Kukapa ei tykkäisi Ravintsara-öljystä!

0 28/06/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Niin ihania kuin kesähelteet ovatkin, ne voivat myös uuvuttaa. Sellaisiin hetkiin on olemassa eteerinen Ravintsara-öljy. Tämä ihanan kirpeä Eucalyptus-öljyä muistuttava, mutta sitä kevyempi ja pehmeämpi öljy, on hienon monipuolinen ja siksi se tulisikin löytyä jokaisen öljyilijän kokoelmista.

Tässä blogikirjoituksessa kerromme enemmän Ravintsara-öljystä ja annamme vinkkejä sen käyttöön.

Mistä eteeristä Ravintsara-öljyä saadaan?

Young Livingin Ravintsara-öljyä saadaan Madagaskarilla kasvavasta kamferipuusta. Paikalliset pitävät puuta suuressa arvossa. Kamferipuut voivat kasvaa jopa 30 metriä korkeiksi, ja puista saadaan öljyä höyrytislaamalla puiden lehtiä ja varpuja.

Miltä Ravintsara tuoksuu?

Kuten eteerisen Eucalyptus-öljyn, myös Ravintsaran tuoksu on raikas, puhdas ja pehmeän pippurinen. Energisoiva ja raikas Ravintsara sopii hyvin yhteen Rosemaryn (rosmariinin), Black Sprucen (mustakuusen) ja Juniperin (katajan) eteeristen öljyjen kanssa.

Rosemary-, Northern Lights Black Spruce -, Juniper- ja Ravintsara-öljyt

 

Miten eteeriset Ravintsara- ja Ravensara-öljyt eroavat toisistaan?

Young Living valmistaa ainoastaan eteeristä Ravintsara-öljyä, mutta ylipäätään Ravintsara ja Ravensara menevät helposti sekaisin. Näin siitä huolimatta, että niiden tuoksut ovat melko erilaiset. Ravensara-öljyn tuoksu on hedelmäinen ja lääkemäinen ja sen vuoksi se sopii hyvin yhteen sitrusöljyjen, kuten Lemonin (sitruunan) kanssa. Young Livingin eteerinen Ravintsara-öljy taas on kevyempi ja virkistävämpi.

Mitkä ovat eteerisen Ravintsara-öljyn hyödyt?

Ennen kaikkea eteerisen Ravintsara-öljyn pehmeän raikas tuoksu helpottaa vuodenaikojen vaihtumisesta aiheutuvaa epämukavuutta. Ravintsara-öljy sopii erinomaisesti myös päiviin, jolloin mieli on maassa.

Miten Ravintsara-öljyä voidaan käyttää kauneudenhoidossa?

Ravintsara-öljyn monipuolisuus on yksi sen suosion syistä. Sitä voidaan käyttää kauneudenhoidossa monella eri tavalla. Voit lisätä Ravintsaraa 6-8 tipan verran Epsom-suolan kanssa kylpyveteen. Ravintsara-öljystä saa myös hienon hierontaöljyn laittamalla muutaman öljytipan 10 ml:aan Young Living V-6® -perusöljyä. Ravintsara-öljy taipuu myös hajuvedeksi, ja voitkin taputella tipan tai kaksi pulssipisteille tai kaulan alueelle.

Eteerinen Ravintsara-öljy

 

Miten eteeristä Ravintsara-öljyä voidaan käyttää kotona?

Edellä mainitut eivät ole ainoita tapoja, joilla Ravintsara-öljyä voidaan käyttää. Ravintsarasta voidaan tehdä myös huonesumutteita, jotka sopivat eriomaisesti joogan ja meditaation yhteyteen positiivisia ajatuksia ja keskittymistä edistämään. Kun seuraavan kerran meditoit, kokeile tehdä seuraava sumute lasiseen suihkepulloon.

Huonesumute meditaatioon

Nainen meditoi Ylang Ylang -, Lavender-, Eucalyptus Globulus - ja Ravintsara-öljyjen kera

 

Miten sinä suunnittelet käyttäväsi eteeristä Ravintsara-öljyä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.