Kesäistä ihonhoitoa

0 12/07/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Ihonhoito, KAUNEUS, Standardit ja turvallisuus

Kesällä on erittäin tärkeää pitää ihosta hyvää huolta ja varsinkin muistaa suojata iho auringon UVA-säteiltä. Otit sitten aurinkoa tai olit muuten vaan ulkona päiväsaikaan, päivittäinen SPF-voide suojaa ihoa UV-säteilyn haitoilta, joita ovat mm. ihosyöpä, ihon ikääntyminen ja ihon kirjava sävy. Young Livingin valikoimissa on SPF-voide sekä lukuisia ihania tuotteita, jotka raikastavat ja elvyttävät auringossa ollutta ihoa. Tässä blogikirjoituksessa kerromme näiden tuotteiden hyödyistä ja myöhemmin listaamme eteeriset öljyt, joita EI kannata käyttää kesäpäivisin.

Miksi SPF on niin tärkeä ihosi kannalta?

SPF (eli suojakerroin, SK) tarkoittaa tuotteen tarjoamaa aurinkosuojaa ja se kertoo, kuinka kauan auringossa voidaan olla palamatta. Kun aurinkovoidetta käytetään kasvoilla joka päivä, UV-säteet eivät pääse läpäisemään ihoa. Terveyshyötyjen lisäksi SPF tuotteiden käyttäminen auttaa ihoa säilymään nuorekkaan kauniina pidempään ja ehkäisemään maksaläikkien ja epätasaisen ihon syntymistä.

Miksi me emme voi elää ilman Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 -aurinkovoidetta?

Mikäli etsit tehokasta, synteettisistä ainesosista vapaata aurinkovoidetta, joka on 80 minuuttiin asti vettä- ja hikoiluakestävä ja iholle mattapinnan jättävä,  Mineral Sunscreen Lotion on tuote juuri sinulle. Skin Cancer Foundation (ihosyöpäsäätiön) suosittelema SPF 50 -suojan tarjoava eteerisiä öljyjä sisältävä tuote antaa tehokkaan UVA/UVB-suojan eikä jätä iholle valkoista sävyä. Tämä mineraalipohjainen aurinkovoide imeytyy iholle hienosti ja tuntuu iholla kevyeltä. Sen avulla sekä sinä että perheenjäsenesi voivat huoletta nauttia auringosta.

Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 aurinkolasien ja hellehatun kera

Mitä aurinkotuotteita Young Livingillä on?

Mineral Sunscreen Lotionin lisäksi meillä on upeita ihoa rauhoittavia sumutteita. LavaDerm After-Sun Spray  on vegaaninen eteerisiä öljyjä sisältävä suihke, joka raikastaa ja viilentää ihoa. Se sopii rannalle, vaellukselle tai ulkoleikkeihin koko perheen käyttöön. Suihke sisältää mm. minttua ja mentolia, jotka rauhoittavat ja viilentävät ihoa.

Valikoimissamme on myös LavaDerm Cooling Mist, joka tuo helpotusta ärtyneelle iholle laventeliöljyn ja aloe veran sekoituksella. Suihkuta suoraan ärtyneelle ihoalueelle ja toista 10-15 minuutin välein, kunnes ihosi on rauhoittunut. Kun ihosi kaipaa virkistystä, meidän ClaraDerm Spray, jossa on kookosöljyä, laventeliöljyä, olibaanihartsiöljyä, mirhaöljyä ja jalosauramöljyä on raikkaan ja nuorekkaan näköisen kesäihon paras ystävä.

LavaDerm After-Sun Spray, LavaDerm Cooling Mist ja ClaraDerm Spray

Mitä Young Livingin eteerisiä öljyjä EI tule käyttää kesällä?

Niille, jotka rakastavat sekä aurinkoa että eteerisiä öljyjä, kesä voi olla haastavaa aikaa. Monet eteeriset öljyt ovat fotosensitiivisiä ja siksi niitä ei tule käyttää auringossa. Tällaisia ovat esimerkiksi sitrusöljyt. Vaikka niiden tuoksu on kesäinen, niissä on usein furanokumariini-nimistä ainesosaa, joka herkistää ihoa auringolle. Myös muissa eteerisissä öljyissä on ainesosia, jonka vuoksi niitä ei tulisi käyttää auringossa. Muista aina lukea etiketti huolellisesti ennen öljyn levittämistä. Young Livingin eteeriset öljyt, joita emme suosittele käyttämään auringossa ovat seuraavia:

Miten voin käyttää fotosensitiivisiä eteerisiä öljyjä kesällä turvallisesti?

  • Käytä fotosensitiivisiä öljyjä ilta-aikaan – Käyttämällä fotosensitiivisiä öljyjä vain iltaisin vähentää niihin liittyviä riskejä. Voit lisätä öljyjä kasvovoiteisiin, iltakylpyyn tai iltaiseen hierontaan.
  • Seuraa etiketin ohjeita – Paras tapa välttää ihoreaktiot, on noudattaa etiketin ohjeita. Fotosensitiiviset laimentamattomat eteeriset öljyt voivat vaatia 12 tai 24 tunnin tauon ennen kuin ihoa altistetaan auringolle. Ota huomioon paljonko öljyä käytät ja laimennatko öljyä vai et. Muista, että auringossa kannattaa aina käyttää aurinkovoidetta.

Nainen hoitaa ihoaan Lemon-, Lime- ja Orange-öljyillä.

Aiotko sinä käyttää Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 -aurinkovoidettamme tänä kesänä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.