Tipat ihanaan uneen – eteeriset öljyt iltarutiiniisi

0 19/07/2021 - Elämäntapa, ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, HYVINVOINTI

Kiireisten työviikkojen, pitkien ruuhkapäivien ja pikkuisten rauhoittamisessa vietettyjen iltojen jälkeen on tärkeää, että kaikki optimoivat nukkumisrutiininsa, jotta varmistetaan kunnollinen ja tarpeellinen lepo. Jos sinusta tuntuu, että makeat unet ovat viime aikoina jääneet väliin, harkitse iltojesi ympäröimistä eteeristen lempiöljyjesi rentouttavilla aromeilla.

Olemme koonneet tähän blogiin luettelon parhaista eteerisistä öljyistä unelmaiseen iltarutiiniin. Ne kaikki muuntavat ympäristösi rauhalliseksi satamaksi, jossa on helppo nukahtaa.

Öljy iltakylpyä varten

Jos sinulla on lapsia, tiedät, kuinka tärkeä iltarutiini voi olla sujuvan nukkumaanmenon varmistamisessa. Tämä pätee myös aikuisiin. Samojen rutiininen, kuten lämpimän kylvyn, suorittaminen voi auttaa rauhoittumaan ja valmistautumaan nukkumaanmenoon.

Varmista mahdollisimman rentoutunut ja kylpylämäinen kylpy lisäämällä kylpyveteen 6–8 tippaa eteeristä olibaanihartsiöljyä  ja pari desilitraa karvassuolaa ja nauti öljyn aisteja hivelevestä monimuotoisesta, puisesta tuoksusta samalla kun sen ihoystävällinen koostumus antaa säteilevän ja nuorekkaan hehkun.

Eteerinen olibaanihartsiöljy kylpyhetkeen

Iltateessä käytettävä öljy

Mikäpä olisi rauhoittavampaa kuin lämmittävä kuppi kofeiinitonta teetä muutama tunti ennen nukkumaanmenoa. Nauti sohvalla lempifilmiä katsellessasi tai pidä kuppi vuoteen vierellä uppoutuessasi kirjaan – rauhoittava kuppi teetä on ihana tapa valmistautua makeisiin uniin.

Jos haluat todella maksimoida tämän iltajuoman rentouttavan vaikutuksen, kokeile lisätä tippa tai pari eteeristä Lemon+– tai Peppermint+-öljyä, joiden herkullisiin makuihin ihastut varmasti.

Eteeriset Lemon+- ja Peppermint+-öljyt iltateehen

Illan ihonhoitorutiinissa käytettävä öljy

Hyvin levätyn yön lisäksi herääminen kirkkaalla ja hyvin puhdistetulla iholla voi olla tärkeä aines ihanan päivän reseptissä. Yksi tapa huolehtia ihosta on ottaa käyttöön yöllinen ihonhoitorutiini. Me Young Livingissä tartumme tässä tilaisuuteen yhdistää lempikauneustuotteemme eteerisiin lempiöljyihimme!

Yksi erityisen ihana iltaöljy on Helichrysum, koska siinä on lämmin, yrttinen ja hunajainen tuoksu ja se raikastaa ja nuorentaa ihoa. Lisää vain tippa tai pari Helichrysum lempiyövoiteeseesi tai -kosteusvoiteeseen taiHelichrysum Floral Water rauhoittavana suihkeena ennen nukkumaanmenoa.

Eteerinen Helichrysum-öljy ja Helichrysum Floral Water

Illan tyynysuihkeena käytettävä öljy

Rauhoittavissa iltatuoksuissa yksi kuuluisimmista eteerisistä öljyistä on tietysti Lavender. Sen mieto, yrttinen ja rentouttava aromi on tehnyt siitä vankan suosikin eteeristen öljyjen kannattajien parissa ja hyvästä syystä, koska se toimii fantastisesti myös illan tyynysuihkeena!

Luo sekoitus, joka vie sinut pehmeään uneen, sekoittamalla 5 tippaa eteeristä Lavender-öljyä 4 tippaan eteeristä Cedarwood-öljyä ja 1 tippaan eteeristä Vetiver-öljyä suihkepullossa tislatun veden kanssa ja suihkauta seosta puhtaille lakanoille. Tämä makea ja kukkainen aromi rauhoittaa kehosi ja mielesi uneen!

Eteeriset Lavender-, Cedarwood- ja Vetiver-öljyt

Miten käytät eteerisiä öljyjä iltarutiinista nauttimiseen? Kirjoita kommenttisi alle tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.