Suntem înnebuniți după Ravintsara!

0 28/06/2021 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

În timp ce soarele dogoritor de vară ne face să ne simțim puțin năuciți, ce moment ar putea fi mai bun decât acum pentru a ne răsfăța cu parfumul răcoritor și revigorant al uleiului esențial Ravintsara? Acest ulei plin de prospețime este asemănător uleiului de eucalipt, în ciuda aromei sale mai delicate, mai ușoare și mai blânde, și este fabulos de versatil, ceea ce îl face un produs excelent pentru a fi adăugat la colecția Young Living, care este în continuă creștere. În acest blog, vom răspunde la unele dintre întrebările tale cele mai importante despre Ravintsara, oferindu-ți în același timp câteva sfaturi utile cu privire la cel mai bun mod de a introduce acest ulei esențial superb în rutina ta zilnică!

De unde provine uleiul esențial Ravintsara?

Puternicul ulei esențial Ravintsara de la Young Living provine din copacii de camfor din Madagascar, Africa, unde este foarte apreciat de populația locală. Copacii cresc până la 20-30 de metri înălțime, iar uleiul este extras prin distilare cu aburi din frunzele și crengile copacului.

Cum miroase Ravintsara?

Similar cu uleiul esențial de eucalipt în ceea ce privește mirosul său, Ravintsara promite o aromă proaspătă, curată, cu note suave și piperate. Atât energizant cât și răcoritor, Ravintsara se combină bine cu alte uleiuri, cum ar fi cele de rozmarin, molid negru și ienupăr. Uleiuri esențiale de rozmarin, molid negru Northern Lights, ienupăr și camfor

Care sunt diferențele dintre uleiurile esențiale Ravintsara și Ravensara?

Deși la Young Living producem numai ulei esențial Ravintsara, datorită numelor lor similare, uleiurile esențiale Ravintsara și Ravensara pot fi adesea confundate unul cu celălalt. În realitate, aromele lor sunt foarte diferite. În timp ce Ravensara are un miros destul de fructat și medicinal, ceea ce înseamnă că se combină bine cu uleiuri de citrice, cum ar fi cel de lămâi, excepționalul ulei esențial Ravintsara de la Young Living este mult mai ușor și mai revigorant.

Care sunt beneficiile uleiului esențial Ravintsara?

Principalul beneficiu al uleiului esențial Ravintsara este modul în care aroma sa fină și proaspătă oferă confort în timpul schimbării anotimpurilor. Pentru zilele în care simți nevoia de o înviorare, apelează la parfumul revigorant al uleiului Ravintsara pentru un sentiment de revigorare.

Cum pot folosi uleiul esențial de Ravintsara în rutina mea de frumusețe?

Uleiul esențial Ravintsara este incredibil de versatil, acesta fiind unul dintre multele motive pentru care îl iubim atât de mult. Modalități excelente de a promova utilizarea uleiului Ravintsara în rutina de înfrumusețare includ adăugarea a 6-8 picături de ulei într-o baie caldă, alături de o jumătate de cană de săruri Epsom, pentru a oferi o experiență de curățare, ca la spa, amestecând câteva picături cu 10 ml de Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex pentru un masaj relaxant și chiar adăugând o picătură sau două pe punctele de puls și pe decolteu pentru un parfum stimulant și revitalizant. Ulei esențial de camfor

Cum pot să utilizez uleiul esențial Ravintsara în căminul meu?

Beneficiile uleiului esențial Ravintsara nu se opresc doar la modul în care acesta poate fi folosit în timpul ritualurilor de înfrumusețare sau de baie. Spre bucuria noastră, Ravintsara funcționează la fel de eficient atunci când este utilizat în cadrul unor pulverizatoare de casă pentru încăperi, ceea ce îl face un însoțitor excelent pentru practicile de yoga și meditație, deoarece promovează gândurile pozitive și ajută la crearea unui mediu axat pe concentrare. Pentru a-ți îmbunătăți următoarea ședință de meditație, de ce nu amesteci următoarele uleiuri într-o sticlă cu apă și să le pulverizezi prin cameră pentru a curăța mediul înconjurător?

Spray de cameră pentru meditație

Femeie meditând cu uleiuri esențiale de ylang, ylang, lavandă, eucalipt globulus și camfor

Cum plănuiești să introduci uleiul esențial Ravintsara în rutina ta zilnică? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.