Mikä ihana aamu – Öljyjä energisoivaan aamurutiiniin

0 27/07/2021 - Elämäntapa, ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, HYVINVOINTI

Usein sanotaan, että menestyksekkään päivän salaisuus on aamun aloittaminen oikealla tavalla. Hyvin organisoidut aamurutiinit ovatkin nykyisin suositumpia kuin koskaan. Aloitatpa aamusi suihkulla, ihonhoidolla tai runsaalla aamiaisella, me Young Livingillä uskomme, että eteeriset öljymme tarjoavat sinulle monia tapoja tehdä aamurutiinistasi paljon energisoivampi. Tässä blogissa kerromme sinulle muutamista suosikkiöljyistämme, jotka kaikki tarjoavat ihania tuoksuja, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi virkistyneeksi edessä olevaan päivään!

Heräämisessä auttavat eteeriset öljyt

Olemme kaikki kokeneet sen: Herätyskello soi ja laitat sen torkkutoiminnolle viideksi minuutiksi. Yht’äkkiä aamurutiinisi sotkeutuu, ja huomaat kiirehtiväsi paniikissa saadaksesi kaiken valmiiksi. Tämän upean sekoituksen avulla voit aloittaa päiväsi oikealla tavalla tuntien olevasi täynnä energiaa ja inspiroitunut riippumatta siitä, mitä ikinä päivä tuokaan tullessaan.

Virkistävä Rise and Shine -suihke

Sekoita tislattua vettä sisältävään suihkepulloon, pidä pullo vuoteesi vieressä ja suihkauta herätessäsi tunteaksesi virkistävän tuoksun samalla kun nautit kupin teetä ja mukaudut aamun valoon.

Eteeriset Peppermint-, Young Living Citrus Fresh- ja Lemon-öljyt auringonnousun yhteydessä

Aamusuihkussa käytettävät eteeriset öljyt

Jos et ole yleensä aamuihminen, tiedät sen, että virkistävä suihku on täydellinen tapa terävöittää aistisi ja saada tuntemaan itsesi energiseksi päivää varten. Muuttaaksesi kylpyhuoneesi kylpylämäiseksi pyhätöksi, joka saa sinut tuntemaan itsesi täysin hemmotelluksi, ennen kuin työpäivä on edes alkanut, kokeile Morning Start -kylpy- ja suihkugeeliä, luonnollisesti puhdistavien ja kosteuttavien kasvien virkistävää sekoitusta, sekä eteerisiä Rosemary-ja Juniper-öljyjä Voit kokeilla myös Easy Breeze Awakening -suihkupommeja. Laita yksi suihkupommi suihkutilasi lattialle (jonnekin, missä se kastuu, mutta pysyy poissa päävesivirrasta) ja ihastu raikkaaseen, tuoksuvaan höyryyn, jota se luo eteeristen Eucalyptus-ja Peppermint-öljyjen ansiosta

Morning Start -kylpy- ja suihkugeeli ja Easy Breeze Awakening -suihkupommit

Aamun ihonhoidossa käytettävät eteeriset öljyt

Mikään ei ole tärkeämpää kirkkaalle, puhdistetulle ja kauniille iholle kuin perusteellinen aamun ihonhoitorutiini. Monet Young Livingin eteerisistä öljyistä ovat erinomaisia ihonhoitotuotteisiin lisättyinä. Jotkut suosikeistamme sisältävät eteeristä Carrot Seed-öljyä, joka on täydellistä rasvaiselle tai ikääntyvälle iholle, eteeristä Lavender-öljyä, joka edistää ihon nuorekkuutta ja raikkautta, sekä eteeristä Cedarwood-öljyä, joka luo rauhoittavan tunteen iholle levitettäessä. Sekoita pari tippaa valitsemaasi öljyä aamun ihonpuhdistusaineeseesi tai kosteusvoiteeseesi ja nauti öljyn hemmottelevista hyödyistä ja taivaallisesta tuoksusta.

Eteeriset Carrot Seed-, Cedarwood- ja Lavender-öljyt aamun ihonhoitoon

Aamiaisessa käytettävät eteeriset öljyt

Aamiainen on tunnettu päivän tärkeimpänä ateriana, joten mikä olisikaan parempi hetki nauttia herkullisten Plus-öljyjemme mauista kuin heti aamulla? Kulinaaristen öljyjen upean valikoimamme avulla voit kaunistaa kaikkea munakokkelista energisoiviin smoothieihin saakka – tarvitset vain tipan korkealaatuisia eteerisiä öljyjämme. Lisää Orange+ –tai Lemon+-öljyä aamun suosikkijuomaasi ja luo herkullisia aterioita yrttejä sisältävillä suosikeilla, esim. Oregano+ –ja Basil+ -öljyillä.!

Eteeriset öljyt Orange+, Lemon+, Oregano+ ja Basil+ aamuaterioiden kanssa

Pidätkö Young Livingin eteeristen öljyjen käyttämisestä aamurutiinisi aikana? Kirjoita kommenttisi alle tai ota meihin yhteyttä osoitteeseen mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.