Ensimmäiset kuukaudet pelkkine vaipanvaihtoineen, imettämisineen ja unettomine öineen ovat jo tarpeeksi raskaita ilman, että sen päälle täytyy murehtia, mitä tuotteita voi käyttää esimerkiksi vauvaa kylvettäessä. Siksi olemme kehittäneet sinun avuksesi Seedlings®-sarjan, jotta voisit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä – upean suhteen luomiseen vauvaasi. Tässä blogikirjoituksessa kerromme sinulle parhaat vinkkimme vauvan kylvetykseen ja esittelemme muutaman Seedlings-sarjan tuotteen, joita voit käyttää vauvan kylpyhetkissä.

Äiti ja vauva kylpypyyhkeessä

Kylpyrutiinin luominen

Vauvan kylvettämisessä ei ole sinänsä “kiveen kirjoitettuja” sääntöjä, vaan lähinnä vinkkejä, jotka tekevät kylvettämisestä turvallisempaa. Ensinnäkin olisi hyvä varmistaa, että huone, jossa kylvetät vauvan on tarpeeksi lämmin ja että sinulla on lähistöllä kaksi pyyhettä, puhdas vaippa, puhtaat vaatteet ja vanua. Kylpyveden lämpötilan varmistaminen on myös tärkeää. Valmistellessasi pikkuistasi kylpyyn, pidä Young Livingin Seedlings® Baby Wipes -pyyhkeitä lähistöllä, mikäli vauvallesi sattuu vahinko.

Vauva leikkii kylvyssä kumiankan kanssa

Vinkit iloiseen kylpyyn

  1. Kun täytät kylpyä, muista käyttää lämmintä eikä kuumaa vettä. Hyvä tapa varmistaa veden oikea lämpötila on testata vettä omalla kyynärpäällä. Muista myös sekoittaa vesi, jotta siinä ei olisi liian kuumia kohtia.
  2. Jos vauvasi on vielä hyvin nuori ja totuttelemassa kylpemiseen, laita vauva polvellesi ennen kuin puhdistat tämän kasvot ja hiukset puhtaalla vedellä ja vanulla. Laske vauva sitten kylpyyn.
    Vältä tuotteiden käyttämistä vauvan kasvoilla tai hiuksissa ennen kuin vauva on vähintään yhden kuukauden ikäinen.
  3. Laske vauva kylpyyn ja tue samalla yhdellä kädellä vauvan päätä ja olkapäitä. Laita toisella kädellä vettä vauvan päälle, mutta älä roiskuta. Mikäli haluat käyttää hellää vauvanpesuainetta, me itse rakastamme Young Livingin Seedlings® Baby Wash & Shampoota. Se on vegaaninen ja luontoperäisistä ainesosista valmistettu tuote, joka sopii hienosti vauvan herkälle iholle.
  4. Muista pitää vauvan pää poissa vedestä, äläkä koskaan jätä vauvaa yksin kylpyyn.
  5. Kiedo kylvyn jälkeen vauva pyyhkeeseen ja taputtele vauva kuivaksi. Muista kuivata vauvan kehon “rypyt”.
  6. Meidän mielestämme kylvyn jälkeen on mukava hieroa vauvaa Seedlings® Baby Oililla. Tässä rauhoittavassa tuotteessa on laventelin, tuoksuilangian ja palsamipelargonin eteerisiä öljyjä. Kuten aikaisemmin jo mainitsimme, emme suosittele käyttämään vauvan kylpyöljyjä tai voiteita ennen kuin vauva on vähintään kuukauden vanha.
  7. Kun vauva on kuiva, levitä Seedlings® Diaper Creamiä tarvittaessa vauvan pyllylle ja laita vauvalle uusi vaippa.

Young Livingin Seedlings®-tuotteita korissa pehmolelun kanssa. Korissa olevat tuotteet ovat Seedlings® Baby Oil, Seedlings® Baby Wipes, Seedlings® Baby Lotion, Seedlings® Diaper Cream ja Seedlings® Baby Wash & Shampoo.

Young Livingin Seedlings®-tuotteet ovat valmiiksi laimennettuja sopimaan vauvan herkälle iholle. Suosittelemme kuitenkin tekemään ihotestin ja aloittamaan maltillisesti uusia tuotteita kokeillessasi.

Mitä tuotteita sinä käytät Young Livingin Seedlings®-sarjasta? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.