Picături pentru Țara Viselor – Uleiuri esențiale pentru rutina de seară

0 19/07/2021 - Folosind uleiuri esențiale, Stil de viață, ULEIURI ESENȚIALE, WELLNESS

După săptămâni de lucru aglomerate, zile lungi în care faci treburi și seri obositoare în care îi liniștești pe cei mici, este incredibil de important ca toată lumea să își maximizeze rutina de somn pentru a se asigura că se odihnește cum trebuie și merită. Dacă simți că în ultima vreme ți-au lipsit visele dulci, pregătește scena pentru somnul de seară înconjurat/ă de aromele calmante și relaxante ale uleiurilor tale esențiale preferate.

În acest blog, am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru cei care își doresc o rutină de seară de vis. Toate acestea te vor ajuta cu siguranță să transformi mediul înconjurător într-un paradis liniștit, în timp ce plutești în lumea viselor.

Uleiul pe care să îl folosești în baia de seară

Dacă ai copii, știi cât de importantă poate fi o rutină clară de seară pentru a te asigura că procesul de adormire al acestora este cât mai ușor posibil. În cazul adulților, rezultatele nu sunt diferite. Efectuarea acelorași ritualuri, cum ar fi o baie caldă și liniștitoare, te poate ajuta cu adevărat să te liniștești și să realizezi că este timpul să te duci la culcare.

Pentru a te asigura că experiența ta de baie este cât se poate de relaxantă și de spa, încearcă să adaugi 6-8 picături de ulei esențial de tămâie alături de o cană de săruri Epsom în baia ta fierbinte și bucură-te de felul în care parfumul său complex și lemnos îți liniștește simțurile, în timp ce formula sa delicată pentru piele te lasă cu o strălucire radiantă și tinerească.

Ulei esențial de tămâie în timpul băii

Uleiul pe care să îl folosești în ceașca ta de ceai de seară

În orele de dinaintea somnului, puține lucruri sunt la fel de reconfortante ca o ceașcă de ceai fără cofeină. Fie că îl savurezi pe canapea, alături de filmul tău preferat, fie că alegi să-ți păstrezi ceașca lângă pat, în timp ce te cufunzi într-o carte bună, o ceașcă de ceai calmant este cea mai bună modalitate de a te bucura de vise plăcute.

Pentru a maximiza cu adevărat minunile relaxante ale acestei băuturi de seară, încearcă să adaugi o picătură din două dintre uleiurile noastre esențiale Lemon+ sau Peppermint+ la ceaiul tău preferat, promițând arome delicioase pe care cu siguranță le vei adora.

Uleiuri esențiale de lămâie+ și mentă+ cu o ceașcă de ceai seara

Uleiul pe care să îl folosești în rutina ta de îngrijire de seară

Pe lângă o noapte bună de odihnă, trezirea cu o piele clară și frumos curățată poate fi un factor important pentru o zi fantastică. O modalitate de a te asigura cel mai bine că pielea ta este îngrijită, este să introduci o rutină de îngrijire a pielii pe timp de noapte, iar la Young Living, ne place să folosim acest lucru ca o modalitate de a combina produsele noastre preferate de frumusețe cu uleiurile noastre esențiale preferate!

Un ulei de seară deosebit de fabulos este Helichrysum, deoarece oferă un parfum cald, de plante, asemănător cu cel al mierii și favorizează o piele împrospătată și întinerită. Pur și simplu adaugă una sau două picături de Helichrysum la crema ta hidratantă favorită sau alege apa florală Helichrysum pentru a te destinde înainte de culcare.

Ulei esențial de Helichrysum și apă florală de Helichrysum

Uleiul pe care să îl folosești în pulverizatorul de seară pentru perne

Unul dintre cele mai cunoscute uleiuri esențiale atunci când vine vorba de parfumuri de seară liniștitoare este, bineînțeles, cel de lavandă. Datorită aromei sale blânde, ierboase și relaxante, este un favorit printre iubitorii de uleiuri esențiale, pe bună dreptate, deoarece acționează ca un ingredient fantastic în cadrul unui spray de pernă de seară!

Pentru a crea un amestec care te va duce cu gândul la cel mai bun somn, încearcă să amesteci 5 picături de ulei esențial de lavandă cu 4 picături de ulei esențial de lemn de cedru și o picătură de ulei esențial de vetiver, înainte de a le amesteca într-o sticlă cu apă distilată și de a le stropi pe așternuturile tale proaspete. Această aromă dulce și florală va acționa ca un indiciu excelent pentru ca trupul și mintea ta să se liniștească pentru somn!

Uleiuri esențiale de lavandă, lemn de cedru și vetiver

Cum folosești tu uleiurile esențiale pentru a te bucura din plin de rutina de seară? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.